Бял списък на продуктите

• 312 045
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 215
Прясно мляко от млекомата на Чаталджа/Варна/. Страхотен вкус, страхотен каймак, а киселото, което си правя от него, е като на баба ми преди много години...

# 1 216
  • Varna
Кашкавал Мероне (Алфатар)
В Алфатар има ли друга мандра?

Да - търговска марка Алфатар . Произвеждат  кисело мляко,айран, сирене и прясно мляко.

# 1 217
  • Пловдив
Кашкавал: Кукери, Рожен, Равногор,...

Бени,къде ги намираш?

"Кукери' го има в "Триумфа", другите - от специализирани млечни магазинчета - има едно зад Четвъртък пазара срещу бензиностанцията и едно в Кършияка, непосредствено до здравословния магазин на уширението на Брезовска срещу сладкарницата с градинката.

Ама как го обясних, а...Simple Smile))
Peace

Аз снощи случайно вялнах кашкавал Равногор в кварталното магазинче.Цената беше 14 и  нещо за кило.

# 1 218
  • Варна
Прясно мляко от млекомата на Чаталджа/Варна/. Страхотен вкус, страхотен каймак, а киселото, което си правя от него, е като на баба ми преди много години...
Къде по-точно се намира млекомата,би ли обяснила?  bouquet

# 1 219
По редицата, където продават предимно хамбургери, кебапчета, кюфтета...Има едно магазинче за бижута, шалчета...Точно преди него, когато вървиш надолу от тунелчето с цветята. Има шишета по 1л и 2 л. Цената е 1,60 лв за 1л. Hug
Ето и снимка:
Скрит текст:

# 1 220
  • Варна
По редицата, където продават предимно хамбургери, кебапчета, кюфтета...Има едно магазинче за бижута, шалчета...Точно преди него, когато вървиш надолу от тунелчето с цветята. Има шишета по 1л и 2 л. Цената е 1,60 лв за 1л. Hug
Ето и снимка:
Скрит текст:
Благодаря,още днес ще го пробвам

# 1 221
Момичета, свекърва ми подари уред за кис. мляко, имам от къде да взема прясно домашно. Въпросът ми от къде да се сдобия с читава закваска или на кое кис. мляко да се доверя за целта?
У нас се купуват Верея, Елена и Сердика.

# 1 222
Аз ползвах Верея с оранжевата капачка, по БДС.  Grinning

# 1 223
Почти всяко кисело мляко става за закваска.

# 1 224
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, свекърва ми подари уред за кис. мляко, имам от къде да взема прясно домашно. Въпросът ми от къде да се сдобия с читава закваска или на кое кис. мляко да се доверя за целта?
Аз ползвам Домлян по БДС и Елена, и двете 3,6%. Става супер гъсто и вкусно. Квася домашно мляко.

# 1 225
  • София
 С Верея за закваска никога не ми се получава киселото мляко, както и с На баба 3,6%.

# 1 226
В последните месеци купувам само кисело мляко Лазарова - червеното, което е по БДС. Страхотен вкус, гъсто и мога да го ям самостоятелно, за разлика от други млека.

# 1 227
В последните месеци купувам само кисело мляко Лазарова - червеното, което е по БДС. Страхотен вкус, гъсто и мога да го ям самостоятелно, за разлика от други млека.

Точно с това кисело мляко квасих снощи и стана страхотно!

# 1 228
Важно е и какво мляко ще квасиш, не само закваската  Peace

# 1 229
млякото е домашно, много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт