Бял списък на продуктите

• 312 195
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 050
Да добавя и био-бозата на harmonica. Много добро попадение, а няма аспартам или други гадости.

Страхотна е био-бозата!
Толкова е вкусна, ммм....

# 1 051
Аз ще запиша сирене Елена, кашкавал Тертер /сиренето също, но ми е солено на мен/. Във Варна опитах млека Мая и много ми харесаха. Прясното имаше каймак след като го сварихме  Peace

# 1 052
Да похваля сирене и кисело мляко Кърнаре.  Наистина се изненадах приятно от тях! Hug

# 1 053
На Свети Илия киселото мляко е много добро. Има си кисела жилка, точно както трябва да бъде. Няма сухо мляко в състава, поне така пише на етикета. Кашкавалът им също ми хареса.

# 1 054
  • софия
Момичета, моля ви, ако споделяте за продукти, които не са популярни (добрите обикновена са такива), да споделяте и от къде ги купувате/намирате Praynig

# 1 055
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Да похваля сирене и кисело мляко Кърнаре.  Наистина се изненадах приятно от тях! Hug
Това ни е любимото сирене. Купувам го от магазините за пилета на Джиев.

# 1 056
  • France
След дълго търсене, намерих млечните продукти за нас: сирене, кашкавал и кис. мляко " Драгоданово". Любими ми са овчето сирене и кашкавал.

# 1 057
  • софия
Това ни е любимото сирене. Купувам го от магазините за пилета на Джиев.
Супер! Точно чакам да отворят щанда им в Халите, че иначе нямам на удобно място. Ако съм знаела, лятото всеки уикенд минаваме през Костинброд, да бях взимала.

# 1 058
  • в кукувиче гнездо
Едросмляната лютеница на Митака.. Уникален вкус, приготвена ръчно от печени чушки, патладжани и домати. Без оцветители, консерванти и нишесте. СТрахотна е, все едно е правена на двора на село. Никога не бях яла толкова вкусна купена лютеница. Малко е скъпичка, но си заслужава.

# 1 059
  • София
Домашната лютеница на Първомай - харесва ми, че киселее  Peace За сравнение лютениците на Дерони и Олинеза се надпреварват коя колко повече захар или глюкозо-фруктозен сироп ще натъпчат - все едно ям сладко от чушки (и другите съставки) Те просто се подиграват с традиционния БГ вкус на лютеницата и правят няква измислена жалка пародия с продукцията си... Смешници...

# 1 060
  • На брега на реката
Някъде бяха писали, че подобните лютеници се правели от евтин китайски кетчуп.  Sick

# 1 061
  • София
Аз имам един въпрос и ще съм благодарна за мнения и съвети.
 Какъв колбас да ползвам за направата на пица вкъщи и въобще кой колбас е с най-малко подобрители, овкусители и подобни? Ясно ми е , че в едно изречение да сложа колбас и здравословен си е направо невъзможно, но все пак! Години наред не бях купувала салами и подобни, сега имам някаква надежда, че Стара планина все пак е стандарт за качество....ама дали?!

# 1 062
Защо не сложиш пилешко филе? По-вкусно е от всеки салам.

# 1 063
  • София
Ох, ами защото като чета етикета на кое да е филе , има какви ли не добавки и Е-та. Все имам надеждата, че етикетит са истински, тоест каквото има вътре го пише на етикета.

# 1 064
Валенце, аз взимам шунка на Тандем за пица и принцеси. Купувам си я нарязана от
Кауфланд (на едни огромни кръгли парчета е). Не знам дали е ок откъм адитиви, но
е вкусна, а и аз слагам по малко.

Общи условия

Активация на акаунт