Гаден вирус

• 7 124
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
ние изпихме антибиотика , вече сме само на Мукоплант сироп и по 3 чаени лъжички боров мед за гърлото

# 16
Здравейте мами!  Синът ми е на 1 година и 11 месеца. Началото на ноември след птрва седмица на ясла изкара гнойна ангина, пи антибиотик. Седя вкъщи почти месец, но от време на време покашляше. Водихме го на УНГ, нищо му няма, той ни прати на алерголог, взеха му кръв и гърлен секрет -  всичко е ок. Отиде седмица на ясла и сега пак е вкъщи. Днес педито го прегледа, гърдите са му чисти, но вдига температура, кашля и има доста секрет.. Shocked. Изписа ни карголови капки, имуномикса и инфлуцид. Детето вече като види сироп и се крие...

# 17
Здравейте мами!  Синът ми е на 1 година и 11 месеца. Началото на ноември след птрва седмица на ясла изкара гнойна ангина, пи антибиотик. Седя вкъщи почти месец, но от време на време покашляше. Водихме го на УНГ, нищо му няма, той ни прати на алерголог, взеха му кръв и гърлен секрет -  всичко е ок. Отиде седмица на ясла и сега пак е вкъщи. Днес педито го прегледа, гърдите са му чисти, но вдига температура, кашля и има доста секрет.. Shocked. Изписа ни карголови капки, имуномикса и инфлуцид. Детето вече като види сироп и се крие...
Така започна грипа и при нас, само че дъщеря ми много зачерви гърло и пи антибиотик. Сега има по-малко сополи и съответно кашля по-малко. Дано се оправите без антибиотик.

# 18
Здравейте, ние вкъщи всички изкарахме някакъв вирус, вероятно грип и всички се усложнихме до антибиотик. Малкия се разболя мъчихме се седмици наред, кашлица, хрема, накрая вдигна Т и започнахме антибиотик, спря да вдига Т след 3ти прием АБ, но днес е 7 ден, още кашля и има много и зелени сополи, та ще го пие 10 дни. Свекръвата дойде да го гледа, зарази се на 2рия ден и стигна до болница с пневмония, оправи се с 2 АБ. Майка ми дойде да го гледа и се разболя, изпи 2 антибиотика, беше на легло цяла седмица, още не се е оправила съвсем. Аз се разболях заедно с мъжа ми. За 5 дни се оправих, на 5тия бах напълно добре, но на 6тия се сабудих много отпаднала, нямах сили и вдигнах 39 градуса, изписаха антибиотик, защото се оказа, че съм с гнойна ангина. Днес е пети ден на антибиотик, а до вчера бях с температура, надявам се днес да не вдигна. Вируса е много гаден, прави усложнения.

# 19
Здравейте. Сутринта ходихме до педито, гърдите на малкия са чисти, но гърлото е много зачервено. Изписа ни антибиотик...

# 20
започвайте го, и ние бяхме така с антибиотик се оправи. Вируса е тежък

# 21
И на нас ни изписаха,АБ но каза да поизчакам ден -два ако поддържа температура тогава АБ.До преди 3 часа спа беше отпаднал,но се посъвзе.Давам детски тайлол хот,мукоплант и нурофен за температурата.Ако мога да избегна АБ ще е най-добре.Бързо оздравяване н всички дечица.

# 22
Здравейте, и ние бяхме така, но фармацевта ни даде сиропче, което стопира всичко за един ден. Няма да пиша кое е , за да не правя реклама, само че е комбинация от черен  бъз и коластра витамин ц и е. С една дъга на опаковката. Дано да помогне и на вашите ангелчета 🙂

# 23
Това е мой пост от темата за грипа, но го пускам тук за да може повече хора да са информирани за този лесен и ефикасен метод на лечение. Дори намерих изрезка от вестник от преди 30 години за този метод (За съжаление все още незнам как да прикача файл за да приложа статията).

"АНТИСТЕНОКАРДИН!!!???

При първи симптоми на грип или друго вирусно заболяване

Първи ден - по една таблетка на всеки час - общо 5 таблетки за деня.
Пр.
08:00 - една таблетка антистенокардин
09:00 - една таблетка антистенокардин
10:00 - една таблетка антистенокардин
11:00 - една таблетка антистенокардин
12:00 - една таблетка антистенокардин
Втория и третия ден се повтаря същата доза по същото време.

При интензивно вземане на антистенокардин организма отделя ИНТЕРФЕРОН, което е най-мощното средство за борба с вирусите.
Преди да вземете антиснеокардин се уверете, че нямате някакви противопоказания.

Ако имате познат (за предпочитане роднина) възрастен лекар или фармацевт, може да ги попитате за тази рецепта. Преди 30-40 години това се е преподавало на медиците, но понеже антистенокардина е евтин, много бързо се забравя неговата ефикасност."

# 24
Антистенокардин съдържа активно вещество дипиридамол, принадлежащо към група лекарства, наречени антитромботични. Той променя свойствата на тромбоцитите, които нормално са отговорни за съсирването на кръвта. Антистенокардин се използва за предпазване от образуване на кръвни съсиреци самостоятелно или в комбинация с аспирин (ацетилсалицилова киселина) при пациенти на антикоагулантна (противосъсирваща) терапия след клапно протезиране, коронарна болест на сърцето (нарушено оросяване на сърдечния мускул), мозъчно-съдова болест, след сърдечни операции - аорто-коронарен байпас.

Голямото вирусно лекарство, лекува ли рак, а ние глупците да не знаем за тези му свойства? newsm78 hahaha

# 25
  • от един красив град
И ние изкарахме нещо подобно. На 25 декември малката ми дъщеря вдигна температура около 39 градуса. Два дни беше така, после голямата вдигна, но ниска и за няколко часа и мина. Това което ме притеснява е хремата. Още имат сополи и кашлят. Не колкото в началото, но не са се изчистили напълно. Антибиотик не съм давала. Пият Изопринозин, Самбукол и за кашлицата Мукоплант на д-р Тайс. Капки слагаме Вибруцил. Искам да попитам тези, които вече са минали през това, кога децата спряха да кашлят напълно? Трябва ли да ме притеснява, че вече седмица мина и още накашлят?

# 26
Малкият още има сополи и кашля, въпреки, че пи антибиотик и минаха две седмици.

# 27
И ние изкарахме нещо подобно. На 25 декември малката ми дъщеря вдигна температура около 39 градуса. Два дни беше така, после голямата вдигна, но ниска и за няколко часа и мина. Това което ме притеснява е хремата. Още имат сополи и кашлят. Не колкото в началото, но не са се изчистили напълно. Антибиотик не съм давала. Пият Изопринозин, Самбукол и за кашлицата Мукоплант на д-р Тайс. Капки слагаме Вибруцил. Искам да попитам тези, които вече са минали през това, кога децата спряха да кашлят напълно? Трябва ли да ме притеснява, че вече седмица мина и още накашлят?
Няколко дни след като приключи антибиотика кашля и после спря. Същото и с хремата. Ако имате възможност правете инхалации с физиологичен разтвор. Това най-много й помогна. Иначе и тя пиеше Мукоплант, а в носа - океанска вода.

# 28
  • от един красив град
Благодаря Pepina, правим инхалации и наистина мисля, че сме на прав път. Кашлицата намаля. Дано до няколко дни да изчезне.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт