Януарски сладури на годинка 6

• 9 900
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
MIA в аптеката като купувах за племеника ми пчелното млечице ми казаха че сиропчето е по-силния вариант и затова ми дадоха таблетките.
Иначе и ние сме същата картинка - мрънкане, вчера само закуска и вечеря и половин литър сокове изпи. Днес поне яде, но нищо не може да и се угоди. Може и от времето да е. А коменете и са по-зле и от на момче - сини и ожулени. Та ако можеш да снимаш тези наколенки да ги видим - освен инфото...

# 106
  • Sofia
Asa честито на големия умен батко!!! Все така да продължава и за в бъдеще!!!

# 107
  • Варна
Калоян днес завърши първи клас  Grinning

Снимки от завършването още не съм качила. Иначе се оказа, че моя син е ОТЛИЧНИК на класа. Връчиха му освен свидетелството и специална грамота за отличен успех и за положените усилия през цялата година. Горда съм  Grinning, направо се надух  Grinning.

Честит ти отличник  bouquet! За надуване си е работата  bouquet!

И на Мишо не му понася никак жегата, но за сметка на това асфалта му понася засега- не пада много и си пада на ръцете, та колената му са непокътнати все още Wink.
Има някакви мераци да го оставям по гащи и да се учим на гърне, ама мисля  Thinking...

# 108
  • София
Качих снимки  Grinning, ако ви се гледат заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=38968

# 109
  • Варна
Качих снимки  Grinning, ако ви се гледат заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=38968

Hug
Пък нашия татко хареса даскалицата Wink...

# 110
  • София
Ася, Наколенките са на КАМЕРА и струват 6лв., купихме ги от кварталния бебешки магазин. Нахлузват се като чорапче, което в предната част има уплътнен кръг от дунапрен. Ева ги търпя първия път като и ги сложих (това беше деня в който я пуснах по къси гащи и тя веднага обели и двете колена). Реших, че дори да и сложа дълги панталони раните ще я драскат, аможе и пясък да попадне. На следващия ден обаче последва лудо пищене и сваляне и аз обух дълъг панталон, защото ми беше втръснало. Днес ги търсих, че беше с рокля - наколенките са изчезнали безследно newsm78 Имам чувството, че ги е скрила някъде, но ще ги потърся по-обстойно и ще ги снимам. На мен ми се струва, че на Ева леко и стягат (т.е. са и малки), та не знам на Виктор крачето му сигурно е по-дебеличко и едва ли ще са подходящи. Но може да има и различни размери.

Ely-st , кажи как се казва това пчелно млечице! Тук при нас има бонбонки "Мечо Пух", при които пчелното млечице е 10мг., а в сиропа "Апетон" е 5мг. + витамини.

А снимките ще ги разгледам по-късничко, нали няма да ги заключваш, Ася!

# 111
  • София
Asa, много са сладки и двамата ти сина. На отличника ЧЕСТИТО! Все така да и за напред. Учителката, наистина си я бива, а някои от съучениците на Калоян са като третокласници  newsm78

Eто снимки на наколенките
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=39015

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 22:38 от M_I_A

# 112
  • Sofia
MIA на това дето аз купих пишеше само Пчелно млечице. Взех го от аптеката на HIT в Младост.
Много ти благодаря за снимките на наколенките и тъкмо се бях нагласила и аз да купувам че днес с поличка и краката са и целите в рано и тя взе че от жегата се изприщи и май няма да е много удачно да и ги слагам  Sad

Asa и двамата ти малки мъже са много чаровни и изглеждат доста кротички Blush

# 113
  • Там някъде нейде !!!
Я кажете за какво използвате това пчелно млечице ?

# 114
За наколенките разбрахме - има ги. Ами дали има наносници  newsm78
Как да предпазим нослетата  Simple Smile

# 115
  • София
За наколенките разбрахме - има ги. Ами дали има наносници  newsm78
Как да предпазим нослетата  Simple Smile
Лелееее, носа ли обелихте ooooh! Само за пластмасовите клоуунски носове се сещам hahaha (естествено в кръга на шегата).

Да се оплача, че нещо става с Ева...не иска да спи и да заспива. Гушкам я, опитвам се да спим заедно...не Naughty От 3 дена заспива в 11-12 вечер и сутрин се буди в 6:30-7:30. По обяд е страшна картинка - приспивам я по час, два. Е като заспи на обед в 2, се събужда вечер в 6 и е нормално в 9,10 вечерта да не и се спи. Но особено по обед е ужасно преуморена и става някаква лудница #Crazy В момента мен ме мрази и се е гушнала в баща си. На 2 пъти заспива и той милия (какъвто е несръчен) като се опита да я сложи в креватчето тя се събужда и почва да пищи. Сега съм му казала, ако заспи просто да я остави да спи на спалнята, ама тя пък се разигра ooooh! Да не би пък нещо от пчелното млечице да се превъзбужда newsm78

# 116
  • София
Я кажете за какво използвате това пчелно млечице ?

Укрепвало, тонизирало, повишавало имуннитета и отваряло апетита - аз още нямам доказателства.

# 117
  • Sofia
MIA погледни в устата какво става. Аз имах същия проблем преди 2-3 седмици и се оказа единия от кътниците. Голям зор беше 1 седмица и после се успокои - не че зъба се показа де.

# 118
  • София
MIA погледни в устата какво става. Аз имах същия проблем преди 2-3 седмици и се оказа единия от кътниците. Голям зор беше 1 седмица и после се успокои - не че зъба се показа де.
4-те кътника пробиха, но единия от тях не окончателно (нали имат по няколко връхчета), единия кучешки също проби, а другите дори не се вижда да са почнали да надуват венците.
За последните 3 дни вече съм изплезила език и не знам вече какво да очаквам. Хубаво не иска да яде - да не яде, хубаво не иска да спи - да не спи (днес заспа в 4 следобед на пода в хола Twisted Evil ), ама тя изобщо не знае какво иска: тръгвам да и обувам обувките да излиза - не иска,  бута ме, рита ме и пищи, пищи. Добре - няма да излизаме, след 1 час (преди малко) ми носи обувките и ме дърпа към вратата. Да ама аз съм сложила ядене на котлона вече Crossing Arms
Абе ако седна да пиша какви "ми ги върти" ще стане дълго и смешно, та по-добре да си трая.

# 119
  • На небето
Ние вече имаме 16 зъба всичко на всичко остават още 4. Това е добре, а за белите нямам думи. Последната сериозна беля беше като ми разсипа пълната тенджера с ядене на земята. Всичко в ставата беше засегнато, теракота и килима най сериозно, но не се размина и на хладилника, телевизора, играчките, коша с играчки, стените и какво ли още не, навсякъде имаше пръснато ядене, само сина ми по чудо се отърва с една малка капка по бузката. Направо ми прилоша като видях картинката, за миг погледнах на страни и той я свърши една. Направо се чудя на моите приятелки, как нямат проблеми с децата си. Спокойно си вършат работата без да се притесняват, че ще направи беля, влизат в банята, простират си, готвят си, аз дори и в тоалет да отида той идва с мен, в банята е немислимо да вляза, ако мъжа ми не е в къщи да го гледа. Простирам със висящо по краката ми дете, готвенето е същата картинка или ще виси по краката ми да го взема или ще дърпа всичко което докопа от масата. А да не говорим, че ако се опитам да го нахраня настъпва жив ужас. Не мога и за секунда да го изпусна от поглед. Абе само моето ли дете е такъв беладжия не знам... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт