Паническо разстройство - 27

• 119 895
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
бяло цвете, по същия начин се чувствах, когато ми изписаха АД

силви, май трябва да ти се увеличи дозата  newsm78

# 151
При вас само физически ли са проблемите? Аз тх ги овладях и ПА и физическите. Проблем остана едно чувство на нервност понякога незпричинна, чувство че никога няма да се оправя и повече няма да усетя емоция е чувство за безнадежност и страх че се побърквам. Как го преодолявате това скъпи дами или само аз съм дефекна и ги мисля и без желание за нищо се насилвам за всичко
Остатъчни депресивни симптоми. В този случай по-полезен би бил психотерапевт!

# 152
Аз се питам дали при мен симптомите не се изостриха от това че навлезнах в менопауза? Как мислите,дали е възможно?

# 153
Даа, възможно е. Даже наскоро го четох някъде. Промяна в нивата на хормоните и стрес.

# 154
То стрес при мен имаше в изобилие но се надявам вече да няма, и от това явно ме удари и много рано критическата.Но при мен имаше един такъв епизот от 5г когато бях на 25 г .Мисля че нещата се повтарят ужасно е детето ми ми казва че съм хипохондричка и май е тъй

# 155
Aз свърших ксанакса, надявам се добре да намалявах дозата, че само абстиненция ми липсва.

Все си мисля с толкова успокоителни и АД, че няма и да усетя менопаузата. Или казвате няма да ми се размине да ме тресе здраво. То май и почнах в нея да влизам. 

# 156
Аа джери добре ще си в менопаузата,не го мисли от сега.  Hug

# 157
Дарси, да с един 28 годишен екстра ще съм си в менупаузата Hug

Точно исках да споделя. Имам комшийка, интелигентен човек, преподавател и чаровна жена. Имаше тревожност и пиеше АД. Гледам я тези дни полудяла. Напълно откачен човек. Вие, обикаля, чука по стайте.
Така че - да си пием хапчетата, да не мислим да дребни неща. Животът ми е хубав, само че с главите си го проваляме  Hug

# 158
Aз свърших ксанакса, надявам се добре да намалявах дозата, че само абстиненция ми липсва.

Все си мисля с толкова успокоителни и АД, че няма и да усетя менопаузата. Или казвате няма да ми се размине да ме тресе здраво. То май и почнах в нея да влизам. 
edin den da ne wzema и в часа на приема усещам как всичко ми трепери отвътре а в същото време сякаш върша всичко забързано и не мога да се концентрирам.Това абстиненция ли е или просто си имам все още нужда от ксанакса.Пия малко по-малко от 0,25

# 159
Оле Джери, изплаши ме с тази твоя позната. Горката, как така се полудява. Сигурно е имала и други психически отклонения. Сама ли живее?

# 160
Джери, недей така миличка да ни казваш такива неща.Wink..нали знаеш , че най- големия страх на всички ни тук е страха от полудяване Sad

# 161
Джери, честно казано и аз се изплаших. То и без това ме тресе параноята, че братовчедка ми от депресия премина в БАР ........О не, само това -не- Не искам да ставам позор за детето си......

# 162
Сигурно много ще ви изненадам или  ще ви разсмея, но... за първи път в почти половинвековната ми възраст ще спя сама в къщи. И ме е страх...
Не съм диагностицирана, но съм получавала ПА, имам физически симптоми на куп болести, а според лекарите съм добре. Снощи например умирах  от болка по хранопровода и в гърба.
Преди успявах с мента,глог и валеряна, но вече не става. От няколко месеца започнах ксанакс 0,5 през ден. Странното е, че сякаш през два дни имам страшно голяма нужда да изпия хапчето. Иначе всеки ден нещо ме боли Embarassed.
А имам прекрасно семейство, което не знае какво се случва с мен, не искам да ги притеснявам, защото нямаме  никакви сериозни проблеми.Пред тях съм силна, усмихната, давам съвети за спокойствие и позитивизъм, а всъщност съм кълбо от нерви, постоянно се притеснявам за нещо, което е само в моята глава, не се чувствам добре. А се опитвам да съм добре
Купувам всякакви лекарства, които съм прочела че помагат при различните ми болести, но ме е страх да ги пробвам, да не би да ми стане нещо. Луда работа съм. И сега от това ме е страх -да не ми стане нещо  като съм сама ....Усещам че няма да се спи тая нощ, а утре съм на работа...
Снощи ми беше деня за ксанакса, чудя се дали и тази вечер да си взема едно хапче, поне да заспя...
Извинявам се, че пиша анонимно.

# 163
  • София
Анонимна, все едно аз съм го писала това .... пийни ксанакс тази вечер. Всичко ще бъде наред! Гуш!  Hug

# 164
а не-аз съм го писала Simple Smile Обаче от много правене на силна вече не мога да крия колко съм слаба и уплашена хипохондричка.Но хубавото е,че някакси повярвах с дебелата си глава,че всичко ми е на психична основа,всяка болка и всяка тревога,заех се с упражнения от йога и вярвам,че след няколко месеца ще съм ок отвсякъде.Дано оптимизма на всички ни се върне и станем ведри и щастливи хора! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт