Бял списък на продуктите

• 312 111
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
От години купувам зрял боб само от борсата на Дружба-София.Много е хубав и се вари страшно бързо

# 1 141
Моля ви, похвалете киселите краставички, които купивате.

# 1 142
  • софия
Киселите краставички от Лидл.

# 1 143
Киселите краставички от Лидл.
Още едно положително мнение за тях,имат и едни пикантни прекрасни са

# 1 144
  • София
Не съм подозирала за темата, да ви следя Simple Smile

# 1 145
  • sofia
Руската салата  "Клевър"/на Била/. 1 кг. на много добра цена, а и е вкусна!

# 1 146
  • София

Не познавам вкуса ти, но да препоръчам кисели краставички, които купуваме от Хит / то ние там ходим само, заради тях  Joy/ Леко  сладнят, но са дребни и страшно хрупкави. Имат и някакви по- особени подправки, които ги правят невероятни. Бял етикет със синьо. Сега не мога да ти цитирам името. При консервите са и са много, тоест на доста рафтове. Има и грах и зелен боб на тази марка. Тях не съм пробвала.

# 1 147
abet, много ти благодаря, рядко ходим до Хит, но задължително ще ги пробвам.  bouquet

# 1 148
  • София
Запис!

Аз съм доволна от продуктите на Домлян.
Също така една Моцарела (без саламура) от Лидл, 400гр, дават я за пица - мои приятели на 1 хапване могат да ометат цялата опаковка  Mr. Green

# 1 149
  • София
Момичета, моля ви, кажете ми хубав шипков мармалад, от къде да купя. Опитах какви ли не, все като жилирани са. Няма го шипковия мармалад от едно време  Sad Sad Sad

# 1 150
  • София - Варна - Бургас
Ръжено-пшеничния хляб, собствено производство на Лидъл и Кауфланд. Малко са скъпи - 2.99лв но пък качествени. Все пак съответния хляб на Нилана беше по-качествен и по-евтин: 2лв. но... вече го няма. Сега Нилана произвеждали бисквитки и други подобни, които им носели повече печалби.

# 1 151
  • под тепетата
Петяя, аз единствено харесвам шипковия мармалад на Biowill. Купувам го от Метро.
http://shop.biomag.bg/marmalad-ot-shipka

# 1 152
И аз не знаех за темата. Ще следя  Peace

# 1 153
  • SOFIA
Вчера купих кисело мляко на "Родопчанка" - изненада ме приятно.

# 1 154
Записвам се и аз, супер темичка. А по повод на последния пост, била съм в мандрата на Родопчанка, в Родопите е Wink, кравите им изглеждат щастливи, пасейки из родопските поля, имаха там и магазин, накупих си доста неща и всичко беше много вкусно, но май не се намира лесно по веригите тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт