Бял списък на продуктите

• 312 043
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 275
  • При децата ми
  Краве масло Домлян .
  Най-сетне си припомних вкуса на истинското масло .  Peace

Купувам само два вида краве масло: "Домлян" и "Рожен". Отдавна се каня да опитам и "Пилос" и ще го направя в най-скоро време.

# 1 276
  • София (Възраждане)
А това масло Домлян мандраджийско ли е или е в станиолена опаковка?

# 1 277
  • в кукувиче гнездо
В зелена и малка опаковка, отгоре пише Домлян.

# 1 278
  • София (Възраждане)
Ясно, намерих изображение, благодаря!

# 1 279
И аз съм със същия препарат, но на много по приемлива цена, не помня точно но някъде към 5лв, 500гр....има едно уникално магазинче за препарати в люлин в силвър центъра, само ей такива не много известни, но супер качествени марки, на страхотни цени. Малко реклама, но всичко от там си купувам.
А по темата да кажа, че и израелския прах за пране Сано не го заменям с нищо, пак от там го купувам!
Ааз съм супер недоволна от тозо магазин в Силвър център! Изключително нелюбезна кака... за капак и некомпетентна!

# 1 280
Ми мен каката много не ме бърка, важно ми е че стоката е добра, а цените още повече Wink Пък като ми се е налагало нещо да я питам никога не е имало проблем, даже ме съветва и ми помага при избора...този препарат за съдове например почнах да го ползвам след като тя ми го препоръча, иначе едва ли щях да знам за него....но, може да са я сменили, то май имаше табела, че си търсят персонал Wink

# 1 281
  • Пловдив
Някой има ли представа защо изчезнаха млечните продукти на Frezko/сиренето,кашкавала/.За последно купувах преди около месец и в момента никъде ги няма  Sad
Ние също купувахме от тях, но вече не се намират. Според мен са сменили търговската марка - Тертер и Българея са също продукти на Дядо Либен, сега взимаме от тях, но за киселото мляко много съжалявам, не съм намерила добър заместител за сега.

# 1 282
Аз купувам прясно мляко от млекомат на ферма Чемерник и съм доволна. Киселото го квася от същото мляко.

Спунк, откъде става закупуването, проверих в интернет и ми даде само един сайт, чрез него ли се поръчва единствено? Няма ли магазини, в които да се доставят продукти на тази ферма?

Ето го сайтът: http://www.bgbakalia.com/index.php?cPath=1_9

# 1 283
  • София
Прекрасно българско масло:

http://miltex.bg/components/com_virtuemart/shop_image/product/__ … 4de4aa1d3dd29.jpg

От години взимам немско, но последните месеци е страшно променено, има отвратителен вкус. Реших да търся заместител и попаднах на това. Божествен лек сметанов вкус. Много съм доволна.

Друго хубаво бг масло за мен е на Маждаров.

# 1 284
Много съм доволна от минерална вода "Бачково" . На вкус не си личи минерализацията и си е баш като вода  Heart Eyes В моя бял списък присъства и кашкавал "Елена " .

# 1 285

Бисквити "Petit beurre" на кауфландската "К-Classic".
Maй бяха единствените в магазина, които бяха наистина с масло, а не с разни маргарини. А и на вкус са хубави.
Житни дарове, Улкери и още една камара други фирми - не ми е ясно що за наглост е това да наричат боклучавите си продукти с хидрогенирани мазнини "Petit beurre".  Sick  Twisted Evil  Twisted Evil

# 1 286
  • София
Аз купувам прясно мляко от млекомат на ферма Чемерник и съм доволна. Киселото го квася от същото мляко.
Спунк, откъде става закупуването, проверих в интернет и ми даде само един сайт, чрез него ли се поръчва единствено? Няма ли магазини, в които да се доставят продукти на тази ферма?
Ето го сайтът: http://www.bgbakalia.com/index.php?cPath=1_9

Макар и със закъснение отговарям. Това е фермата. Не съм чувала да доставят в магазини, но можеш да поръчаш млечни продукти и месо при охраната на сградата, до която е млекомата.

# 1 287
Спунк, мерси.
Аз междувременно откриха следната ферма - Натурално прясно мляко - Доставено до дома.
Но от друга страна се чудех, дали все пак имат тези ферми ветеринарни грижи за животните, ваксини и т.н. 

# 1 288

Но от друга страна се чудех, дали все пак имат тези ферми ветеринарни грижи за животните, ваксини и т.н. 
Това и мен много ме гложди, понеже и аз много държа на домашните продукти.

# 1 289
  • до най-прекрасния мъж
Зависи колко е голяма фермата, но повечето ги гонят от БАБХ и няма начин да не са вред. А ферма без ветеринари е трудно да съществува, особено по-голяма. Така или иначе, всички животни, които имат ушна марка, се водят на отчет и им се следи състоянието. Поне за големите ферми мога да гарантирам, за малките фермери с по 10тина крави,  не е съвсем сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт