Бял списък на продуктите

• 312 371
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 765
На мен са ми много вкусни продуктите на ГИМЕЛ - бИО зеленчуците им, всичките.

# 766
Сирене "Съединение" и кашкавал "Равдин" Много са вкусни.

# 767
Да похваля новата напитка на Активия с нар и малина - мн. ми харесва и на мен и на мъжа ми
И на мен много ми допада

# 768

Сиренето на "Съединение" е по стария БДС стандарт, за съжаление в магазина, от където го купувахме до преди 1 седмица, няма да зареждат вече,  много е поскъпнало и няма търсене Tired. Хората за 7-8 лв търсят "кашкавал"

# 769
  • Пловдив
Записвам се със сиренето и кашкавала на "Дядо Либен" - Копривщица. Имам ги в Кауфланд и Карфур. Кашкавала е в картонена кутийка, а сиренето е в кутийка със саламура. Скъпички са, но качествота им е добро.

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 14:16 от Linkata

# 770

Сиренето на "Съединение" е по стария БДС стандарт, за съжаление в магазина, от където го купувахме до преди 1 седмица, няма да зареждат вече,  много е поскъпнало и няма търсене Tired. Хората за 7-8 лв търсят "кашкавал"

Сирене "Съединение" на Костов ли имате предвид?

# 771
  • под тепетата
Linkata , доскоро кашкавалът на дядото се продаваше и в Била като техен Клевер на 8.90, но от около 20-тина дена вече е на 10.90  #Cussing out
Сирене "Съединение" на Костов имаме предвид и друг път съм писала за него ,че ми харесва,освен цената...

# 772
Значи и аз давам  newsm80 за него, напоследък само такова взимаме.

# 773
Сирене "Съединение" на Костов ли имате предвид?
Да

# 774
  • BABYLAND
На мен пък изобщо не ми харесват продуктите на Мегле, то като цяло няма нито една марка кисело или прясно мляко, която да ми харесва.
Прясно купувам на Верея, но и то ми е изкуствено, кисело Бор чвор, но и за него мога да кажа същото. За тези където са с етикет "био" изобщо не мога да им се доверя, а пък цените са им...
Кажете някоя марка мляко ако ви е направила впечатление с по-истински вкус.

За мен кисело мляко ЕЛЕНА е най-доброто. Пробвала съм какво ли не, но определено най-много ми харесва именно то. Аууу, какво тараторче става с него...супер.

# 775
[    За мен кисело мляко ЕЛЕНА е най-доброто. Пробвала съм какво ли не, но определено най-много ми харесва именно то. Аууу, какво тараторче става с него...супер.
Peace

# 776
Няколко пъти взимах кисело мляко Селекта с каймак и ми хареса, вчера обаче случих на някаква по-лоша партида, млякото в кофичката е нещо средно между кисело и прясно. Иначе харесвам и Боженци, и Кутела, но ми се струва, че доста заседяват в магазина, не знам заради цената или заради слаба популярност.
 Сега да похваля мармалад от сини сливи на Хоуп, който не съдържа захар и консерванти, съдържанието е 100 процента плод (маалко по-кисел е, но е приятен). Освен това открих и Вегета Натур, която не съдържа мононотриев глутамат и оцветители, а само сушени зеленчуци. На детето взех някакви бискивити без хидрогенирани мазнини и консерванти, но изхвърлих опаковката, мисля че са на фирма Суит+.
 Сега кажете какви консерви с печени чушки и доматен сок да си купувам, до сега не съм намерила свястни.

# 777
  • На морето!
[    За мен кисело мляко ЕЛЕНА е най-доброто. Пробвала съм какво ли не, но определено най-много ми харесва именно то. Аууу, какво тараторче става с него...супер.
Peace
и за мен, но купувам само 2%

# 778
  • София
глас за кашкавалът на Равдин, вкусен е.

# 779
Катък с чесън на Конуш. Много вкусно нещо, за разлика от катъка на Бор Чвор и на Маджаров.

Общи условия

Активация на акаунт