Бял списък на продуктите

  • 311 985
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
  • Мнения: 8 816
От къде взимате този шоколад "ГАЙО"????  newsm78  newsm78
Изглежда доста добре на снимките!  Grinning

В почти всички био магазини го има- Зоя, Балев и т.н.

# 1 351
  • Мнения: 218
От къде взимате този шоколад "ГАЙО"????  newsm78  newsm78
Изглежда доста добре на снимките!  Grinning

В почти всички био магазини го има- Зоя, Балев и т.н.

Благодаря ти! Hug
Видях и сайта!впечатлена съм.задължително ще го опитам....видях че е без соев лецитин и подходящ за хора с алергии.За съжаление в Свищов няма био магазин,но намерих един в Плевен.Спирам да спамвам темата..... Mr. Green

# 1 352
  • София
  • Мнения: 1 762
Един глас и от нашето семейство за " Мероне". От години не съм си пекла сандвичи с кашкавал, който не изтича в тавата, има прекрасен златен загар и го теглиш от устата си поне един метър, когато е горещ  Peace От млеката взимаме кисело на Домлян и прясно на Оли. Изварата на Оли също е страхотна.

# 1 353
  • Мнения: 8 001
А краве масло вземате ли натурално българско или предпочитате немско? А немското не е ли правено от някаква сметана, която се прави от кисело мляко или нещо такова?

# 1 354
  • на последния етаж
  • Мнения: 9 879
Купувам френско (President) или датско (Lurpack) краве масло.

# 1 355
  • Мнения: 8 001
Президент не е ли с много Е-та? Това датското може да го пробвам, ако го намеря.

# 1 356
  • Мнения: 1 269
Масло купувам само на килограм- Бони, Равногор, Филипополис, Елит

# 1 357
  • Мнения: 2 285
Президент не е ли с много Е-та? Това датското може да го пробвам, ако го намеря.

 Rolling Eyes Няма Е-та.

На мен "Президент"-ът ми е 2 идеи по-вкусен от "Лурпак", но принципно и двете са хубави.

# 1 358
  • Мнения: 8 001
Хм, може би се бъркам нещо.

# 1 359
  • Мнения: 1 266
Аз купувам само Deutsche Markenbutter.

# 1 360
  • Мнения: 965
Аз вземам Elle & Vivre, без сол е.

# 1 361
  • Мнения: 8 001
Аз купувам само Deutsche Markenbutter.

Това и то се парви от сметана.

# 1 362
  • Мнения: 1 266
Това и то се прави от сметана.

А защо е проблем  newsm78

# 1 363
  • Мнения: 8 001
Ами не е проблем, но аз искам такова, което се бие от прясно мляко. Така е най-натурално някак.

# 1 364
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 557
Сметаната, от която се прави маслото, се вземе от прясно мляко в процеса на стандартизация. При него се отделя маслеността от млякото, което е по-маслено от необходимото. Да речем в завода пристига мляко с масленост 4 %, а ще се правят продукти с масленост 2 %. Излишните 2% масло се взимат под формата на сметана и после от тях се приготвя масло. Масло от кисело мляко в производствен процес не съм чула някой да прави. Вкъщи - може би.

Общи условия

Активация на акаунт