Щастлива и благословена Нова година за ЮНЧЕТО ще има

• 27 894
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Моите бебета отдавна се возят в количката с гръб към мен и много им харесва. Кошовете за новородено бяха обърнати към мен, но бързо им умаляха.

# 166
  • София
И ние сме със столче за кола 0-18. Монтирала съм го така че малката да е с лице към движението. На мен ми е много удобно докато карам да я наблюдавам, а и тя ме гледа и е спокойна.
При нас фонтанелата е почти затворена.

# 167
От 2 месеца сме с стол за кола 0-18 монтирахме го в обратна посока но на бебо не му хареса и си го обърнахме с лице към пътя. Така заспива моментално а ако е буден с интерес гледа през прозореца.
А относно количката , в друга тема питах дали е голяма драма ако не гледа към мен бебо, защото съм решила да се взима такава количка другия месец, в която е с гръб към мен... Та надявам се да няма такива драми , че сегашната ми идва адски тежка и голяма и я махам(а седалката се върти в двете посоки..)
Маги, плачеше като беше обратно и сега се кефи, като го обърнахте по посока на движението, така ли? Че и моя много плаче и много ще се радвам, ако му е кеф, като го обърнем - още утре давам задачка на ММ Simple Smile

# 168
От 2 месеца сме с стол за кола 0-18 монтирахме го в обратна посока но на бебо не му хареса и си го обърнахме с лице към пътя. Така заспива моментално а ако е буден с интерес гледа през прозореца.
А относно количката , в друга тема питах дали е голяма драма ако не гледа към мен бебо, защото съм решила да се взима такава количка другия месец, в която е с гръб към мен... Та надявам се да няма такива драми , че сегашната ми идва адски тежка и голяма и я махам(а седалката се върти в двете посоки..)
Маги, плачеше като беше обратно и сега се кефи, като го обърнахте по посока на движението, така ли? Че и моя много плаче и много ще се радвам, ако му е кеф, като го обърнем - още утре давам задачка на ММ Simple Smile
Да Grinning . Той винаги показва по този начин като не го кефи нещо. Simple Smile А и сякаш наистина като ни вижда се успокоява .

# 169
На задната седалка го возим по посока на движението. Ако съм сама с него, тогава е на предната седалка, в обратна посока. Много повече му харесва обаче да е в посоката на движение.

# 170
  • България
Ние ли сме най-тежките деца в групата -9.300 и 9.900  Grinning

# 171

Уау! Май, да. Както се казва на чист български език в такива случаи: Машалла !  Mr. Green

# 172
  • София
Уха. С какво ги храниш тия бебета? Да ти дам малко и Марина? Те се родиха горе долу едни кг ако не ме лъже паметта, а миналия месец малката беше 6 150 Simple Smile

# 173
  • България
Давай я, ако спи през нощта  Laughing
И на Кити ги вземам Simple Smile

# 174
  • София
От известно време не спи. Simple Smile

# 175
  • Русе
Йо е около 9 кг, другата сряда сме на консултация ако не я отменят заради грипната епидемия. Още я возим в кошницата, с гръб към движението. Тесничко и е вече, но столчето е заето от каката, още не сме купили второ. Трябва да проверя не може ли каката да мине на повдигаща седалка- около метър е висока, 16 кг...Засега не й опират крачетата, но скоро ше щръкнат и няма да е удобно да е с гръб към движението.  И на Йоани фонтанелата не е затворена и пулсира. Но вода отказва, иска само да суче. И с преходна чаша я пробвах - не иска да пие и това е!

# 176

давам веднага, ама да не ги върнеш с експресна поща после  Joy

# 177

На 17 декември ни беше последната консултация и тежеше 9,100. Скоро не съм я мерила, но със сигурност е минала 9.500.  Laughing

# 178
  • София
Леле, какви са тези девойки, дето отглеждате??  Laughing
Моят син беше 8500/73 см. преди десетина дни  Laughing

# 179
  • София
Тогава Марина е най-финната. Преди месец е била 6 230 и 67см. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт