След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 942
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Момичета до сега се занимавах с глупости и сравнявах снимките от летищата hahahaАз мисля,че снимката на която Боре е с фенката с плитките е от Виена-летището ,а крокодила чака за багажа и е в гръб newsm78.Виенското летище е с такива черни плочки.Жалко че не знам как да слагам снимки в темата,да си кажете и вие мнението.Не че има кой знае какво значение де.

# 661
  • Perla

от петък досега- 857 947 показвания

# 662

Доре,с тези темпове ще настигне оная нескопосана сцена от 40 епизод Heart Eyes

# 663
  • По света и в нас.

Доре,с тези темпове ще настигне оная нескопосана сцена от 40 епизод Heart Eyes
Борето много се отпусна с тая целувка и нищо чудно сега като няма серия феновете да наваксват с нея. Heart Eyes Blush Heart Eyes
То и без това му излезна на носа вместо в Мола,отиде на тур обиколка. Mr. Green

# 664
Здравейте! Нали скоро по една турска телевизия в едно магазинно предаване бяха поканили известна гледачка и я питаха за Баръш и Гюпса, та тя каза, че няма да стигнат до женитба и ще се разделят след голям скандал и че филмът й ще има голям успех. Е, за филма й позна, сега ще чакаме да се сбъдне и другото, което каза за тях. Praynig Praynig Praynig
Много са ми интересни турците относно  харесване на филм в случая филма на люспа - тази простотия и отвратителната физиономия на гупа пари да ми дават не бих го гледала.
Те като цяло не са силни в комедията - почти всички комедии, с няколко изключения, не съм успявала да изтърпя до края - глупави, идиотски, като че ли правени за олигофрени  ooooh! ooooh! със никаквен сюжет, главно разчитащи на лигостите на някой комик, който е провъзгласен за много забавен. Та такъв е случая и с Гупа и филма ѝ Tired ooooh!

повечето им филми да  Peace
но имат и добри попадения  Peace

Limonata гледала ли си  Joy Joy Joy той смешен доста и малка част е сниман в България ( някъде в турско-циганските села по границата)  Joy Joy но на мен ми харесва много

# 665
  • На юг от тук
Добро януарско утро!

До 13.01. време много-за няколко хиляди гледания на предложението,за гадаене с какво Мерич ще ни изненада и в очакване на последните серии. До тогава може да правите това...

# 666
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Кати  Hug

Хубава идея за бурканчето Peace

Дефмерски хумор.

# 667
Добър ден, девойки! Hug

Бекстейдж видео от снимките на новия филм, който Деврим режисира и ще се излъчва по Канал Д - Adı Efsane. Голям сладур е Деврим! Heart Eyes

https://twitter.com/ADIEFSANE/status/815841900615913472

Според Боня днес има сет. Сърцето ми се къса, че сме на финалната права. Дано финишираме с усмивка, доколкото е възможно това.

Хубав ден! Hug

# 668
И Езги е на руски чай, не съм сама в лудостта си! Joy
 Мерси, Доренце, за видеото! Hug

# 669
  • Perla
И Езги е на руски чай, не съм сама в лудостта си! Joy
 Мерси, Доренце, за видеото! Hug
[/quote]

Joy И аз съм вътре! Луд умора няма!
Ще се радвам филмът на Деврим да има успех!

Сет, ама къде е, не съм сигурна- дали при дядото на Йомер, или при Нера  newsm78

Абе тия хора дали няма да ни пуснат едно мъъничко фрагманче все пак?? Praynig

# 670
  • На юг от тук
Целувки за сгряване в студения ден. Joy

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video113005743_456239123%2F171 … pl_wall_-96725873

# 671
# 672
Блудния син се е върнал вече  hahaha

# 673
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба сладурки  Hug Hug Hug

ей го бе  Laughing Laughing "размазан"  от кеф и пълно щастие  tooth tooth tooth

а за тази май била зад кадър  newsm78 newsm78

# 674
Диме, не е зад кадър, това е стоп кадър - на 4:13 някъде. Най-вероятно целувката е по врата в този момент, това показват на стоп кадъра.
https://www.youtube.com/watch?v=uLGgUrioU5o

Общи условия

Активация на акаунт