Бял списък на продуктите

• 312 475
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 585
Бор Чвор гледам много го хвалите,защо ли обаче от известно време върви тяхна реклама по телевизията. ThinkingЗа мен лично,нещо на което се прави реклама не е от най-добрите.

Цитат
Сосове на Маги, бульончета, полуготови супи - всичките са ми в черния списък.
И никога няма да се поддам на гадните им реклами, където щастливи майки си тъпчат децата с тях. Това не е домашна кухя. Тези продукти са пълни със сол, хидрогенирани растителни мазнини, малко гранулирани зеленчуци (примерно лук, морков, целина), оцветители и добавени аромати. Хаха...
Пък да не говорим за кренвирши.И отново гадната манипулативна реклама , където дете хапва кренвирш. Трябва да сме много зле, за да си дам на детето...Котката ни не ги яде дори.

Точно така!!!!!!
Освн химия,нищо друго няма в тях!!!!
Peace напълно съгласна

Цитат
Сещам се да сложа в бял списък цервица в консерва на Бондюел, където има надпис - БЕЗ ГМО и грахът им също ми харесва.
а замръзената дали също има такъв надпис,че не си падам много по консервите?

# 586
Някой по-назад в темата питаше за колбасите на Лесидрен - имат магазин на Раковска 99 една къща е - пише КООП магазин, а преди там беше Бамбукита или нещо подобно.
Другия магазин е след кръстовището на Бул. България и Гоце Делчев в посока Красна поляна. Мисля, че има ЦКБ до тях, преди Лучано е.
Познаваме собствениците и винаги сме пазарували от тях. На етикетите са изброени Е-та, но проверих няколко и са безвредни.
Трудно им е да оцеляват на пазара при положение, че не използват добавки или поне не колкото другите.

# 587
  • Stuck in a moment

Цитат
Сещам се да сложа в бял списък цервица в консерва на Бондюел, където има надпис - БЕЗ ГМО и грахът им също ми харесва.
[/quote]

Не съм обръщала внимание на замразените....

# 588

Цитат

Не съм обръщала внимание на замразените....
[/quote]
а на консервите къде го пише newsm78

# 589
Цитат
На кутията,някъде отпред,аз царевица съм купувала на една и съща фирма на рафта имаше с надпис без ГМО и такава без надпис.

А не е лошо да се запишете в черния списък на продуктите,има хора там които представа си нямат,че е хубаво когато има "животинки"в лещата или боба,че това значи,че не са обработени и са без химии.
Или една позната ми каза "Лютеница повече не купувам,като отворя буркана и много бързо се разваля"ми викам "ти се радвай,че няма консерванти".За нея е в черния списък Rolling Eyes

# 590
  • Stuck in a moment

Пише в долната част около едно кръгче "Sans OGM"  - превод "Без ГМО". Но само на царевицата съм виждала.

# 591
Млечните продукти на АЛФАТАР
Прясното мляко е истинско, при варенето имаше 4-5 пръста каймак. Срокът му на годност е 72 часа! И е евтино в сръвнение с другите пресни млека!
Кравето сирене е най-хубавото, което съм яла за последните 2г. от българските!

# 592
...........има хора там които представа си нямат,че е хубаво когато има "животинки"в лещата или боба,че това значи,че не са обработени и са без химии.
Или една позната ми каза "Лютеница повече не купувам,като отворя буркана и много бързо се разваля"ми викам "ти се радвай,че няма консерванти".За нея е в черния списък Rolling Eyes[/color]
хаха

Мерси за инфото за консервите-видях ги Hug

# 593
  • Прекрасна ВАРНА
Млечните продукти на АЛФАТАР
Прясното мляко е истинско, при варенето имаше 4-5 пръста каймак. Срокът му на годност е 72 часа! И е евтино в сръвнение с другите пресни млека!
Кравето сирене е най-хубавото, което съм яла за последните 2г. от българските!

в кои магазини ги има тези продукти,май не съм ги срещала newsm78

# 594
  • у нас
и аз съм любопитна за АЛФАТАР  ще потърся...

иначе още един глас за консервираните продукти на бондьоел и луканката на орехите Peace
също харесвам и на братя Къртеви колбасите  Peace

до нас има магазин на Лесидрен, а аз ходя до една др. месарница- следващия път ще пробвам- тук и направихте голяма реклама Peace

# 595
Тетевенски кашкавал- най-добрият до момента от всички, които сме опитвали. Жалко само, че в нашия град няма откъде да си го купуваме.

# 596
Мами, пуснах въпроса си в "черния" списък, но той е за белия, така че се прехвърлям при вас.
Налага ми се да давам на сина ми портокалов сок. Казвам налага се, понеже му крия вътре една хранителна добавка с вкус на портокал. И понеже не яде пресни портокали или сок домашно изцеден се налага да купувам!
Само ще отбележа, че детето яде всякакви други пресни плодове, та витамините не са проблем.
Къде е проблема - сокът много му харесва и изпива доста всеки ден, стигал е до литър. Чудя се, дали е вредно? И кой е най-добрият сок?
Купувам само 100%, най-често RAUCH, пише, че е без захар и консерванти, дали е така не знам, приемам съвети.
Сокът не се вкисва лесно дори отворен извън хладилника  newsm78.
Мислите ли, че има нещо вредно в това да изпива всеки ден по поне половин литър? 

# 597
  • Прекрасна ВАРНА
случайно открих магазинчето на Алфатар и си купих сирене,кисело и прясно мляко.страхотен вкус имат продуктите им Peace,спечелиха ме като клиент.

# 598
A да споделиш къде е  Naughty
Иначе сирене купувам на една мандра от магазинче за сирене на ул "Роза" и съм много доволна. Там зареждат и прясно мляко на Мизия Милк по 90 ст и сие  хубаво. UHT  нещо не ми харесват

# 599
...Мислите ли, че има нещо вредно в това да изпива всеки ден по поне половин литър?  
Не знам, но мога да дам пример - мой приятел всеки ден пиеше в едно кафе по два фреша моркови. На третата седмица беше като морков и започнаха да му се белят ръцете. Отиде на лекар - след доста чудене и изследвания - хипервитаминоза. Спря фрешовете и се оправи. Просто всяко нещо с мярка. За дете ми се струва нормално половинка наведнъж, ама всеки ден...! А и не си сигурна в съдържанието все пак!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт