Искам да кажа ... (102)

• 54 368
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
Котката ни не е добре. Семейството, което я гледа няма опит с животни. Помолих ги да се обадят на ветеринарите за съвет и евентуално преглед, но нямам новини от тях цял следобед. Много я обичам котката, като дете ни е. Ще я видя след 2 дена. Много ми е притеснено.

# 646
  • Варна
Котката ни не е добре. Семейството, което я гледа няма опит с животни. Помолих ги да се обадят на ветеринарите за съвет и евентуално преглед, но нямам новини от тях цял следобед. Много я обичам котката, като дете ни е. Ще я видя след 2 дена. Много ми е притеснено.
Разтревожи ме! Обичам Фиона! Какъв е проблема?
Животните са търпеливи и издръжливи, имай впредвид.

# 647
Сбъдваща мечти,
дано всичко е наред с милата маца  Praynig

Стейси Грей,
може на козметик да я изпратиш, в София салоните на Ив Роше са много внимателни

децата в София искат и те удължена ваканция

# 648
  • София
Гърция и аз много си я обичам Heart Eyes

Фотоепилаторът го мислех и аз. Ама сега - бременна съм, после ще кърмя сто години, а явно и тогава не се препоръчва употребата му и то к'во излезе - след десетина години и без това няма да ми трябва, защото ще си оплешивея по краката от старост hahaha Не, сериозно, мама на към 50 вече нямаше почти никакви косми. Ми, то за 10 години, по 100 лв. на година, че то като кола-та кажи-речи, не си заслужава инвестицията Mr. Green Трябваше да го измислят това, га бях на 25, сега нема сми Mr. Green Не е ли така?

# 649
Стейси, благодаря за съпричастието. Обожавам я тази Фиона, дано е добре.
Скрит текст:
Ден преди да заминем, забелязах кръв от дупето след тоалетна, еднократно беше. Всичко останало си беше наред - игрива, апетит, пие, спокойна. В другата тема ме успокоиха, че ако е еднократно не е проблем, случвало се.  Днес ми писаха приятелите ни, които я гледат. Имала кръв от дупето от 3 дена, днес било обилно. Помолих ги да се обадят на ветеринарите и да я заведат на преглед, писаха "ОК" и повече нямам новини. Ще се побъркам. Още 2 дена преди да я видя. Ами ако е нещо сериозно и тя страда и я боли? 

# 650
Сбъдваща мечти, дано е някакво неразположение, знам какво е да си мислиш животинката...
А децата от кога са на училище, моля ви не ми казвайте от утре!

# 651
Сбъдваща, дано всичко е наред с котето.

Аз пекох картофи с пържоли, реално месо сме яли само на нова година. От Коледа до 31ви си бяхме на постни манджи.

Като чета темите в На път, си правя изводите че хората работят за минимум 3хил.лв. месечно.
С мъжа ми взимаме средната за страната раб.заплата и няма как да дам 2000лв. за 5дни на море.

# 652
  • Варна
Стейси, благодаря за съпричастието. Обожавам я тази Фиона, дано е добре.
Скрит текст:
Ден преди да заминем, забелязах кръв от дупето след тоалетна, еднократно беше. Всичко останало си беше наред - игрива, апетит, пие, спокойна. В другата тема ме успокоиха, че ако е еднократно не е проблем, случвало се.  Днес ми писаха приятелите ни, които я гледат. Имала кръв от дупето от 3 дена, днес било обилно. Помолих ги да се обадят на ветеринарите и да я заведат на преглед, писаха "ОК" и повече нямам новини. Ще се побъркам. Още 2 дена преди да я видя. Ами ако е нещо сериозно и тя страда и я боли?  
Сбъдваща, не изглежда да животозаястрашаващо положението .  Hug Определено е неприятно.  Обилна кръв на изхода говори за проблем там. Или някоя алергия.
Ще се приберете и ще си обгрижите котката след два дни.  Hug Напиши пак за Фиона, моля!

Обмислям да пратя девойката на козметик, но хабер си нямам на кой. За Варна става въпрос. И акне си отглежда на периоди.

Откъде да се информирам за прогнозата за времето? Моят мъж планира пак Банско за уикенда. По работа.
Обаче прочетох за виелица срещу петък. И големи минусови температури. Та в четвъртък ли да тръгне да прекоси страната, уж да изпревари прогнозата?

# 653
  • Mediterraneo

Като чета темите в На път, си правя изводите че хората работят за минимум 3хил.лв. месечно.
С мъжа ми взимаме средната за страната раб.заплата и няма как да дам 2000лв. за 5дни на море.

Аз често се изумявам на такива бюджетни почивки, но как да е, явно съумяват хората!

# 654
Сбъдваща, дано да не е нищо сериозно с красивата ти котка  Hug Знам какво ти е!

Мър  Tired За това не се наехме със строеж... Не, че в ремонт няма да заминат много пари, може би дори повече, обаче цялата бумащина и разправия... Като строихме завод ми идваше да си прережа вените, още ми държи влага и ми пази страх.

За мен бюджетна почивка е да не ми се налага да спестявам, за да си я позволя, а да мога да отбия пари от месечния бюджет. Получава ни се на този етап, но и изискванията ни не са големи. 2-3 хиляди лева просто няма как да ми се вместят в бюджета, без да има ограничения известен период.

Фотоепилаторът ще ме почака... Всички парични потоци (или каквото остане там от тях  Mr. Green) се насочват към къщата, докато стане обитаема.

# 655
Стейси Грей,
може да следиш тук, чакат се обилни снеговалежи като най-здраво ще вали четвъртък/петък и събота ще почне да намалява
http://www.snow-forecast.com/resorts/Bansko/6day/bot

за Варна и козметик нямам идея

# 656
  • Euskal Herria

Аз често се изумявам на такива бюджетни почивки, но как да е, явно съумяват хората!
Е, то и аз се чудех, че за Нова година са платили по 650 лв на човек (вярно, три нощувки+новогодишна вечеря), ама явно има достатъчно хора, за които това е нормално.

# 657
  • Пловдив
Ние спестяваме поне 6 месеца за да ходим на море. Когато не караме ски отделяме пари за морето.  Grinning

Утре няма да карам ски! УРА! Ще имам три дена почивка. Днес съм карала активно 5 часа. И беше ужасно.

# 658
Колкото повече гледам какъв сняг вали, толкова повече ми иде да си изям обувките. Тези дни трябва да седна да поговоря сериозно за отпуската ми.

# 659
Аз също съм в търсене на бюджетна почивка, ровя в airbnb постоянно. За сега съм отстрелял триспален, напълно оборудван, на плажа, преди Елените, за 76 лв. Три - четири попадения по петзвездни, за по 50 - 60 лв. Миналата година също бях през този сайт, всичко си е на ред. Инклузива в Планета не струва. Но си готвихме и изкарахме чудесно. Гледам за Гръцко, та до Малдивите стигнах. Без малко да резервирам, но разбрах, че няма пиячка и май съм на отказване. Не че сме пиячи, но забраненото е по - сладко, току ми се припило едно малко, пък нъцки #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт