Бял списък на продуктите

  • 311 978
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
  • Мнения: 460
Защо е мазно не знам,но голяма част от продуктите им са пълни с Е-та, така че въобще не са ми в белия списък.

# 1 381
  • Мнения: X
За тази цена трябва да е хубава.10лв за кг лютеница -това не е ли множко.
Ако приложено имаш рецепта на домашна, няма да е по-евтина.
  Правим домашна и не мисля ,че ми излиза за 10лв за кг/дори при вкл. труд и консумативи/ток ,вода и така далее/вземайки в предвид ,че водата в нашият регион е с най-висока цена/.

 

# 1 382
  • София
  • Мнения: 37 618
А сиренето на Маджаров в кутия защо е толкова мазно? И кравето и козето са по-различни от други марки.
Опитай да го подложиш на термична обработка. Ако остане нещо от него -явно са вдигнали качеството.

# 1 383
  • Мнения: 6 217
Страхотен препарат. Наистина чисти като "по рекламите".

# 1 384
  • Мнения: 5 177
Страхотен препарат. Наистина чисти като "по рекламите".

Къде го има и за какво се ползва

# 1 385
  • Мнения: 6 217
На мен ми го донесоха от ТУрция. НО гледам, че и в БГ сайтове го предлагат. Аз останах очарована като почистих мивката - алпака. Като нова беше нова не блестеше толкова.

# 1 386
  • Мнения: X
След като пръснеш търкаш ли много или ... Може ил линк на сайт бг ,който го предлага.

# 1 387
  • Мнения: 6 217
След като пръснеш търкаш ли много или ... Може ил линк на сайт бг ,който го предлага.
Не търкам, само забърсвам с гъбичка. http://prodavalnik.com/universalen-preparat-za-pochistvane-vatan … 0-500ml-i37002791

# 1 388
  • Мнения: X
 Благодаря. Ще пробвам при възможност.

# 1 389
  • Мнения: 714
Шоколади Гайо, мммм.  Crazy


Миналото лято взех 3 различни шоколада на Гайо от Балев Био. За първи и последен път.
Два бяха за подарък, че бяхме на гости на семейство вегетарианци, които се хранят максимално натурално, тоест ги оставих за децата и не знам какви са били. Третия го взех за себе си. Отврат. Съжалявам да го кажа, но вътре беше целия сивкав-белезникав, май се казва цъфтеж това в професионалния език и е признак за грешка в технологията, много сух и твърд, а на вкус беше като трески. Иначе си беше в срок на годност. Това, в съчетание с космическата му цена ми дойде множко. Вероятно съм се изложила и пред хората, на които подарих другите два, направо ме е срам да питам.

# 1 390
  • София
  • Мнения: 3 911
Тоя цъфтеж по шоколадите се получава при неправилно съхранение или минал срок на годност. На Милка редовно се случваше преди (дори в срока), сега вече не го купуваме.

# 1 391
  • Мнения: 714
Тоя цъфтеж по шоколадите се получава при неправилно съхранение или минал срок на годност. На Милка редовно се случваше преди (дори в срока), сега вече не го купуваме.

не вярвам да е толкова сложно да се съхранява един шоколад, все пак не е месо, а и го взех от био магазин. Беше си в срок на годност, но целия побелял, включително и във вътрешността, не само по повърхността. На вкус беше просто отвратителен, сух, като трески, нищо, което да наподобява на шоколад и да се топи в устата. Така или иначе подобна грешка повече няма да направя. Не мисля, че мястото на този продукт е в белия списък.

# 1 392
  • Мнения: 1 266
Тоя цъфтеж по шоколадите се получава при неправилно съхранение или минал срок на годност. На Милка редовно се случваше преди (дори в срока), сега вече не го купуваме.

не вярвам да е толкова сложно да се съхранява един шоколад, все пак не е месо, а и го взех от био магазин. Беше си в срок на годност, но целия побелял, включително и във вътрешността, не само по повърхността. На вкус беше просто отвратителен, сух, като трески, нищо, което да наподобява на шоколад и да се топи в устата. Така или иначе подобна грешка повече няма да направя. Не мисля, че мястото на този продукт е в белия списък.

Напротив, доста е сложно. При неправилно съхранение мазнината излиза от шоколада, затова побелява и става трошлив. Шоколадите Гайо съвсем не са такива. Ако искаш, свържи се с производителя и подай сигнал.

# 1 393
  • Мнения: 714
Тоя цъфтеж по шоколадите се получава при неправилно съхранение или минал срок на годност. На Милка редовно се случваше преди (дори в срока), сега вече не го купуваме.

не вярвам да е толкова сложно да се съхранява един шоколад, все пак не е месо, а и го взех от био магазин. Беше си в срок на годност, но целия побелял, включително и във вътрешността, не само по повърхността. На вкус беше просто отвратителен, сух, като трески, нищо, което да наподобява на шоколад и да се топи в устата. Така или иначе подобна грешка повече няма да направя. Не мисля, че мястото на този продукт е в белия списък.

Напротив, доста е сложно. При неправилно съхранение мазнината излиза от шоколада, затова побелява и става трошлив. Шоколадите Гайо съвсем не са такива. Ако искаш, свържи се с производителя и подай сигнал.
Ами то ще е след дъжд качулка, случката е от лятото Sad трябваше да го направя тогава.

# 1 394
  • под тепетата
  • Мнения: 11 132
Опитвала съм почти всички неща на Гайо , закупени от различни места ,и не съм срещала такова нещо като сухо, на трески и т.н...Неправилно съхранение е според мен проблема. За сметка на това съм яла шоколад с вкус на сапун  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт