Графики на БТ - коментари

• 75 531
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тази сутрин имам покачване спрямо другите дни! Днес и разликата на Т измерена орално и ректално е малко по-различна! Понеже от началото на измерване на БТ съм мерила орално и данните в графиката са записани от там, но в забележка /не знам дали вие я виждате на графиката/ е написана и ректално измерената Т. От вчера промените в Т са следните: 02.01 Орално-36.2 / Ректално-36.6
03.01 Орално-36.5 / Ректално 37.0

Нанеси ректално измерените стойности и ми посочи от кой ден е мерена БТ ректално. Тя е по-точна и за мен не е проблем при разчитането.
Само всеки път ми напомняй, че от еди кой си ден на МЦ е мерено ректално.
Бележките ти не се четат - трябва да разрешиш това - от настройките.

# 556
Тази сутрин имам покачване спрямо другите дни! Днес и разликата на Т измерена орално и ректално е малко по-различна! Понеже от началото на измерване на БТ съм мерила орално и данните в графиката са записани от там, но в забележка /не знам дали вие я виждате на графиката/ е написана и ректално измерената Т. От вчера промените в Т са следните: 02.01 Орално-36.2 / Ректално-36.6

Нанеси ректално измерените стойности и ми посочи от кой ден е мерена БТ ректално. Тя е по-точна и за мен не е проблем при разчитането.

Готова е новата графика. Ректално съм започнала да меря на 25.12.2017

# 557
  • София
Скрит текст:

Ако БТ се задържи висока, О. може да е била на 16/17 ден от МЦ.
Мери вече само ректално Peace

След 2-3 дни, искам да погледна графиката, защото липсва една стойност, която е важна.

# 558
Скрит текст:

Ако БТ се задържи висока, О. може да е била на 16/17 ден от МЦ.
Мери вече само ректално Peace

След 2-3 дни, искам да погледна графиката, защото липсва една стойност, която е важна.

Добре, вече ще меря само ректално. Липсва 1-ви януари, но нямаше как да я премеря! Късно си легнах, станах по-рано, пийнах си малко повече на Нова година и затова прецених да не меря БТ! Към края на седмицата ще пусна пак графиката! Благодаря много! Simple Smile

# 559
denis, привет отново и за много години и от мен! Би ли могла да погледнеш графиката ми? Напомням, че меря орално.

# 560
  • Австрия
С толкова разнообразни стойности няма как да се постигне задоволително тълкуване на графиката. С една дума, явно често спиш с отворена уста и оралното измерване не ти върши работа.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 09:34 от DimS.

# 561
Уви не спя с отворена уста Joy  много ви моля всеки дя уважава останалите в избора им и да не се налага да се обясняваме по сто пъти за начина на измерване. Simple Smile просто всеки има своите разбирания Simple Smile като гледам други графики си отговарям и сама доста ясно кога е била О по моята графика, но исках да чуя и мнението на Денис Kissing Heart

# 562
  • Австрия
Не съм ти предложила да мериш другаде, по-скоро да не мериш.

пп. Преди 6-7 години и аз следях БТ, мерейки орално, но графиките ми се получаваха добре и придобивах реална представа.

# 563
Здравей, denis. Hug
Честита Нова Година!! Пожелавам ти много щастие, прекрасни емоции и много усмивки през цялата година!!! Kissing Heart
Пак ще те тормозя с моята графика. Възможно ли е  да ми кажеш дали е минала О и дали има някакъв проблем с графиката? Притеснява ме, че днес вместо да продължи да се вдига Т има лек спад, а от вчера взимам Дуфастон. Притеснявам се дали не избързах с взимането му. На 01.01.2018 Т не е реална,  защото съм пила малко алкохол, легнала съм късно, но пък имам повече от 4 часа сън. От 30 декември имам доста ускорен пулс и се наложи да взимам бета блокер (има го в бележките ми). В годините съм имала проблем с ускорения пулс.
Предварително ти благодаря Hug

# 564
  • София
denis, привет отново и за много години и от мен! Би ли могла да погледнеш графиката ми? Напомням, че меря орално.
Имаш разминаване в графиката и тестовете за О. и не може да се прецени, какво точно се случва  / може да показва и проблем, при други условия/.
Ако е имало О. - може да е била на 20/21 ден от МЦ.

Здравей, denis. Hug
Честита Нова Година!! Пожелавам ти много щастие, прекрасни емоции и много усмивки през цялата година!!! Kissing Heart
Скрит текст:
Пак ще те тормозя с моята графика. Възможно ли е  да ми кажеш дали е минала О и дали има някакъв проблем с графиката? Притеснява ме, че днес вместо да продължи да се вдига Т има лек спад, а от вчера взимам Дуфастон. Притеснявам се дали не избързах с взимането му. На 01.01.2018 Т не е реална,  защото съм пила малко алкохол, легнала съм късно, но пък имам повече от 4 часа сън. От 30 декември имам доста ускорен пулс и се наложи да взимам бета блокер (има го в бележките ми). В годините съм имала проблем с ускорения пулс.
 http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimmmozka
Здравей и за много години! Hug
Графиката е добре - днешната стойност, може да инцидент.
О., според мен, е била на 12/13 ден от МЦ

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 12:25 от denis.

# 565
Hug
Имаш разминаване в графиката и тестовете за О. и не може да се прецени, какво точно се случва  / може да показва и проблем, при други условия/.
Ако е имало О. - може да е била на 20/21 ден от МЦ.

Здравей, denis. Hug
Скрит текст:
Пак ще те тормозя с моята графика. Възможно ли е  да ми кажеш дали е минала О и дали има някакъв проблем с графиката? Притеснява ме, че днес вместо да продължи да се вдига Т има лек спад, а от вчера взимам Дуфастон. Притеснявам се дали не избързах с взимането му. На 01.01.2018 Т не е реална,  защото съм пила малко алкохол, легнала съм късно, но пък имам повече от 4 часа сън. От 30 декември имам доста ускорен пулс и се наложи да взимам бета блокер (има го в бележките ми). В годините съм имала проблем с ускорения пулс.
 http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimmmozka
Здравей и за много години! Hug
Графиката е добре - днешната стойност, може да инцидент.
О., според мен, е била на 12/13 ден от МЦ

Благодаря много denis.
Kissing Heart

# 566
Благодаря ти мног, денис Heart

# 567
Добро утро! Денис, искаше да видиш графиката ми след 3 дни, Т се задържа висока, напомням, че меря ректално от 25.12.2017г., преди това е орално! Simple Smile

# 568
  • София
Добро утро! Денис, искаше да видиш графиката ми след 3 дни, Т се задържа висока, напомням, че меря ректално от 25.12.2017г., преди това е орално! Simple Smile
Графиката е добре, засега показва, че е имало О. - 16/17 или 17/18  ден от МЦ - там някъде / не мога да преценя по-точно, заради липсващата стойност / само уточнявам, не го приемай като критика  Wink/

# 569
Графиката е добре, засега показва, че е имало О. - 16/17 или 17/18  ден от МЦ - там някъде / не мога да преценя по-точно, заради липсващата стойност / само уточнявам, не го приемай като критика  Wink/

Не бих си и помислила да те критикувам, мила! Успокоих се, че графиката е добре! Благодаря ти много и спокойна вечер! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт