Бял списък на продуктите

• 312 451
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 750
Някой по-назад в темата питаше за колбасите на Лесидрен - имат магазин на Раковска 99 една къща е - пише КООП магазин, а преди там беше Бамбукита или нещо подобно.
Другия магазин е след кръстовището на Бул. България и Гоце Делчев в посока Красна поляна. Мисля, че има ЦКБ до тях, преди Лучано е.
Познаваме собствениците и винаги сме пазарували от тях. На етикетите са изброени Е-та, но проверих няколко и са безвредни.
Трудно им е да оцеляват на пазара при положение, че не използват добавки или поне не колкото другите.

Ето, това е новия магазин на Лесидрен на Патриарха: http://lesidren.alle.bg

# 751
  • София
Е, и тук ли?
Всичките публикации от този акаунт са : "Ето го магазина на Лесидрен: *******.**"

# 752
Да похваля ръчно точените кори за баница Премиа на Пикадили - страхотни са, а цената им е повече от прилична за такъв тип продукт Peace

# 753
  • ВАРНА
Да похваля прясното мляко на фирма Марио.От 4 години само него консумирам и съм много доволна.Докато стои в купата 2 пъти събирам каймак.А веднъж го позабравих и стъргах после масло от ръбчето.

# 754
  • Варна
Да похваля прясното мляко на фирма Марио.От 4 години само него консумирам и съм много доволна.Докато стои в купата 2 пъти събирам каймак.А веднъж го позабравих и стъргах после масло от ръбчето.
откъде го купуваш това мляко? за пръв път го чувам newsm78 Mr. Green

# 755
  • ВАРНА
В големите хипермаркети няма.То не е и скъпо-левче.Фирмата е в Суворово мисля.Ако си от Варна пиши на лични,защото го вземам от определен магазин на Колхозен пазар.

# 756
Като чета последните две страници си мисля, че пишете за продукти които отговарят на вкуса ви, а не за качествени, безвредни и сравнително чисти и екологични продукти!  newsm78

Е, аз писах точно за такива продукти които са качествени, но и вкусни все пак Grinning. Наистина критерия за оценяване е повече вкус от колкото състав, но който е заинтересован от това какво яде ще погледне етикета Simple Smile.

# 757
А вие, дето гледате етикета, може ли да ми кажете какво ядете и какво точно купувате?
Защото аз не се сещам за нищо без оцветители, консерванти или нитрати.

# 758
# 759
  • София
Гледам доста хвалите продуктите на Мегле... тези които са произведени е Бг (защото марката има производство тук) едва ли са толкова качествени.
Идете пред производствената им база в Илиенци -постойте там един ден и вижте , как постоянно излизат камиони с готова продукция, а пък не видях и една цистерна с прясно мляко да влезе...
интересно с какви изходни продукти работят.
Както и да е - то сигурно не само те са така....

най -много вярвам на млякото, което е току що издоено -от кравата на някоя баба в балканските села... ама рядко ми се случва да мога да си взема...

# 760
На мен пък изобщо не ми харесват продуктите на Мегле, то като цяло няма нито една марка кисело или прясно мляко, която да ми харесва.
Прясно купувам на Верея, но и то ми е изкуствено, кисело Бор чвор, но и за него мога да кажа същото. За тези където са с етикет "био" изобщо не мога да им се доверя, а пък цените са им...
Кажете някоя марка мляко ако ви е направила впечатление с по-истински вкус.

# 761
b]Кажете някоя марка мляко ако ви е направила впечатление с по-истински вкус.[/b]

Ами отиваш в най-близкото село и си купуваш прясно издоено мляко-краве или овче.
Аз също съм на мнение,че няма в магазинната мрежа истинско мляко.

# 762
  • София
Кис.мляко Медея и Ханско,горе долу на вкус са хубави, но малко са по--редички. Нямам възможност за дом.мляко и тези две марки  кисело мляко купувам. А Мегле работят със сухо мляко-евтино, изкупувано от Гърция.

# 763
  • Пловдив
Добри на вкус са Карабунар, Боженци и Селекта с каймак. Определено предпочитаме първото. Simple Smile

# 764
Да похваля новата напитка на Активия с нар и малина - мн. ми харесва и на мен и на мъжа ми

Общи условия

Активация на акаунт