термин септември 2017

• 46 663
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Разгадах ги тези седм. гвстационните седмици се броят от първия ден на посл. Мц. Но някой календари изчислеват седмици на плода, които се изчислява от овулацията или 1 седмица по малко

# 481
с това нещо си смятам коя седмица съм. Моя лекар първата бременност така го смяташе + ехографа. http://ladypill.com/calendar.php

# 482
Маринела,И моят съвпада с твоята дата.
Това е петък.Всеки следващ петък броиш за нова седмица. Днес си в 6г.с+5дни.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 17:04 от Анонимен

# 483
  • София
Ясно, сега вече разбрах  Hug

# 484
Момичета при вас в какво се изразява болката в гърдите. Мен ме болят доста но самите зърна а не целите гърди и то основно при натиск или докосване незнам дали е нормално. Освен това вече нямам тези усещания като чели ще ми дойде или придърпвания ниско долу. Вчера усетих нещо но в областта на пъпа. В 8ма седмица и в дни съм първа бременост и това кървене което имах в началото доста ме наплаши та сега всяка промяна ме стряска. Гади ми се но установих че е по скоро като съм гладна нямам предпочитания към определени храни но като чели не ми се хапва кисело като туршиики и кисели краставички.

# 485
  • София
mechtatelkata28 и при мен болката в гърдите е по-скоро в зърната. Доста по-чуствителни са от преди бременността. Колкото до похапването - и аз още нямам изразени предпочитания към сладко или солено.. но от няколко дни ям много краставици и домати, колкото и да знам, че през този сезон не са за предпочитане.

# 486
И аз исках вчера да си взема краставици и домати ама то цените им са ненормални 5 лв за килограм краставици а доматите си бяха направо зелени и така и не си купих

# 487
Нормално е да болят, гърдите се подготвят за кърмаческия период + хормоните и става бомба..
Като заговорихте за домати вчеря бях до зеленчуковия и за 3 домата дадох 3.50  Laughing тея хора са полудели

# 488
  • София
Една краставица ми излезе 2.40лв.. просто без коментар.. ама като ни се хапва  Grinning  Wink

# 489
Аз едвам чакам вече да се стопли времето да си има сезонни плодове и зеленчуци. Хем ще са вкусни хем и нещата за нас ще са по лесни Grinning

# 490
Здравейте: ) сега се връщам от док и си имам тупкащо сърчице и термин 17.09 заради късната овулация, не ми каза седмици. В петък ще пускаме изследвания. Хубава вечер !

# 491
Tenderseducer щастливи новини..  Heart Eyes честито сърчице..
Мечтателке аз чакам да дойде пролетта и лятото за разходки навън.. вкъщи се гледаме с каката и откачам (депресира ме и снега и студа) а като я пратя скоро на детска градина не знам какво ще правя.. за това чакам топлото време с нетърпение..  bouquet

# 492
Честито на всички за тупкащите сърчица. Аз нямам търпение да дойде вторник,много ще е рано за сърчице тогава,но поне доки да види дали всичко е наред!

# 493
Стана ми странно при вчерашния първи преглед при гинеколожката защо ми направи само класически и ехографски преглед, а ме вика другата седмица да пуска цитонамазка и микробиология. Защо не направи още вчера тези изследвания?!

Има ли момичета, които ще се следят в Окръжна болница?

# 494
Честито сърчице.
Да, изследванията се пускат по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт