Кюретаж и забременяване след това - тема 70

• 37 785
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря ви за окуражителните думи Hug Миналия път имах надежда, че след няколко дни ще се види нещо различно, ходих и на второ и трето мнение... Сега не се и надявам... Аз докато не забременях пак, си пазех предишния тест, смятах в коя седмица щях да съм и плачех като чуех, че някой чака или има бебе Cry Не исках да виждам приятелите ни, които имат малки деца, а по принцип обожавам децата Cry
После видях двете чертички и започнах да гледам само напред и да мисля само за здраво бебче! А сега... сега не знам за какво да се хвана... Не знам как ще справя този път Cry Cry

# 751
  • София
Хистология се прави задължително, ама на този етап няма мн. какво да се види.
Генетика не е лошо да се пусне, ама е скъпичко

# 752
  • Вестерос
Хистология всеки път ли правят от болницата?

# 753
  • София
Мисля, че да...тя си е рутинна и я вписват в епикризата.
Моите кюртажи са били в държавна болница, по-медицински причини и ЗК. Винаги е имало хистология.
Всъщност, само за един кюртаж бях в частна и не ми правиха, или поне аз не разбрах...

# 754
  • Вестерос
Ох да твоят случай..
Сега ще видя в моята експертиза какво пише

# 755
Ани,съжалявам за загубата,наистина не знам какво да ти кажа,освен да ти пожелая кураж и сили да преодолееш всички изпитания!

И на мен ми става криво понякога,още повече като знам,че термина ми беше на моя рд...  Sad

# 756
И аз имам хистология,пише че имам множество некрозиращи... Не помня,а и сега леко ме домързява да търся,че с ме в нов апармет и не знам къде ,в багажа са документите.

# 757
  • Вестерос
На моята пише следното: Хистологичен резултат: Децидуа с кръвоизливи и остро възпаление.  Rolling Eyes

# 758
Остро възпаление??? Страшно звучи.

# 759
  • Вестерос
Нямам идея, след това нищо ми нямаше на мен, глобулки вземах само за раничка на шийката, която се махна после.

# 760
  • На север
На мен пък абсолютно нищо не ми дадаха от болницата...  newsm78

# 761
В моята най ме стресна ,че на два пъти видях некрозирало да пише.Звучи ми ,като разложено едва ли не, а бебето до последно беше с  пулс.Буквално има пулс и след 30 мин няма бебе.

# 762
  • Вестерос
В болницата ми дадоха антибиотик, но преди това доктора ми написа рецепта и мм ми го купи и го пих 5 дни. Глобулките бяха след 1-вия цикъл.

# 763
  • София
Изследването на плода се прави допълнително. Не зная след коя седмица е възможно.
Некротирали тъкани се получават, когато плода е спрял сърдечна дейност преди 1-2 седмици. При мен беше 2-3 дни преди К и нямах такива. 

# 764
  • Вестерос
И при мен няма, явно също скоро му е спряла сърдечната дейност.

Общи условия

Активация на акаунт