Вече ми минаха тъпите ефекти и съм нормален човек, та ходихме на една дъъъълга разходка с куче, дете и баба. След два часа хукваме към един детски център малкия да беснее по батути, изкуствени стени за катерени и други такива забавления, а ние с бабата да му ударим по един сайдер
Гостите съм ги пратила с мм на обиколка и ми е кеф 
Кафе машината е супер - нисък клас е, ама нямам място за по-голяма. Купих различни видове кафета - съответно правя първото кафе - на майка много ѝ хареса, ама мм каза - тази машина за нищо не става
Правя второ, ама с друго кафе - е улучих на мм вкуса. Абе сега става една дегустация... 
Ред пропуснала си да разкажеш
Ама пък много хубаво е станало 
Бързо всички да оздравявате
Аз също съм с ваксина, че доктора направо ме натири - била съм в рисковите групи - дали заради ваксината не знам, но съм здрава като бик 
Писе да покажеш шапката - аз сега съм на вълна мнооого шапки и шалове, че имам коса, ама съвсем е бебешка

За днес вечерята съм я оправила бързо - наденички на скара и картофена салата - нали цял ден ще хойкам

Усмихнат ден ви желая
Ама то един пакет не им стига на месец.
Абе шашнах се аз. Дано всичко е наред.
Нямам и как да проверя... Гледам да пия повече сокове и айрян днес. Вчера направих голяма беля. Преди да си легна в банята търсих тампоните за лице и съм бутнала един лак, който падна на мивката, счупи се на малки парчета и заля всичко в банята с лак. Цялата бях в лак, мивката, огледалото, плота, стените, пода...всичко оплескано.