Бял списък на продуктите

• 314 698
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 645
Взех 4 вида, които не съм купувала и почвам пробите сега по почивните дни. Вчера отворихме първо на Хаджийски не става-прилича на свежо сиране.

# 646
  • Пловдив
Взех 4 вида, които не съм купувала и почвам пробите сега по почивните дни. Вчера отворихме първо на Хаджийски не става-прилича на свежо сиране.

Очакваме резултатите! Simple Smile

Аз също много харесвам сиренето Елби. Една идея по-солено е от другите, но е доста вкусно!  Peace

# 647
Не се лъжете и по рекламата която в момента върви за немското качество на киселото мляко Мегле.Първо,тук в Германия кисело мляко на тая фирма не съм срещала.И
Това мляко е отвратително, сладникаво на вкус и блудкаво, нищо общо с кисело мляко  Sick
Естествено,че не е истинско кисело мляко."Прясното мляко" на Мегле има
срок на годност няколко месеца #Crazy

# 648
В киселото мляко на мегле има добавен млечен протеин, от там го докарват на гъстота.  ooooh!
В Габрово Милк пък има сухо мляко...
В На Баба има май всичко друго, но не и мляко #Crazy

# 649
  • София - Варна - Бургас
Питките "Чабата"  на Нилана.  Peace

# 650
  • София /Абсурдистан
На мен ми харесва сиренето на Мегле във вакуумирана опаковка. На вкус са го докарали, сега остава някой ми каже и какво има вътре Simple Smile защото вече не вярвам, че изобщо има нещо истинско на пазара.
Ясно е, че в млякото има консерванти, то изобщо не се разваля, независимо от марката.

# 651
Пробвахме и Елена, засега може би е най-доброто от това, което съм взимала. Бях взела и някакво НДН, ама вкъщи го видях, че е произведено в Симитли и ще пропусна, там с тия уранови мини в близост, ако случайно е правено с истинско мляко, кой знае какво има в него.
Та се вкарах в размисли, то да се чудиш кое е по-добре от прясно мляко да се прави сирането или от сухо.
Въобще луда работа, то да не знаеш какво да купиш и какво да ядеш.

# 652
да, и аз най-много харесвам сиренето елена. по принцип квася домашно мляко, но когато освеждавам закваската ползвам елена. намерих и едно магазинче, в което доставят по поръчка истинска закваска от ел би /държат май правата/, но още не съм взимала.
иначе всичко развалят, няма спор. много харесвам продуктите на орехите, но беконът им вече 2 пъти е кофти Sad
а бор-чвор, мегле и т.н. са пълен боклук. вие се дразните от рекламата на бор-чвор, ама мен дебилното хлапе и футболната реклама на мегле ме карат да хвърля телевизора през джама Mr. Green
масло - немско. филипополис има не лош вкус, но им нямам доверие.
иначе преди купувах прясно мляко горна малина - разваля се за няколко дни и има вкус на мляко.

# 653

Естествено,че не е истинско кисело мляко."Прясното мляко" на Мегле има
срок на годност няколко месеца #Crazy

Не съм му фен, но ако става въпрос за какво да е мляко в кутия- това е друга технология- UHT, при която измират както полезните така и вредните бактерии поради по- викоката температура на затопляне. Това води именно до дългия срок на годност- не консерванти. Друг е въпроса дали все още е прясно мляко с полезни вещества.
Аз все още не изневерявам на марката от старници назад, макарче и те вече добавят сухо мляко в умерени количества- немско Confused

# 654
  • Пловдив
Масло "Бони" и масло "Аполо"!  Peace

# 655
  • София
Наскоро пробвахме сирене Дядо либен в такива опаковки(не намерих снимка с краве сирене, но е в подобен тип кутийки) и е много добро. Дали обаче и състава му е добър...? Иначе похвалвам Маджаров- носи му се име, че е истинско.

Да попитам имате ли наблюдения за кафявата захар. Аз гледам да не взимам българска, но пък и не искам да е много скъпа. За сега съм се спряла на тази. Не бих казала че съм очарована от сладостта и вкусът в кафето.

# 656
Иначе похвалвам Маджаров- носи му се име, че е истинско.
Вкъщи винаги сме го харесвали, но последния път беше ...  Sick
като буца мазна гума, с отблъскваща консистенция и отвратително на вкус.  Tired

# 657
Maджаров си развалиха продукцията, и колбаси, и сирене е ужасТ Sick

# 658
@Neytiri
Не само, че е по на сметка, а и е без растителни мазнини с плътен и хубав вкус.
Иначе какво задължително не трябва да купуваме тук:
http://www.dnes.bg/business/2009/02/03/42-firmi-priznaha-slagame … -produkti.65292,2

# 659
това направо в черни я списък

Общи условия

Активация на акаунт