Бял списък на продуктите

• 314 670
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Продуктите на Маджаров ми харесват,но сега виждам написаното, че са с раст.мазнини....??? Би ли споделила какъв е източника ти за тази информация?

# 676
http://www.nvms.government.bg/news.php?nid=18 в тоя списък не виждам Маджаров, но не знам дали няма някакъв друг по-актуален. Иначе преди време харесвахме неговата сушеница, но напоследък не я намирам.
Пумукъл, Елси май пак са на Бор чвор, спомням си, че на капачката пишеше мандра с. Дълбок извор. Млякото Боженци в Пловдив къде го продават?

# 677
  • Пловдив
Млякото Боженци в Пловдив къде го продават?

В "Билла", "Слънчеви лъчи" (в К.Париж) ... май от друго място не съм купувала! Simple Smile

# 678
Относно Маджаров, редовно го купувах ме, преди. Не помня в кое предаване, в някои от сутрешните блокове, даваха проверка на сирена, до колко продуктите отговарят на съдържанието дадено на етикетите, и кои са с раст.мазнини. Тогава обясниха, че някои хора се заблуждават от цената, мислят че щом е скъпо, е без раст.мазнини, но това е подвеждащо, дадоха Маджаров, като пример. Веднъж ми остана парче сирене в хладилника за по-дълго време, резултатът беше, че ужасно пожълтя, изсъхна и миришеше отвратително.
От тогава не купуваме тази марка.

# 679
  • Пловдив
Относно Маджаров, редовно го купувах ме, преди. Не помня в кое предаване, в някои от сутрешните блокове, даваха проверка на сирена, до колко продуктите отговарят на съдържанието дадено на етикетите, и кои са с раст.мазнини. Тогава обясниха, че някои хора се заблуждават от цената, мислят че щом е скъпо, е без раст.мазнини, но това е подвеждащо, дадоха Маджаров, като пример. Веднъж ми остана парче сирене в хладилника за по-дълго време, резултатът беше, че ужасно пожълтя, изсъхна и миришеше отвратително.
От тогава не купуваме тази марка.
Е тук вече ме разбихте. Манджаров до скоро беше най-хвалената марка в тоя списък, сега с добавена растителна мазнина. Аз също купувам от техните продукти и ми се виждат добре, но как може да бъде сигурен човек?
Вчера открих фирма която продава натурално прясно мляко, имат си нещо като пункт в нашия квартал. На рекламните им брошири пише че млякото е изцяло натурално, проверено и без добавени съставки или консерванти. Продават в стерилни бутилки. Вчера си купих 2 литра и ми се стори доста добре. От другата седмица ще взимам за да си квася мляко, ще се пробвам и да подсиря.
В 21 век се връщаме към домашното стопанство. Унас правя хляб, мелим кайма, сега и мандра отваряме  Sick Остава ми само да отворя колбасарница, че при колбасите съвсем нямам съмнение - няма нищо качествено и отговарящо на каквито и да е стандарти.

# 680
  • София
 Сега започнах да се съмнявам в  маджаровото сирене......май е доста мазничко ..или е много истинско или растителничко...а,де.... Sick

# 681
В 21 век се връщаме към домашното стопанство. Унас правя хляб, мелим кайма, сега и мандра отваряме  Sick

това всъщност е прекрасно. хората и земята се нуждаят точно от "домашно" стопанство. Все повече хора правят хляб и мелят кайма/само дето месото от магазина също не е сигурно откъде и откога е/. И ние квасим мляко, и лютеница направих вчера за пореден път.....
бяхме се забравили с всички тези улесняващи живота ни дълготрайни и готови за ядене изкуственяци...

# 682
Млякото Боженци в Пловдив къде го продават?

В "Билла", "Слънчеви лъчи" (в К.Париж) ... май от друго място не съм купувала! Simple Smile
В Лекси имаше, но от няколко месеца не съм ходила там и не знам в момента дали още зареждат.
А Бор Чвор правят половината от киселите млека на Пловдивския пазар - включвам в списъка и Обич.

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 14:20 от Drozi

# 683
Цитат
В 21 век се връщаме към домашното стопанство. Унас правя хляб, мелим кайма, сега и мандра отваряме  Sick
Eh,че хубаво звучи това  bouquet flower.Какво по-хубаво от това да знаем какво слагаме в чиниите си.  food002

# 684
Момичета, дайте линк или инфо за правене на домашно сирене, но изпитан вариант.

# 685
Момичета, дайте линк или инфо за правене на домашно сирене, но изпитан вариант.

Eto тук открих няколко рецепти за сирене и кашкавал.http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?f=82&t=276
Аз този кашкавал който е описан в рецептата съм го правила преди години,много хубав става Grinning
За сиренето ще го правя като се прибера лятото в Бг,че тук не знам дали въобще се продава такава мая за сирене.

# 686
  • на пясъка при черупките от миди
От години купуваме краве сирене на Лакрима и винаги е с постоянно качество. Много си го харесваме.
 Peace

# 687
Сменихме модела на сиренето, сега купувам сирене правено по старото БДС и такъв кашкавал.. Ами разликата във вкуса е огромна.
На пазара има сирена само от мляко по класическата технология, но които не са оставени достатъчно дълго да зреят и нямат оня вкус

# 688
Сменихме модела на сиренето, сега купувам сирене правено по старото БДС и такъв кашкавал.. Ами разликата във вкуса е огромна.
На пазара има сирена само от мляко по класическата технология, но които не са оставени достатъчно дълго да зреят и нямат оня вкус

Откъде, марка?

# 689
oт магазин за млечни продукти във Варна, намира се на ул "Роза"
марка.. Милктрейд мисля, но следващия път ще си запиша каква е  Blush

Общи условия

Активация на акаунт