Искам да кажа ... (102)

• 54 307
  • 796
  •   1
Отговори
# 585
  • В Космоса
Аз не намирам разлика в кожата си преди и след цигарите. Винаги си е била средна хубост.

# 586
Аз също мислех да гледам офертите за ранни записвания.
От 8години ходим все на Св.Константин и Елена, тази година ми се иска да разнообразим.
Но...изобщо нямам идея къде.

# 587
  • София
Тя Тонка е млада още, и аз навремето ползвах такива, но вече търся серии за 50+  Mr. Green
Аууу, Ая, ша та черпя.  Hug
Не че се хваля, но нямам бръчки и кожата ми е хубава, просто винаги ми е била такава. Но знае ли се, за 1-2 години може да се сбръчкосам доста, все пак съм точно на 40 г. и по-млада и хубава тепърва няма да ставам.  Mr. Green Ходя на козметик и там си правя разни безобидни процедурки, и с това се изчерпва всичко.
За филъри, ботокси и прочее подобни екстри не искам и да чувам. Не са моята чаша кафе просто.

# 588
при спортта всичко опира дали детето наистина иска или ходи, защото е тръгнало от малко като родителите са го записали

спортния хъс, упоритист, страстта за победа някои деца го имат от малки. Други са по-лежерни и спортуват заради самия спорт, общуването в отбора, удоволствието да се усещат живи

# 589
  • София
Точно и аз днес се замислих за лятото и също не знам къде ми се ходи и какво ми се прави. Омръзна ми малко лежането по гръцките плажове, пак бих го направила, но за 4-5 дни макс заради децата, иначе на нещо по-културно и светско ми се ходи  Grinning

П.С. Тони, къде ходиш на козметик?

# 590
  • София
Аз за първи път от години насам не мисля за почивки, а за изплащането на кредита. Нали се бях разбързала да го изплатя за 2-3 години, вместо за 7... Да, ама като съм свикнала да живея без ограничения и нещо почвам лекинко да се изнервям. Накрая ще тегля една майна на бързото изплащане и ще си живея спокойно.  Crazy

# 591
  • ГО
Има ли еднофамилни къщички/вили в Гърция, които да са на самия плаж, на тихо и спокойно място?
Отдавна си мечтая за нещо такова, за уединен плаж, къща на самия бряг и същевременно хубави ресторанти наоколо.
Има ли такива или само в моите мечти?

# 592
  • sofia
За много години, мили дами!
Като съм вкъщи, изобщо нямам време за компютър. В работата е лежерен период и се възползвам.

Чета, кремове обсъждате. Изобщо не ползвам за лице. Пробвала съм на няколко пъти, но така и хвърлих кремовете, след като отлежаха прилично време в шкафа. Кожата ми клони към мазна и генът ми е добър. Майка ми и баба ми почнаха да имат леееки бръчки след 50-те.
Почнах да ползвам крем за ръце, но от зор. От студа почна да ми се напуква кожата и болии. Ако пък съм пипнала нещо мокро (да изчегъртам колата без ръкавици) става страшно. Но само зимата ми е проблемна.

kama4e, така става с почивките като поотраснат децата. Моите ги пращам на училищни лагери за по 4-5 дни, те са по хотели. С нас на бунгала, вили, къщи...изобщо да е нещо неангажиращо.

# 593
  • София
П.С. Тони, къде ходиш на козметик?
Бърди, в моя квартал, в съседния блок.  Grinning
Преди това ходех пак в квартала в един сравнително известен и оборотен салон, но вечните тълпи там ме отказаха.

# 594
Моята кожа не е супер, но не виждам големи поражения от пушенето. Ако успея да спра, ще докладвам дали съм се подмладила.

За обонянието се надявам да не ми се засили, защото и сега ми е супер развито, а не винаги е добре  Mr. Green.

Камъче, понякога наистина по-пълните жени имат по-опънати лица, но както аз и Сесили споделихме, на нас не ни действат така килограмите.

Тони, ти имаш супер кожа, та не ти трябват такива процедури.

# 595
  • София
Мерси, Тонка, аз съм в чуденка дали да се занимавам да си търся, защото досега не съм имала особена нужда, ама нещо напоследък не съм във възторг от кожата си. Ще го мисля  Hug

# 596
  • Euskal Herria
Кожата ми е нормална. Случвало се е сутрин след измиване да не сложа крем. В първите няколко минути е леко опъната, после се нормализира. Затова съм само на хидратиращ обикновен крем. Не знам дали изглеждам добре или съм сбръчкана. Каквото и да правя, лицето ми няма да бъде каквото е било на 20.

Почивките при нас винаги са ясни - в България. Докато се видим с роднини, близки и приятели, докато свършим някоя и друга задача, отпуската свършила и хайде пак обратно тук.

# 597
  • Бургас
За много години! Да ви се сбъдват желанията, но едно да остава все,та да има какво да си мечтаете!
Рядко пиша,редовно ви чета.При мен проблема е,че ми изглеждате една сплотена компания,в която ми е малко неудобно да се навирам. Но аз съм си асоциален тип по природа.
Почти на 50 съм,баба на две момиченца,помагам от 4 години плътно в отглеждането, че са с малка разлика, а дъщерята си има собствен бизнес. Пред перспективата да наема детегледачка за първото дете, седнахме и поговорихме ...решихме да стана аз.
Много е удовлетворяващо да ги гледаш как от вързопчета стават човечета.Но какво да ви обяснявам,повечето имате деца. Единствения минус е,че тъкмо бях започнала работа на друго място,сработих се с хората, харесваше ми, но заплащането беше просто смешно ниско,контингента-труден, далече от нас. Липсват ми колегите, приказките на кафе и цигарка в почивката, но не може всичко да има човек.
Хайде, стига съм ви заливала с информация. Станах като самотните баби дето развиват логорея от самотия и надуват главата на де кого сварят.

# 598
Има ли еднофамилни къщички/вили в Гърция, които да са на самия плаж, на тихо и спокойно място?
Отдавна си мечтая за нещо такова, за уединен плаж, къща на самия бряг и същевременно хубави ресторанти наоколо.
Има ли такива или само в моите мечти?
Има, запазват се още през октомври за идния септември.

# 599
на Арменистис сме били веднъж на бунгала, хубаво е, но запазихме много от рано
плажа е син флаг, много чисто и прекрасно
има страхотен бар на плажа  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт