Бял списък на продуктите

• 312 481
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 570
Ние наблягаме на млечните продукти - за мен кашкавал номер 1 е Кукери, сирене Роса - вакуумираните опаковки. Кисело мляко, също Кукери, ако няма - Роса от 2%

# 571
Росата беше номер 1 в другата тема - анти на тази.

# 572
сирене от житница - чудно е
прясно мляко - само горна малина. в деня, в който му изтича срока на годност, се разваля. за разлика от другите има вкус.
във веригата хран комерс /боклучава доста/ са пуснали чудни млечни продукти, като гауда например. мисля, че е полска, на много прилична цена.
месо от чико или тандем
харесвам продуктите на "орехите", особено бекона - чуден е.
май това е  Laughing

# 573
къде може да се намери това сирене Житница??

# 574
не знам, аз го купувам от мандрата. май съм го виждала и в региона, което е нормално. някъде и в сф го гледах, но къде....а то е 2 вида - с растителни мазнини и без.
вчера взех сирене на елби - никак не лошо се оказа  Wink

# 575
Сирене Бор Чвор, но никъде не го намирам.

# 576
искам да споделя, че съм очарована от консервата риба тон в растително масло на Фантастико. Цената е изключително приемлива - 1,45лв., а качеството - много добро. Всички останали консерви на подобна цена са пълни боклуци!

А, и сосовете на Маги са номер 1 Simple Smile

# 577
Бор Чвор гледам много го хвалите,защо ли обаче от известно време върви тяхна реклама по телевизията. ThinkingЗа мен лично,нещо на което се прави реклама не е от най-добрите.

# 578
  • софия
Бор Чвор гледам много го хвалите,защо ли обаче от известно време върви тяхна реклама по телевизията. ThinkingЗа мен лично,нещо на което се прави реклама не е от най-добрите.

и аз така, но бор чвор е от доста време, преди да тръгне рекламата, а и са хубави продуктите им. особено киселото мляко и сиренето.

# 579
Някой може ли да ми препоръча хубаво козе сирене? Независимо вакуумирано от магазина или от някоя мандра? Благодаря ви!

# 580
  • Stuck in a moment
искам да споделя, че съм очарована от консервата риба тон в растително масло на Фантастико. Цената е изключително приемлива - 1,45лв., а качеството - много добро. Всички останали консерви на подобна цена са пълни боклуци!

Сосове на Маги, бульончета, полуготови супи - всичките са ми в черния списък.
И никога няма да се поддам на гадните им реклами, където щастливи майки си тъпчат децата с тях. Това не е домашна кухя. Тези продукти са пълни със сол, хидрогенирани растителни мазнини, малко гранулирани зеленчуци (примерно лук, морков, целина), оцветители и добавени аромати. Хаха...
Пък да не говорим за кренвирши.И отново гадната манипулативна реклама , където дете хапва кренвирш. Трябва да сме много зле, за да си дам на детето...Котката ни не ги яде дори.

# 581
Цитат
И никога няма да се поддам на гадните им реклами, където щастливи майки си тъпчат децата с тях. Това не е домашна кухя. Тези продукти са пълни със сол, хидрогенирани растителни мазнини, малко гранулирани зеленчуци (примерно лук, морков, целина), оцветители и добавени аромати. Хаха...
Пък да не говорим за кренвирши.И отново гадната манипулативна реклама , където дете хапва кренвирш. Трябва да сме много зле, за да си дам на детето...Котката ни не ги яде дори.
Точно така!!!!!!
Освн химия,нищо друго няма в тях!!!!

Не се лъжете и по рекламата която в момента върви за немското качество на киселото мляко Мегле.Първо,тук в Германия кисело мляко на тая фирма не съм срещала.И второ,и тук се продават всевъзможни боклуци.

# 582
  • София
Не се лъжете и по рекламата която в момента върви за немското качество на киселото мляко Мегле.Първо,тук в Германия кисело мляко на тая фирма не съм срещала.И
Това мляко е отвратително, сладникаво на вкус и блудкаво, нищо общо с кисело мляко  Sick

# 583
  • София

Абсолютно е така! И много се дразня на рекламата им, детето ми като я види и ми вика, че искал такава, хубава била  Twisted Evil

# 584
  • Stuck in a moment
Сещам се да сложа в бял списък цервица в консерва на Бондюел, където има надпис - БЕЗ ГМО и грахът им също ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт