Искам да кажа ... (102)

• 54 370
  • 796
  •   1
Отговори
# 225
Мани, София както се буди по 3-4-5 пъти на нощ, таман да ставах и шишета да приготвям. Друг е въпросът, че ако беше на АМ, едва ли щеше да се буди още, ама карай. Няма пълно щастие!  Whistling

Не си мисли така. Моето беше на поискване и спеше по цяла нощ от около месечна възраст, а на приятелката ми детето на режим и изкуствено мляко не заспа, докато не навърши 4.

Аз бих го кърмила до по-късно, но му пораснаха зъби и стана ад.

# 226
  • София
Аз кърмех ,но се изцеждах.През три часа се будеше да яде.Хапне.оригне се и си заспи.И аз почвам качвам помпата и 1чакам да изцеди омоло 20 минути.Лягам и след час и половина пак същото.Така до към края на 6-ия месец/ПОсле лесно вадя от фризера размразявам и давам. Joy

# 227
Бошкеее, много съм офръчна ей! Две баници опечени, торта готова, пържоли във фурната, малко млечна салата забърках и  малко руска, напълно съм готова bowuu Като между говтенето успявах да пия кафе и да клюкарствам във форума. Толкова ми е хубаво, че съм си у нас и няма да излизам довечера, че не мога да ви опиша. Язък само,че си уших хубав тоалет, който няма да има приложение в ежедневието, но нищо да си седи ще му дойде времето някой ден. Дълга тъмно синя пола, от много хубав плат, но забарвих как се казва, с висока талия и много хубава горна част от телесен цвят дантела, много ме извисочва, поне 168 см изглеждам:)))
Едно ми е спокойно, направих си второ кафе, седя си на дивана на топличко, карсота Simple Smile Изобщо не ме интересува никой и нищо.

Коте, благодаря за съветите относно тортата Hug

# 228
Аз нищо не сготвих  Crossing Arms. Фръцнах се и ще си лягам след час-два. Жаки, като каза уших, съм предвидила в Бали да си шия две-три рокли.

# 229
Даун, не помня за Бали, но в Тайланд са на всяка крачка ателиетата. Моделите им обаче са си техни, никак не по мой вкус. Аз често си шия, защото готвите неща не ми пасват, ако горната част е ОК, надолу е голямо или пък са ми дълги ръкавите или всичко ми е дълго и те така:) Друго си е да си е за мен шито, да ми легне.

# 230
... надали от мързел да си извадят лопата и да си изринат около колата.

И аз така мисля Rolling Eyes

# 231
  • Бургас
Зълва ми са били една от многото блокирани коли. И не, не са били с летни гуми, ами даже и вериги са имали. Сняг и много силен вятър е имало, да, но основният проблем е дошъл от Ганьовците по пътя, които са изпреварвали колоните и съответно в даден момент са се оказвали срещу идваща почистваща техника. За капак и обърнатият тир, при забрана за движението им, който съвсем е затруднил ситуацията. 15 часа са стояли на едно място на 30 км от Бургас, надали от мързел да си извадят лопата и да си изринат около колата.

Весело посрещане на празника ви желая! Да си изтеглите най-хубавия късмет от баницата! Всичко лошо да остане в 2016!
Ако всички бяха като твоите роднини, нямаше да се стига до такива инциденти посред зима. За съжаление масата от хора тръгват ей така, все едно е лято и не мислят.
И как да чисти техниката като има обърнат тир например на пътя?
Аз съм градски шофьор. Зимата карам от дъжд на вятър, но гуми сменям всеки сезон. Въпреки, че тук сняг почти не виждаме. Трябва да се научим на отговорност и след това да изискваме същото от останалите.
Дано всички се приберат на топло тази вечер и да посрещнат празника с близките си!

# 232
Даун, не помня за Бали, но в Тайланд са на всяка крачка ателиетата. Моделите им обаче са си техни, никак не по мой вкус. Аз често си шия, защото готвите неща не ми пасват, ако горната част е ОК, надолу е голямо или пък са ми дълги ръкавите или всичко ми е дълго и те така:) Друго си е да си е за мен шито, да ми легне.

Аз в БГ много си шиех - на шивач де. Тук обаче е много скъпо, а имам от майка ми едни коприни, които ми се ще да оползотворя. Дано да се получи нещо, но ще пробвам между маймуните, коктейлите и масажите Simple Smile.

Тъпото е, че на времето можех да шия, но нещо позагубих тренинг и не съм сигурна, че си заслужава да си купя машина.

# 233
Проблемите идват от недобросъвестни шофьори, а не заради това че нямало техника на пътя.
Но всички реват как не ги били поглеждали.

# 234
  • София
Не съм шила нищо от години. Конфекцията ми става, а по-така тоалети няма къде да нося, та си нямам.

Ние решихме да сме си по домашному. Много съм доволна! Никъде не ми се ходеше...И нали сме си без тати, децата решиха да печем пиле! Че той мрази и като си е вкъщи, пиле да не вижда Naughty А децата обичат и сега ще им изпека едно огромно, с масло, с коричка и всичко, както си му е реда, да се наядат на корем!

В баница за трима сложих 8 късметчета! Да няма разочаровани Joy

Ех, говорете ми за кърмене...Аз нали съм малко пристрастена, нямам търпение това да се роди и да си даунлоудваме по цяла нощ hahaha

# 235
Ммм пиле. Намжи го и с лимон освен с масло. Става супер. Аз ям само около кокалите и препечена кожа.

# 236
Майка ми като пече пиле в него слага връзка магданоз и един лимон нарязан на 3-4 парчета.
Весело изкарване довечера на всички.
Аз съм готова с всичко. Децата са в къщи, че и имам едно бонус 😀 Малко завиждам на Светалчо, че не мога като нея да опиша как се чувствам.

# 237
  • София
Аз от няколко дни гледам маратона на сериала Медиум по АХН, много го харесвам  Laughing И в промеждутъците поготвям по нещо. Ама и ние ще сме си сами у нас де, а и мъжа ми помага с кеф, та така лежерно го даваме. Пържоли по една рецепта от книгата на Манчев'Шишков си избрахме, да видим как ше стане.

# 238
  • До морето
Питката е готова, пуйката е във фурната. Сколасах я и аз. Сега остана само да сложа масата и да се натъкмим, че не искам по домашни дрехи да сме. Официалност някаква да има  Laughing Доволна съм, ако джуджето не кашляше идилията щеше да е пълна.

# 239
  • София
И аз почти съм готова,едни картофи и един карфиол да пекна само.СЕга установих,че накой ми разбил паролата на пощата,аз се чудя що не получавам мейли. newsm78Добре,че нищо няма вътре.

Общи условия

Активация на акаунт