Бял списък на продуктите

• 312 043
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 290
Кисело мляко "Боженци" Peace

# 1 291
  • Пловдив
като вкус и на мен ми допада и прибягвам до него в спешни ситуации Mr. Green
Забравена кофичка за 10 дни, докато бяхме на почивка, отгоре хвана мухъл, което за мен е добър знак Peace

# 1 292
  • Пловдив
Кисело мляко "Боженци" Peace
Боженци е с добавено сухо мляко. На фолиото с което е затворена кофичката е обявено.

# 1 293
  • Пловдив
а има ли изобщо кисело мляко без добавка newsm78
...изключая домашното Mr. Green

# 1 294
Има, разбира се. Много са.

# 1 295
  • Пловдив
Има, разбира се. Много са.
Моля,сподели тогава...

# 1 296
Би трябвало всички млека по БДС да са без добавено сухо мляко.

# 1 297
  • Бургас

В последно време ми прави впечатление, че много се увеличиха млеката по БДС... дали обаче всяко второ мляко е наистина добро или и БДС вече не значи почти нищо ... Thinking

# 1 298
  • Пловдив
Честно казано не ми се вярва... Thinking

# 1 299
  • Пловдив
Много точно е написано: би трябвало Joy
Не знам, но от опита ми с млеката по БДС (На баба, Верея, Табу, Фибела...за други май не се сещам да сме пробвали) - 2 седмици след отваряне са си с нормален вкус и консистенция newsm78 За справка - домашно приготвеното на 5-6 ден започва да киселее (и тогава става перфектно за айран Mr. Green)

# 1 300
Възможно е, но това не означава, че имат сухо мляко. Аз съм убедена, че нямат, ако не пише, че имат.

# 1 301
 И аз купувам ПИлос . Но последното Домлян е ненадминато засега .  Simple Smile

Подкрепям!
Най-сетне успях да се добера до масло "Домлян".Много по-добро е от Пилос.Всички масла,които съм пробвала до момента/немски,български,президенти... са все идентични на вкус /маргаринеят ми /,но Домлян е съвсеем различно,точно като едновремешното  Heart Eyes

# 1 302

Не знам, но от опита ми с млеката по БДС (На баба, Верея, Табу, Фибела...за други май не се сещам да сме пробвали) - 2 седмици след отваряне са си с нормален вкус и консистенция newsm78 За справка - домашно приготвеното на 5-6 ден започва да киселее (и тогава става перфектно за айран Mr. Green)[/color]
Това за мен е по-скоро консервант, не сухо мляко. Ако си заквасиш сухо мляко, в което няма консервант, пак ще ти вкисне.  Peace

# 1 303
Искам да подквася мялко,но нямам подкваса под ръка.

Кое мляко от купешките бихте ми препоръчали  Thinking Прочетох по-назад за Бор Чвор и Елби,но не съм сигурна дали ще намеря лесно това Елби  Thinking А с Бор Чвор не съм убедена ,че ще стане  Rolling Eyes

С Боженци сигурно също няма да стане  Thinking На вкус ми прилича на Вереята,а с нея грам не се подквасва  Laughing

# 1 304
И с Верея по БДС ли не се подквасва? Пробвай Мегле, примерно. И аз не се сещам. Аз купувам почти само Верея.

Общи условия

Активация на акаунт