Януарски сладури на годинка 6

• 9 871
  • 265
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Благодаря ви момичета!!!
Успокоихте ме че си се бях притеснила с това неядене на иначе добре похапващата Тея. Днес поне закуската си изяде както преди и се наспа което си е цяло постижение. А сега се вихри и очаквам да сринат къщата - то Виктор си е кротък, но моето е палаво и за двамата.

# 226
  • София
Aко на някой му се гледат малко снимки от вчера. От купона са само 3-4, на които се вижда Lady Liam. Но има готини от сутрешната закция за учебни помагала в Люлин, където можете да видите и моя милост и най вече Алекс на Lady, който страхотно пие вода от шише  hahaha
http://17062006.hit.bg/

# 227
  • София
Здравейте и от нас  Grinning

Ели-ст, аз така и не съм разбрала, че ще пътувате толкова далече. Бързо адаптиране на Тея  Grinning.

Миа и Лейди Лиам пак са били на линия, а аз този път от чист мързел пропуснах купона.

Алекс на Лейди наистина притежава страхотни умения да пие от шише  Joy. Много са сладки с Ева на една снимка, където Ева си вдига роклята, а Алекс я премерва с поглед  Laughing

Ние няма с какво ново да се похвалим. Започнах да свалям през деня памперса на Виктор. В началото пищеше като си напишка гащите, вече свикна и само промрънква. Днес за първи път се изпишка на гърне. Отстрани аз плясках, а Калоян скандираше "Браво". Детето гледа извесно време и сигурно си мислеше "Тези са луди" Thinking, после и той започна да пляска. Сега ще видим кога ще е следващото повторение Grinning

Чао, чао за сега Grinning

# 228
  • София
Миа и Лейди Лиам пак са били на линия, а аз този път от чист мързел пропуснах купона.
Ако не беше Дамаянти да ме пренася от врата до врата с колата, сигурно на ни една сбирка нямаше да се замъкна от мързел.

Не мога да не се похваля, че днес ходихме на консултация и заместващата лекарка постави диагноза на Ева: "ВИТИЗ - 2-ри курс".  И не защото и е пяла песнички, например, а защото направи класическо, по-учебник тръшкане  hahaha

# 229
  • Там някъде нейде !!!
И ние днес бяхме на консултация и ваксина . Вече сме 12,5 кг и 83 см. .

# 230
........ а защото направи класическо, по-учебник тръшкане  hahaha

Е това май им е вродено на хлапетата  Close  В последно време Мина ме прави луда - непрекъснато се тръшка, тропа с крак или пищи ако нещо не позволявам да прави. Много се надявам това да отмине скоро, старая се да не обръщам внимание, обаче понякога ми идва и аз да крещя и да не спра.

# 231
  • Sofia
Здравейте,

Ние вече почти влезнахме в час. Тея снощи за първи път откакто сме тук вечеря /макар и само кисело мляко ама все е нещо/. Спането влезна в ритъм. Та моето е добре, но сестра ми със сигурност ще ми дърпа ушите. Увеличих дозата за хапване на Виктор че е доста слабичък. Научих го да заспива сам. А като се тръшка почнах да не му обръщам внимаение и установих че докато тях ги няма това действа. Явно и нащите малчовци се ръшкат защото са с нас.
За жалост обаче видях лошите страни на дете ходило на забавачка и съвсем се уплаших  Sad

# 232
Аса, едно браво и от мен за успеха на Вики с гърнето. Аз все още се мотая и не съм купила  Embarassed А ми се иска да го пробвам и аз Алекс

Ние тази седмица заминаваме за Лас Вегас. Ще бъдем няколко дни без Алекс. Той остава тук с баба си и дядо си. Та ми е много напрегнато как ще мине. Дано да не плаче много и да свикне бързо. Другата седмица ще пиша как е минало  Grinning

Ели-ст какво имаш предвид под лоши страни на дете ходило на забавачка? За забавачка или за детска градина става въпрос?

За тръшкането - всички деца са големи майстори като достигнат определена възраст. Период от развитието е - докато се научат, че не всичко в живота става когато и както поискат. Лошото е,че този период не е кратък. Но пък и това, че живота "не е честен" не е лесна за схващане концепция. Та в този смисъл е разбираемо, че на децата им отнема известно време докато проумеят

# 233
  • София
обаче понякога ми идва и аз да крещя и да не спра.

Преди седмица пътувахме с колата по околовръстното и Ева се размрънка, че не може да излезне от столчето. На отиване беше добре - спа, но на връщане почна от началото да пищи (защото както знаете "мрънка" не изразява правилно скрибуцащите звуци). И в един момент мъжа ми, който шофираше изпищя и той с цяло гърло. Аз подскочих, а Ева се стъписа направо. А той се смее и ми казва: "на който не му издържат нервите сега е момента". Че като писнах и аз... онова малкото съвсем се опули Shocked Седи гледа ту единия, ту другия, затвори си очите и заспа Grinning

# 234
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И ние се завърнахме от пътеществие
Снощи Габи ни посрешна подобаващо. Тъкмо се прибрахме и тя падна от един пластмасов стол на терасата по лице. Като рукна кръв от устата. Аз рева, тя реве и мми се привижда че си е счупила всички зъбки. Едвам ни успокоиха. Само си е прехапала устата. Цяла вечер си джвака раничката, но и от вън има синка.
Много са я изпояли комарите - на края на ужето, по дупето, по ръцете и краката. Вие мажете ли и с какво тези поражения?

Забравих да се похваля - ЗАВЪРШИХМЕ СЕМЕСТРИАЛНО. Развалиха ми настроението на последния изпит, но не ми се занимаваше с простотии  #Cussing out и оставих нещата така. Иначе групата ни е с отличници  Flutter

# 235
Преди седмица пътувахме с колата по околовръстното и Ева се размрънка, че не може да излезне от столчето.

Ей това и при мен е най-големия проблем, особено ако сме сами двамата и Самуил реши, че не му е кеф  Tired А ако ни е хванал и трафика е направо приказно  Laughing
Почвам да му пея, говоря му нещо, крещим заедно, но понякога нищо не помага и си пускам по-високо радиото.

Деси, поздравления  Grinning

# 236
Деси честито   bouquet

Алекс, много си обича столчето за кола и за сега не проявява желание да излиза от него. Дано и за напред да е така  Praynig

# 237
Ely-st , били ли обяснила какво имаш впредвид за децата ходили на забавачка?

milf, много хубаво да си прекарате във Вегас - това е една моя мечта да ходим там и се надявам да е скоро. Не зная обаче как ще бъде с Мина - Брабина  Simple Smile

На Деси честито за семестриалното завършване, а сега ваканция малко.

# 238
Вегас, а milf  Grinning Супер, тъкмо ще кажеш впечатления за там, защото ние сме си го вместили в програмата за ноември-декември  Grinning

# 239
  • Sofia
Деси честито!!!

Ще обясня разбира се. Виктор беше на забавачка 5 месеца /аз на тукашните градини така им викам - 10-тина деца на възраст до 3 годинки/. Там какво са го правили не знам, но преди сестра ми каза че след всяко хапване сядал на гърне и за акито си казвал - сега като види гърнето и бяга с писъци от него. Някакво детенце като не му е нещо на кеф и падало на земата и почвало да си бие главата в пода - сега Виктор прави същото - изпадам в ужас като го видя защото не винаги е меко и понякога това го прави и върфу бетон или плочи и следва рев защото го боли. Как ще го отучваме не знам. Друго детенце пък го тормозело и в момента само Тея да го наближи и следват писъци и го хващаме и караме Тея да го прегръща и целува за да види че не му е враг. Естествено научил се е и да псува, но откакто сме тук го уча на български и не ме благославя. Прави го съвсем несъзнателно и по всяка вероятност няма идея какво е, но на мен не ми допада. Според жената там Виктор бил злояд и сестра ми му даваше пчелно млечице - в момента яде без да пие нищо за разяждане и при това няма претенции какво ще бъде. Това са само на първо четене нещата които ми се набиха на очи още като го видях. А той е много кротък и ако го оставиш с една играчка някъде цял ден можеш да забравиш че има дете около теб.

Иначе ние с гърнето върнахме малко назад - поради промяната я оставих временно докато се настрои и свикне с обстановката.
Поздравления за Аса

Общи условия

Активация на акаунт