Графики на БТ - коментари

• 76 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, оправи я, но дай малко информация?
- защо има такава голяма разлика в стойностите?
- каква е средната дължина на МЦ?
- имаш ли проблем с този МЦ?
- приемаш ли нещо? - напр. прогестин? Ако да - от кой ден на МЦ?
- да не си била болна?
Защото от този вид на графиката, която не е пълна, нищо не може да се разбере.

# 166
средната дължина на МЦ - 35 - 40 дни , нередовен
не съм била болна , имам два аборта  ,имам спирала ..
приемам разтворими витамини и мерц ..

просто реших да си меря БТ от любопитство кога ми е ову-то понеже имам усещане кога настъпва , и да видя дали съм права за себе си и започнах да го меря началото на месеца - 01.04.
другото което е точно това ми направи впечатление , че има голяма разлика от един път 36.10 - 37.00 и след това започна по - скоро зацапване ,не мисля ,че това ми е цикъла , той е много по обилен ..
Последно ми дойде на 09 март ,а следващия би трябвало да ми дойде на 16 - 17 април , а това течение кафяво ми дойде на 08.04. и продължава 6 дена вече + повишената температура

та за това исках да попитам , какво означава това рязко покачване ??
има ли вариант от бременност ??

# 167
  • София
средната дължина на МЦ - 35 - 40 дни , нередовен
не съм била болна , имам два аборта  ,имам спирала ..
приемам разтворими витамини и мерц ..

просто реших да си меря БТ от любопитство кога ми е ову-то понеже имам усещане кога настъпва , и да видя дали съм права за себе си и започнах да го меря началото на месеца - 01.04.
другото което е точно това ми направи впечатление , че има голяма разлика от един път 36.10 - 37.00 и след това започна по - скоро зацапване ,не мисля ,че това ми е цикъла , той е много по обилен ..
Последно ми дойде на 09 март ,а следващия би трябвало да ми дойде на 16 - 17 април , а това течение кафяво ми дойде на 08.04. и продължава 6 дена вече + повишената температура

та за това исках да попитам , какво означава това рязко покачване ??
има ли вариант от бременност ??
Къде мериш БТ? В колко часа? Колко време държиш терм-ра?
Първите стойности са ниски, както е при оралното измерване, а след това са високи/ като при анално измерване/.
Не може да има разлика в БТ 1.0 градус, може да не си мерила правилно или да има проблем с терм-ра?!
Шанс за бременност, винаги има, каквото и да показва графиката / отчитайки това, че се ползва терм-р, който може да не отчита вярно, човешкият фактор, околна среда и т.н./

# 168
искам мнение за моята гафика понеже я правя от скоро ..
може ли ову. да ми е по - късно от предполагаемото , гледам ,че рязко ми скочи от 36.10 на 37.00 и се задържа на 37.00 , и тогава започна леко зацапване ,но не е цикъл ..
бт меря ректално ,10 мин с обикновен термометър , сутрин 7 и 15  

може ли да е от спиралата , защото докато правихме любов прокърви ?? .. ее  все пак за първи път меря  Peace
на лекар съм чак към 19.04.

# 169
  • София
искам мнение за моята гафика понеже я правя от скоро ..
може ли ову. да ми е по - късно от предполагаемото , гледам ,че рязко ми скочи от 36.10 на 37.00 и се задържа на 37.00 , и тогава започна леко зацапване ,но не е цикъл ..
бт меря ректално ,10 мин с обикновен термометър , сутрин 7 и 15  

може ли да е от спиралата , защото докато правихме любов прокърви ?? .. ее  все пак за първи път меря  Peace
на лекар съм чак към 19.04.
Тогава го приемаш за инцидент / скока в БТ/, а прокървяването - може да е и от спиралата.
Дано да няма проблем с нея.

# 170
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1     ето я моята за сега дано има шанс. Мерена вагинално

# 171
момичета температурата продължава да е висока 37.20 въпреки кафявото зацапване , имам и леко прокървяване ..
Въпросът ми е понеже трябва да ми дойде на 17 .04 . до тогава температурата остава висока ?? Така ли и като дойде спада .. Правилно ли съм разбрала ??

Извинете за въпросите ,но тепърва се уча. Мерси

# 172
  • София
Понякога първо спада, после идва. Понякога спада след като дойде.
Понякога спада малко, идва, после продължава да пада

# 173
# 174
  • София
Tedi, не си мерила в началото на графиката и така не може да се даде обективна оценка кога е била О.

Съдейки само по тестовете за О, сигурно тя е била на 16-ти ден от МЦ

Тъй като не си намерила преди О няма как да знаем каква е разликата между средната БТ преди О и средната след О.

# 175
Tedi, не си мерила в началото на графиката и така не може да се даде обективна оценка кога е била О.

Тъй като не си намерила преди О няма как да знаем каква е разликата между средната БТ преди О и средната след О.

Brayda според теб мога ли на 9-10 ден от овулацията да си пусна кръвен или е прекалено рано има ли шанс да покаже нещо дори да съм бременна

# 176

Здравей Денис
Яко мога тук да попитам днес ми е 12ден и имам малко кафеникаво течение дали може да е от овулация или хормонален дисбаланс.Температурата е анално.
Цикълът мибе 26-28дни

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 09:06 от mucunata

# 177
  • София

Brayda според теб мога ли на 9-10 ден от овулацията да си пусна кръвен или е прекалено рано има ли шанс да покаже нещо дори да съм бременна

Изчакай за кръвен 11-12ден, нищо не печелиш с ранните, защото нищо не ти е таймирано толкова точно и може да се окаже, че го правиш твърде рано.

# 178
Здравейте,
Може ли да коментирате моята графика.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=petya1733
Благодаря!

# 179
  • София
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mucunata
Здравей Денис
Яко мога тук да попитам днес ми е 12ден и имам малко кафеникаво течение дали може да е от овулация или хормонален дисбаланс.Температурата е анално.
Цикълът мибе 26-28дни
Стойностите са малко и не мога да преценя дали е имало О. / по-графика се разбира 3-4 дни след нея/
При по-къс МЦ, зацапването може да е и от О.
Добре е да правиш и ТО. / тестове за О./

Общи условия

Активация на акаунт