Искам да кажа ... (102)

• 54 293
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
Аз да се включа по въпрос от предишната тема  Laughing

Даун, гледах Травиата в операта в Генова. Няма по-вълшебно изживяване. Heart Eyes Аз исках Кармина Бурана, но нямаше билети за нея.

# 76
Мен ме притеснява, че трябва да планувам храните ден за ден.Решила съм НВ ВМ да пробвам и ако намаля тестото веднага ще го усетя.
Тонка, 6 кг са си мнооого, браво на теб  Grinning

# 77
Много сте изписали, но ви изчетох.
Лека от мен!

# 78
  • Варна
Мисля да карам на пържоли и салати няколко дни след празниците, а после да се върна на кленовия, така преходът ще ми е по-лесен. Мисля де. Ще видим дали ще го направя Simple Smile

# 79
Добро утро, понеже не съм на работа, станах в тъмни зори и сега си пия кафето с вас. На нова година ще си бъдем у дома само тримата. Не ми се ходи никъде и не ми се посрещат гости. На 1,01 на обяд при мама, вечерта у зълва ми, че има имен ден, на 2,01 пълен релакс у дома.

# 80
Добро утро!
Мъжът ми е много болен, дано до утре да се освести, че никак не е добре да лежи и охка.
90-дневната диета спазвам лесно, но след спирането ѝ качвам бързо, а не мога да карам цял живот на този ритъм. Само протеини не мога да приемам, винаги ми се дояжда сладко след това. Сега ми е ок режима, даже имам свободен ден, в който хапвам, каквото не мога през другото време.
Искам по-бързо да приключва работния ден Simple Smile

# 81
Добро утро, имахме кофти нощ, няма сваляне температурата, измъчи ми се детенцето. Дано днес се подобри, че не мога да я гледам така отпусната и вяла. Да става и да обръща всичко наопаки, даже всички сме съгласни да ни гримира:) След като вчера и това предложение не я заинтригува, разбрахме че и е много зле. Започна и да кашля.

Диети съм пробвала няколко, сега съм на ВМ НВХ, по скоро по здравословни причини, но се чувствам добре с този режим. Ям яйца, риба, месо, кисело мляко, малко млечни и зеленчуци, плод по един на ден.
Ядки рядко. Не ми тежи. Сега покарай празниците си позволих някои волности, но ще се стягам.
Сладко не толкова, но ориз и картофи много обичам.

# 82
Добър ден  Simple Smile
станах по тъмно на ски да ходим, пък то болни в къщи  Confused  Sad
сега ми е едно никакво....нищо, утре живи и здрави ще идем  Simple Smile

31.12 - обичам този празник  Simple Smile
вечеря в къщи и после заведения/площади/събирания при приятели

за режимите - спорт и по-малко хапване определено действа при мен
специална диета не бих могла да спазвам с цялото нон-стоп готвене в къщи

# 83
Жаки, на нея ще и мине. Знам, че има усложняващи фактори, но все пак ще и мине и тогава внимавайте  Simple Smile.

Момичета, да се оплача - хванах се да слагам мълч в градината и вече съм полужива. Пренесох не знам колко кубика и купчината не намалява  ooooh!.

# 84
Момичета, да се оплача - хванах се да слагам мълч в градината и вече съм полужива. Пренесох не знам колко кубика и купчината не намалява  ooooh!.

Слагаш го, за да не ти мръзнат храсти/цветя/т.н. ли?

# 85
За да пестя вода. Тук не мръзнат. Проблемът е, че не ми работи добре поливачната система, а пространството за поливане е много Sad. Мъкна торби цял ден. Надявам се скоро да приключа, но утре ще имам мускула треска Simple Smile.

# 86
  • Варна
Даун, а синът ти не удря ли едно рамо?!

# 87
значи си някъде на топло  Simple Smile
като мулчираш ще намалиш поливането значително, вместо всеки ден на няколко дни
така че си струва усилието  Simple Smile
правила съм го някога, но в една част от лехите тръгнаха голи охлюви  Mr. Green напаст адска

# 88
Хай, няма го в момента, а и да накараш пубер на работа е по-тегаво от да си я свършиш сам Simple Smile.

Утре ще го накарам да окоси и да изнесе кофите, ако иска да го нахраня  Mr. Green.

# 89
Благодаря за рецептите  Hug
ще се прави пита, ако резултатът е добър ще покажа  Mr. Green

Коте, страхотно звучи твоята рецепта, но на око все още не смея да боравя. Гледам Лаленцето я е записала в темата. Когато задобрея ще я пробвам  Laughing

Даун, стига работа. Един коктейл и малко почивка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт