Бял списък на продуктите

• 314 665
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 510
  • Pb

..... купих много добро ръжено брашно от Метро, производител "Техра" и съдържа 100% ръжено пълнозърнесто брашно...

Полезна информация, от която ще се възползвам.

"Градус 1" - пилетата са от Бг ферми. Не шприцоват месото. Доволна останах от първата ми дегустация.

# 511
  • София
Да похваля телешкото шкембе от витрината на Кауфланд. Много добре изчистено, не мирише изобщо, бързо се вари. Въобще доволна съм.

# 512
  • софия
Цитат
ние купуваме на Маджаров само.

Peace

# 513
aз пък махам нещо от белия списък - киселото мляко Роса на Фама, и внимавайте Добруджанско, Сердика и Добруджанче също са на Фама..
Причините: закупих 2 кофички по 400 гр, които миришат странно и млякото е горчиво. Може и да е от партидата, но нито КЗП, нито Фама се заинтересуваха от случая.. Все едно не знам защо и аз още си го пазя едното, току виж някой се заинтересувал..
В ХЕИ ако го дам за изследване аз, трябва да платя от джоба си, а КЗП за какво е

# 514
  • София
Аз искам да похваля, килесо мляко Балкан и арянчетата Балкан. За съжаление киселото мляко в София почти не се продава, но пък във Великотърновския край го има в изобилие. Също така и сирене Родопея. Прясно мляко Балкан, доволна съм, то не е на същата ферма произвеждаща кисл мляко Балкан. Готовите печени и вакумерани месни продукти на Прим. Маджаров, Орехите , Тандем, ориз Ризон на Оберон. Масло Мегле.

# 515
Снощи купихме салам "добруджанска закуска-орехите". Хареса ни.

# 516
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Днес купих пилешко от Джиев (тук прочетох за тази фирма) и наистина месото е хубаво, не мирише на химикали, а на пиле. А такава опашка имаше, че явно доста хора са открили пилетата на тази фирма. И магазинът ми на две пресечки, но кой да го забележи.

# 517
Благодаря за информацията за Джиев! Тъкмо се чудех какво пилешко мога да купя, без да се притеснявам, че е бъкано с гадости.
Досега иначе сме купували "Лудогорско пиле" и ни е харесвало, но исках да сменя марката.

# 518
Наскоро пробвахме нова лютеница - Storko.
Забележимо по-скъпа и забележително по-вкусна.

Както при всичките им останали консерви вкусът е превъзходен, прилича на лютеницата на баба (банално - небанално, това е).
Освен това в състава й с удоволствие забелязвам липсата на модифицирано нишесте и букет Е-та.

А в Метро беше на промоция, та заредихме няколко стекчета Simple Smile
Пробвайте.

# 519
Вчера пробвах тесто за пица на Белла и останах очарована - замразено е, но много бързо се размразява, продава се направо разточено и е с идеална дебелина, освен това има много приятен пшеничен вкус. Нито се разпадна, нито залепна и се опече идеално. Според наблюденията ми го има на много малко места и е пуснато на малки бройки и дано да се утвърди на пазара и да не го спрат.

Освен това - пушено топено сирене на Жоси (онова с восъка). Засега има само едно подобно вносно, но е на двойна цена! Другите им продукти не са нищо особено, но това наистина си го бива Simple Smile

# 520
Новите луканкови пръчици на Мес - ко. Реших да ги пробвам защото ги рекламират - много да готинки.

# 521
  • София
Кори на "Белла" дърпани на сач. Много ми харесаха, другите са ми като пластмасови.

# 522
Лютеница "Велика", мисля че беше на Дерони. По-скъпа е, но много вкусна. Heart Eyes

# 523
  • София
На Дерони всичко, което съм купувала е много хубаво. Повечето лютеници нямат никакви Е-та.

# 524
  • София
Лудогорско пиле, от продуктите на Тандем също съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт