Бял списък на продуктите

• 312 207
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 005
Продуктите на Алфатар са супер,мляко и сирене.
Да, ама ги има само във Варна  Peace или бъркам Thinking
Скоро отвориха магазин в София.

Имат и сега и втори ще отварят, ма са МНОООГО ЗЛЕ - веднъж един мъж, служител в магазина, се подиграл с една приятелка клиентка. Нещо не са мн вред тия! На мен лично 2 пъти ми се пресича тяхното прясно мляко и ми продават сирене, в което ми пропадат пръстите, а ЦЕНАТА му е ДОСТА ДОБРА! Чувам от различни места, че били и МНОООГО НЕКОРЕКТНИ РАБОТОДАТЕЛИ!
БОР-ЧВОР и Домлян са Номер1 и ги има почти навсякъде Simple Smile Те са ми Супер Фаворит и с другите им продукти Simple Smile

# 1 006
.......
БОР-ЧВОР и Домлян са Номер1 и ги има почти навсякъде Simple Smile Те са ми Супер Фаворит и с другите им продукти Simple Smile
Домлян може, но Чвора са от първите, които слагат сухо мляко така, че киселото да стане с "промишлен" вкус. До Домлян имат още много да го докарат.

# 1 007
  • Varna

Имат и сега и втори ще отварят, ма са МНОООГО ЗЛЕ - веднъж един мъж, служител в магазина, се подиграл с една приятелка клиентка. Нещо не са мн вред тия! На мен лично 2 пъти ми се пресича тяхното прясно мляко и ми продават сирене, в което ми пропадат пръстите, а ЦЕНАТА му е ДОСТА ДОБРА! Чувам от различни места, че били и МНОООГО НЕКОРЕКТНИ РАБОТОДАТЕЛИ!

А ти влезе само да оплюеш Алфатар ли ?  Регистрация днес с две почти еднакви мнения? 

Не знам откъде чуваш ,че са некоректни работодатели, ама това е пълна измислица . Целият персонал е назначен на реални трудови договори и си получава заплатите редовно. И няма текучество на персонала.
За качествата на продуктите няма да коментирам . Редовните клиенти знаят какви са .

# 1 008
  • SOFIA

Божкеее, ти майтапиш ли се ? То вярно ,
че всеки си има вкус - ама Бор Чвор  - номер 1  ????? в излагането ли???  Ти сирене  тяхно пробвала ли си в близките  години .....  или кисело мляко?
Айде стига глупости...........  Я прочети и в черния списък!

# 1 009
  • Viena
Жената се е объркала явно.

# 1 010
  • София
На мен млякото на Бор-чвор 3,6 % ми харесва, преди купувах Ел-Би но от месеци не съм вземала. Много водно беше. Предпочитани продукти у нас са:
Сирене Сердика и Еделвайс са много хубави.
Кашкавал Елена и НДН.
Сухите колбаси на Орехите и някои на КЕН.
Кайма от витрината на Фантастико
Наденици и кебапчета по БДС на Бони.

# 1 011
  • Пловдив
Абе, хора, освен по вкуса, по друго определяте ли ги тези продукти  newsm78 Как може да кажете, че мляко, което съдържа сухо мляко е хубаво  newsm78 За мен от първо значение е, какво съдържа един продукт  и после вече , как е на вкус..

# 1 012
Преди години братовчед ми работеше за тази марка ,,Алфатар''.Доволен си беше,доста неща си носеше на връщане от работа,незнам даваха ли им,взимаха ли си  Grinning.Плащаха им редовно  Peace едва ли някой го вълнува това.Клиента се интересува от качеството,а не от това кой какъв работодател е.Едва ли като не са им плащали на работниците и те ще решат да си го изкарат на някоя X варненка като й предложат кофти сирене .

# 1 013
Абе, хора, освен по вкуса, по друго определяте ли ги тези продукти  newsm78 Как може да кажете, че мляко, което съдържа сухо мляко е хубаво  newsm78 За мен от първо значение е, какво съдържа един продукт  и после вече , как е на вкус..

Сухото мляко само по себе си НЕ е вреден продукт! Има изключително хубави и скъпи сухи млека, произведени на 100 % от краве мляко и то при технология, която запазва в пълна степен качествата му.
Не знам защо хората толкова се плашат като чуят сухо мляко. Това е абсолютен тъпизъм.
Друг е въпросът, че на пазара има продукти, наречени "сухо мляко" , които са пълни с растителни съставки - соя и други неща, които не им е там мястото!

Също не знам в БГ фирмите, производителки на кисело мляко, какво точно сухо мляко използват или дали всички използват. Това никой не може да ви го каже, освен ако не работите лично в тези фирми като технолог!

По отношение определяне на Безопасността и Качеството на дадена храна само по вкусовите й характеристики ИЗОБЩО не съм съгласна. Всеки един от нас възприема вкусовете по различен начин.

# 1 014
 Laughing

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 17:42 от monikss

# 1 015
Харесвам единствено сиренето на лидл софра,не е от евтините,но си заслужава.Продават го в метална кутия вътре си е в саламура.И например като си сложа в салатата не се разтваря като другите сирена в сока който е пуснало доматито,а си стои на бучици или ако е настъргано си стои така.Фаворит ми е Simple Smile

# 1 016
И това сме пробвали на ЛИдъл ,средна хубост е.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 17:49 от monikss

# 1 017
  • Пловдив

Сухото мляко само по себе си НЕ е вреден продукт! Има изключително хубави и скъпи сухи млека, произведени на 100 % от краве мляко и то при технология, която запазва в пълна степен качествата му.
Не знам защо хората толкова се плашат като чуят сухо мляко. Това е абсолютен тъпизъм.
Друг е въпросът, че на пазара има продукти, наречени "сухо мляко" , които са пълни с растителни съставки - соя и други неща, които не им е там мястото!

Също не знам в БГ фирмите, производителки на кисело мляко, какво точно сухо мляко използват или дали всички използват. Това никой не може да ви го каже, освен ако не работите лично в тези фирми като технолог!

По отношение определяне на Безопасността и Качеството на дадена храна само по вкусовите й характеристики ИЗОБЩО не съм съгласна. Всеки един от нас възприема вкусовете по различен начин.

Да, само където съм сигурна, че в БГ млеката не използват от хубавото сухо мляко, от там следва, че е тъпо да си купуваш кисело мляко със сухо мляко вътре. А и нали се сещате, че те слагат сухо мляко , за да качат маслеността на продукта, като използват по-нискомаслено прясно мляко, а и може и по-малко прясно мляко като цяло. Та едва ли заместват прясното мляко със скъпо такова сухо  Whistling

# 1 018
  • Варна

Да ти кажа,мила,че аз продавам продуктите на Алфатар от 1 година в моя магазин,разбира се и други марки и засега не са се издънили по нито един параграф,качеството е много добро,за разлика от тези на Бор Чвор или пък Домлян,да ви кажа,че като им изтече срока си остават същите, Алфатар никога не са ми оставали и винаги свършват първи,а за това,че се пресича млякото може и да е по ваша вина,ако го разхождате в топлото време на 35 градуса,пък то е в  хладилника на 2-3,много ясно,че ще се пресече и дори и да се пресече,такава готина извара може да си направите,няма да има нищо общо с купешките!

# 1 019
Да дам още един глас за "Орехите", днес купихме луканка и е страхотна. Суха е колкото трябва и най-вече се бели идеално а не да "тръгне" обелката с половината щафета. Купихме я от Карфур, тъкмо бях решила че само в Метро са хубавите партиди Peace

От витрината в Кауфланд,вземаме свински стекове за скара,много са хубави. Изпичат се бързо и остават сочни,личи си че месото е прясно /така изглежда и силно се надявам/.

Общи условия

Активация на акаунт