Искам да кажа ... (102)

• 54 358
  • 796
  •   1
Отговори
# 195
Куатро де, куатро е. Принципът е същия, не знаех че японците са го измисли, да са живи и здрави Simple Smile

Кате, на Маджаров взех, не го ядем по принцип, само за тази рецепта, че дава аромат и гъстота на соса. Нищо няма да им стане от един път в месеца:)

# 196
  • София
Субару дааа newsm10 Отивам до магазина стискайте палци да не загубя много време.

# 197
Каква хубава, студена, снежна, истинска зима е тук в Родопите. Децата са щастливи, измръзват качествено, игри и ски и снежни човеци и бой с топки и кефффф.
Весело посрещане на новата година, дами!

# 198
Жаки, баш  това са ми опасенията hahaha Защото съм бутала едно BMW преди години и от тогава не ща да чуя. Кумеца и той смени с 4х4 като се преместиха на село... Ще видим, правим план сега кой къде ще спи, ако забедстваме. Може да опънем дивана в наща несаборена кухня и да напалим печката. Романтика, кво, малко няма вода ама ще го преживеем...  Joy

# 199
Ще разтопите сняг, бе, дрЪва да има, другото не е страшно:))) Ако е автомат, май не се бута, ни тегли, качва се на платформа и това от опит Joy Поне сте наблизо и няма да ви ощавят много:)) Шегувам се:)
Дано всичко е наред и пътувате спокойно Hug

# 200
Дръва има за 2 зими, дядо и татко вилняха с резачката до последно  Laughing Реално няма да забедстваме на 10 км. от града, най-много да спим на дядовата ръкавичка, ама то и това е весело. Помайвам се яко, а ме чака агнешка чорба за правене...  Mr. Green

# 201
  • Sofia
Чудя се кое е по-малкото зло:последният ден от старата година да шетам,или в първия на новата  newsm78.Не ща да ми върви все на шетня  Crossing Arms.
Преди малко станахме ние от вечерен сън, ММ ни уговаря за следобеден  hahaha.
Предлагах му да ходим на МОЛ, поръчах му  малко дрехи  да ги доставят в най-удобния за нас магазин, не и не, мрънка, спешно ли било. Ей,значи,ще речеш му предлагам камъни да разнася  Rolling Eyes. Мъже  Crossing Arms.
Освен да поошетам аз,никой не ми връзва на офертите и без друго  hahaha.
Хубаво посрещане ви пожелавам довечера! Безаварийно и уютно!
Лиляна, тръгнахте ли/пристигнахте ли? Покрай Ямбол и Сливен е  снежен апокалипсис, според медиите.

# 202
Чудя се кое е по-малкото зло:последният ден от старата година да шетам,или в първия на новата  newsm78.Не ща да ми върви все на шетня  Crossing Arms.
Преди малко станахме ние от вечерен сън, ММ ни уговаря за следобеден  hahaha.
Предлагах му да ходим на МОЛ, поръчах му  малко дрехи  да ги доставят в най-удобния за нас магазин, не и не, мрънка, спешно ли било. Ей,значи,ще речеш му предлагам камъни да разнася  Rolling Eyes. Мъже  Crossing Arms.
Освен да поошетам аз,никой не ми връзва на офертите и без друго  hahaha.
Хубаво посрещане ви пожелавам довечера! Безаварийно и уютно!
Лиляна, тръгнахте ли/пристигнахте ли? Покрай Ямбол и Сливен е  снежен апокалипсис, според медиите.

Гено, утре нищо не се пипва Simple Smile. Само грим и парфюм Simple Smile. Шетай каквото шеташ и толкова.

# 203
Стигнахме и ние до къщата леко пътувахме сега гледаме колко са блокирани около Сливен. Кофти...

# 204
  • Варна
Пуснах прахосмукачка и три перални, сега сушилнята върти, а аз метнах мусака. Остава ми една шопска салата да врътна за обяд и после следобеда откарвам в блажен мързел. То не че кой знае колко се уморих дотук, обзел ме е мерак за домакинстване нещо. Мисля да дремна хубаво, че довечера да изкарам до късно. Голяма съм кокошка, мръкне ли навън и започват да ми се затварят очите.

# 205
Цяла сутрин гледам "снежни" снимки и завиждам люто. Тук не е валял хубав сняг от 3 години.

# 206
Аз се пробвах да се изкъпя, но явно съм успяла да охладя басеина и с вятъра не ми се получи. Топнах се, изквичах и отидох под душа. Сега съм се облякла и мрънкам под сурдинка. Ще направя един друсан кебаб ако гъбите, които купих още стават.

# 207
  • София
Успях да издрапам в магазина.Като не видели пазаруваха пак,какво е това чудо  всяка година се чудя.Ако заидва края на света какво ли ще  е  LaughingЕдната змия е сменила кожа докат ни нямаше.Остават още две.

# 208
Извъртях един сладкиш и втора баница се пече във фурната. Друго няма да правя.
Всичко и всички ми лазят по нервите.

Аз на всички блокирани по пътищата им се чудя...къде толкова са тръгнали. Ама стоели цяла нощ там и продължават.
Ами вземете по една лопата и си изринете поне около колите. Или и това да дойде да направи някой друг.
Прекалява се чак с мрънкането.

# 209
  • София
И аз много се дразня Сесили.ще кажеш ,че не е валял сняг никога и по Бургаско не е ветровито.Аз едно време майка ми и баща ми какви зими са ми разправяли ,че е имало.Дори аз като малка си спомням тунел от сняг.Нямаше драма и  това нелепо мрънкане.

Общи условия

Активация на акаунт