За тези, които четат любовни романи №26

• 88 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
А това кога става? Защото започнах да прескачам вече.
Ха де  newsm78, някъде малко след половината да речем.

# 166
  • София
Благодаря, да не губя надежда, значи  Grinning  Вече съм около 55% с прескачанията.

# 167
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, да не губя надежда, значи  Grinning  Вече съм около 55% с прескачанията.

Гледай да не прескочиш момента Grinning

# 168
  • Варна
Излезе Commander in Chief на Кейти Евънс, има я в мобилизм.
Нищо не съм прочела тази година, само се каня и зяпам сериали. Офф топик: The Royals и The Crown, първият е по-добър според мен.

# 169
Излезе Commander in Chief на Кейти Евънс, има я в мобилизм.
Нищо не съм прочела тази година, само се каня и зяпам сериали. Офф топик: The Royals и The Crown, първият е по-добър според мен.

Охооо страхотно, първата много ми беше харесала, та веднага си дръпвам и тази.  Hug Макар че, засега съм малко на паранормално-криминална вълна с тази книга https://www.goodreads.com/book/show/13114564-the-last-victim , веднага след нея си започвам Президента.  Heart Eyes

# 170
  • В къщурката на хълма на феите
Осмата от Чикаго Старс ще подхващам /изрових я в МБ/ .. малко съм със смесени чувства въз основа на предишните 2 от поредицата, които не бяха кой знае какво .. някой чел ли го я е тая Сияйна звезда, да ме ориентира с голямата кошница очаквания ли да тръгвам или по-яваш?

Вчера четох Магическото огледало на Корал Смит - в общи линии главната героиня бяга от едни мафиоти, дето искат да я очистят, за да не свиделства срещу тях, отива в Шотландия и докато се разхожда пада в едно дере и докато се търкаля из дерето, неясно как /три пъти се връщах да го чета, така и не разбрах/ се пренесе назад във времето и попадна при едни пичове, дето я мислеха за вещица .. после тя започна наистина да говори през огледалцето си с една дето го раздаваше истинска вещица и беше обсебена от главния герой, после се намеси и една дето твърдеше, че е фея, после наш'та пак се върна в настоящето понеже я отровиха с ябълка /ха-ха познато нали Mr. Green Mr. Green /, тя свидетелства срещу тия дето я гониха, върна се в Шотландия, закопа в някакъв кръг /дето убийте ме не разбрах какъв е/ около 100 кила кашони с консерви, сутиени и бикини, върна се отново в миналото /като извадиха парченцето ябълка от гърлото й/ и намери закопаните неща иии хепи енд .. като цяло книгата можеше да е много забавна /и тя на моменти наистина беше, понеже реакциите на персонажите бяха предадени изключително живо/, ако беше написана по-добре .. давам 4/10, щото имаше шотландци, пък те са ми слабост ..

# 171
  • София
Е, Месани, прояви оптимизъм. Можеше действието в половината книга да бъде зад някакъв храст  Mr. Green

# 172
Ей mecani ,късметлийка си ,аз Сияйна звезда я чакам втори ден в МБ да ми я изпратят.Мисля ,че някой я беше коментирал в предишна тема и то положително,така че захващай смело.

# 173
  • Euskal Herria
Момичето/момчето  е дало линк за изтегляне. Формат пдф, доста е голям като обем.

# 174
Момичето/момчето  е дало линк за изтегляне. Формат пдф, доста е голям като обем.
Това за сияйната звезда ли? Дайте мейл да ви я метна, на англ., пдф

# 175
  • В къщурката на хълма на феите
Е, Месани, прояви оптимизъм. Можеше действието в половината книга да бъде зад някакъв храст  Mr. Green
убиваш ме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей mecani ,късметлийка си ,аз Сияйна звезда я чакам втори ден в МБ да ми я изпратят.
Яна е права, че има линк - с файла - ПДФ-скан, долу горе читав, чете се .. иначе като размер е някъде около 36MB .. между другото, четох, че има някакъв кахър с изпращането на файлове в МБ, така че може би затова .. но ако използваш линка, ще получиш книгата веднага Peace

# 176
  • Euskal Herria
Да, линкът е за "Сияйна звезда". И аз четох четох в чата, че има проблем с изпращането, затова направо отворих линка и дръпнах.

# 177
  • София
Аха, с МБ наистина има/ше проблем – от няколко дни имах заявка, кликвах върху "изпрати" и до там; чак днес успях да изпратя книгата.

Започвам това – https://www.goodreads.com/book/show/22449572-53-letters-for-my-lover  Абсолютно непозната авторка, не знам какво да очаквам, лошото е и че не знам какво точно ми се чете. Някой има ли впечатления от книгата или авторката?

# 178
  • Разпиляна във въображението

Започвам това – https://www.goodreads.com/book/show/22449572-53-letters-for-my-lover  Абсолютно непозната авторка, не знам какво да очаквам, лошото е и че не знам какво точно ми се чете. Някой има ли впечатления от книгата или авторката?

Отбелязана за четене, но някак.. не знам. Сподели Simple Smile

# 179
Да, линкът е за "Сияйна звезда". И аз четох четох в чата, че има проблем с изпращането, затова направо отворих линка и дръпнах.

http://dox.bg/files/dw?a=3487fe03de

Сюзън Елизабет Филипс - Сияйна звезда, линк за сваляне(почистих малко сваления от МБ файл, сега е 9 МБ и пак е голям. При конвертиране в друг формат има толкова много грешки, че на места не се разбира съдържанието на изречението.)

Общи условия

Активация на акаунт