Бял списък на продуктите

  • 311 976
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 320
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 557
Възможно е, те скоро добавиха и сиренето като артикул в сайта си, преди го нямаше.

# 1 321
  • София
  • Мнения: 10 858
Аз също не харесвам киселото мляко на Домлян.
Взимала съм и кашкавал от пита - не ми допада. При печене се стопи целия. Остана около 30 % от него.

# 1 322
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 557
На мен пък той ми е един от малкото, които не ми се губят на филията. Аз взимам вакуумирани триъгълни парчета или тостерен.

# 1 323
  • Мнения: 6 789
Кисело мляко "Боженци" Peace

Да, и на мен ми харесва това мляко.

За маслото на Домлян - стои ми много маргаринен вкусът му нещо. Thinking

# 1 324
  • Мнения: 568
Кисело мляко на Бор Чвор-3,6%.Кофичката е в жълти,зелени и розови кръгчета.Много е хубаво и цената му е много добра.

# 1 325
  • Мнения: 3 675
Вчера взех Домлян - 3.6%, стори ми се много кисело, а си беше в срок на годност.
Иначе като марка най-много харесвам Фибела и Верея.

# 1 326
  • Мнения: 6 217
Правим домашно кисело и не накиселява до 1 седмица след приготвянето.

# 1 327
  • Мнения: 1 519
Слагам в белия списък прясното мляко на Фантастико, FF Вкус, 2%.
В найлонов плик се предлага, за 90 ст. е разкошно, по-хубаво е от повечето пастьоризирани млека в кутии.
Браво на Фантастико,че си държат на качеството на собствената марка хранителни продукти Peace

# 1 328
  • Мнения: 39
Здравейте!Прочетох тази  и предходната страница и искам да ви кажа защо някои млека са по-кисели от други.Аз работих 4 год. в мандра и всичко зависи каква закваска се използва за даден вид мляко.Например направи ми впечатление че Елена и Родопчанка използват по-кисела закваска и трябва да се гледа да не е скоро края на срока за годност защото ще е доста по-кисело/но има хора такова го харесват/.Парадокса е че ние в БГ произвеждаме бактерията и я изнасяме в др. държави, там я сортират/как става това не мога да обясня ако има някой специалист да каже ще ми бъде интересно/ и различни фирми отново я вкарват в БГ и я продават на нас.Един от производителите на бактерията е ЕЛБИ и предполагам че млеката им са хубави,не съм пробвала.Лично аз предпочитам да си заквасвам у дома даже си имам и машинка  Grinning.

# 1 329
  • Мнения: 218
Засега млякото РОДОПЕЯ е на първо място в моята кухня.Лошото е ,че рядко го доставят в магазините в Свищов.С него квася и овче мляко-става чудесно.Само не се заблуждавайте за БОР ЧВОР.Това е най-фалшивото кисело мляко.Нито един път не супя да скваси прясното мляко. Peace

# 1 330
  • Мнения: 6 217
Това е най-фалшивото кисело мляко.Нито един път не супя да скваси прясното мляко. Peace
Стига де... Ние само с БОр Чвор квасим, и то краве мляко. Става супер гъсто/

# 1 331
  • София
  • Мнения: 1 478
По стечение на обстоятелствата съм запозната с ЕЛБИ и нещата им са много добри. Като видите срока на годност на прясното мляко ще ви стане ясно, че не е пастьоризирано. Всука му е плътен и си е истински. Само те предлагат на пазара заквасена сметана с 30% масленост.

# 1 332
  • В най - голямото село
  • Мнения: 1 814
И в нас сме на вълна Домлян в момента. Купувам ги от Била (Масло, кисело мляко, кашкавал, сирене, а понякога и от прясното мляко).

# 1 333
  • София
  • Мнения: 460
 Влизам да похваля солени гевречета"Тарали" на фирма "АЕА", български, пълнозърнести, само с грахам, бяло вино, зехтин и сол, без допълнителни екстри, което за мен е голяма рядкост и огромен  плюс.

# 1 334
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 557
Влизам да похваля солени гевречета"Тарали" на фирма "АЕА", български, пълнозърнести, само с грахам, бяло вино, зехтин и сол, без допълнителни екстри, което за мен е голяма рядкост и огромен  плюс.
И аз ги обичам и силно се надявам това, което пише на опаковката, да е истина.
Похвалвам крема сиренето на Кауфланд - К-класик, собствената им марка. Ако наистина има само съставките, които са описани на опаковката, ще е моето крема сирене занапред.

Общи условия

Активация на акаунт