Преживяване, близко до смъртта

• 4 118
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте , разгледах , но не видях някъде да има такава тема.
Преди година имах преживяване , близко до смъртта и ще се радвам да си поговоря с някой , който също е имал такова преживяване или просто да разкажа какво ми се случи

# 1
  • София
Разкажи какво ти се е случило?

# 2
Ами като начало ще кажа , че аз никога не съм вярвала в Бог , свръхестествено , отвъден живот , магия , извънземна намеса на земята , абе пълен атеист , допускам възможности за някои неща , като извънземни , но не и теориите , че те си живеят сред нас и си сменят кожата вечер.
Преди година си глътнах езика , после четох че , когато човек си глътне езика той не го осъзнава и не може да даде сигнал , че има нужда от помощ.
Моето преживяване започна с това , че последните 20 минути ми се превъртяха няколко пъти , отначало беше объркващо , но го отдадох на въздействието на алкохола , повтарянето на тези около 20 минути беше около 10 пъти всеки път по-бързо и по-бързо , докато в един момент спрях да различавам думите които ми се говореха и тогава сякаш нещо се пропука и като по филмите живота ми мина на лента , но отзад напред , стигайки до , както се казва утробата на майка ми. И живота започна отначало , стигна до този момент и отново наобратно и така 5-6 пъти все по-бързо. Тогава сякаш живота ти се пренася на лента която се завърта около теб и образува тунел , през който преминах като на влакче на ужасите , но без страх , съзнанието ми беше кристално ясно през цялото време и дори мислех с някаква ирония 'и какво сега , чакам да видя светлината' , и да , тя се появи , и стоп .......... стоях пред нещо , не знам какво , но не можех да премина , и чух собствения си глас в съзнанието си 'някой ме иска обратно , трябва да се върна' и нещо ме дръпна като магнит назад през тунела и се озовах в дома на родителите ми , където бяха те и разговаряха , по-късно разбрах , че по това време и двамата са си били вкъщи , а не би трябвало. За миг си помислих , че мястото ми не е там и се 'пренесох' в стаята в която бях , стоях отстрани , наблюдавах човека който беше с мен в стаята , той стоеше и говореше нещо , чух същите думи както преди това и тогава той стана панически и се развика , погледнах и видях себе си , бяла като платно. Опитах се да изкрещя , не се получи , той започна да крещи , че това не е смешно и ако не кажа нещо ще извика линейка , опитах се да му кажа да извика линейка , но нямаше как. Тогава той ме издърпа и ме сложи в легнало положение , притисна главата ми назад и започна да стиска устата , сякаш усетих натиска ... не съм сигурна , започнах да усещам болка в гърлото и усетих че седя под него а той бърка в гърлото ми , болката беше разкъсваща , опитвах се да кажа да спре , защото ме боли. И после мрак и нищо , напрежение , много силно напрежение и сякаш големия взрив беше вътре в мен , тогава усетих че съм в полусънено състояние , но само толкова , секунди по-късно усетих как той се опитва да ме накара да дишам и ми прави сърдечен масаж , усещах болка но не можех да помръдна , усещах и въздуха , но той не достигаше докъдето трябва и си казах 'ама аз трябва да дишам' , положих усилия и всмуках въздуха , два три пъти , после само усещах как главата ми се мятка насам натам , постепенно започнах да усещам болка и най-накрая събрах сили , изправих се рязко и изкрещях 'боли по дяволите , стига' , съответно отнесох още един шамар и припаднах за три часа.

# 3
Чакай, чакай...припадна за три часа? Къде беше през това време и какво се случваше?

# 4
Цялото ми преживяване е продължило около 5-10 минути , след като се свестих , почти веднага припаднах за около три часа , казвам припаднах защото се изправих рязко , казах му да спре да ме удря , той ме удари още веднъж и следващото което си спомням е че се събуждам от звъненето на телефона ми три часа по-късно , през които съм спала на един диван , където ме е пренесъл този човек

# 5
  • София
И аз отдавам всичко гореописано от теб на въздействието на Алкохола, както сама си написала.
На пияна глава - всичко може да се случи, и да попраипаднеш, и да пребледнееш най-вече, и да не усещаш шамарчета.

Апропо, за т.нар. Гълтане на езика, моля Ви, прочетете тая статия, за да не вземете верно да бъркате в устата на някого и да му "вадите" езика... http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Kak-da-okazhem-parva-pomosht … ezika_621130.html

# 6
отначало реших , че е от алкохола , но ако всеки като се напие си вижда живота и тялото си отстрани , както и неща които няма как да знае ... вероятно ще го забранят със закон , защото всеки ще го прави например за да си спомни нещо , което е забравил отдавна или с цел да наднича насам натам

# 7
  • София
Не всеки Лукреция, далеч не всеки!  Peace Само този, който прекали или го смеси (алкохола) със субстанции разни.

Била си фиркана, жените - някои жени, по-лесно се докарват до безпомощни състояния, и ти се е превидяло. Са, ако кажеш, че и гъби си яла или LSD си смукала преди това  hahaha

# 8
а пък и отначало когато се събудих не знаех какво е станало , мислех че съм сънувала и не повярвах на думите 'ти ми умря в ръцете' , но когато ми каза че ми е вадил езика се шокирах , защото го бях видяла отстрани. Другото което е , както казах нямаше как да знам , че родителите ми са си вкъщи , също и къде ми е паднала една от обеците докато съм яла шамари , дори да приемем че съм си била просто пияна , от ъгъла в който бях няма как да видя. Другото , когато този човек крещеше че ще извика линейка в паниката си остави телефона до прозореца и дойде да ми извади езика , после не знаеше къде е , пак няма как да го видя от моя ъгъл...

# 9
  • София
Ок, а как ти е "вадил езика"?

# 10
Ок, а как ти е "вадил езика"?
ами явно не му е било много лесно , имаше доста голяма следа от захапано на ръката , ченето ми се е било стегнало и трябвало да си сложи ръката за да го държи

# 11
  • София
Ок, само за инфо - 2 водки, некачествен алкохол, особено и на гладно ако са били, могат да имат много, ама много сериозни последици.... Пак добре си се отървала.......

Ами пуснах ви линк по-горе, ясно е описано какво се прави: в уста не се бърка, и език не се вади, в буквалния смисъл.

# 12
както е обяснено, прилича на коктейл от алкохол и наркотици.
може някой да ти е сложил нещо в чашата.

# 13
както е обяснено, прилича на коктейл от алкохол и наркотици.
може някой да ти е сложил нещо в чашата.
няма как някой да ми е сипал нещо

# 14
От това, което изчетох по-горе и от многото литература, която съм изчела по темите минали животи, прераждане, регресии и прогресии, смърт и т.н., съм сигурна, че това е било преживяване, близко до смъртта (NDE) и алкохола не е повлиял кой знае колко. Често хората, които са преживели NDE, излизат извън тяло и наблюдават случващото се в реално време. 

Общи условия

Активация на акаунт