Искам да кажа ... (102)

• 54 330
  • 796
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз си имам любим хидратиращ крем, който изобщо не ми се сменя и го ползвам всеки ден - на "Билка" с краставица и пъпеш. И мирише страхотно.
Скрит текст:

# 571
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен чисто хидратиращи кремове ми идват "постни" и усещам сухота, не мога да гримаснича. Затова ползвам подхранващи с лека текстура, които попиват и не се усещат - преди Гарние с магарешки бодили с роза, а сега съм се влюбила в полски:
Скрит текст:

# 572
Тя Тонка е млада още, и аз навремето ползвах такива, но вече търся серии за 50+  Mr. Green

# 573
Здравейте. Сигурно само аз не съм ви пожелала весела Нова година. Бъдете здрави и щастливи!
Влизам, чета и докато стане време да пиша и нещо става.
Даун, от нашата баница ти се падна "щастие". Пожелавам ти го от все сърце!
Камъче, добре дошла.

# 574
Здравейте. Сигурно само аз не съм ви пожелала весела Нова година. Бъдете здрави и щастливи!
Влизам, чета и докато стане време да пиша и нещо става.
Даун, от нашата баница ти се падна "щастие". Пожелавам ти го от все сърце!
Камъче, добре дошла.

Ванини, Hug. Как изкарахте с толкова деца?

# 575
Даун, много добре изкарахме. Децата издържаха до 00:00 часа, което искахме, за да не се стреснат от бомбичките.

# 576
Даун, много добре изкарахме. Децата издържаха до 00:00 часа, което искахме, за да не се стреснат от бомбичките.

Супер, много са печени вашите. Гледах снимката с пюрето и много се хилих. Виктор ли е на нея?

# 577
Хахахха, Виктор, да. И аз все се смея, като я видя. Хич не искаше да яде в началото. Ама сега, едва го вдигам.

# 578
  • ГО
Този път по-добре мина  Mr. Green

Благодаря за вниманието!

Относно кремовете за лице, не мога да дам компетентно мнение, защото нищо не слагам. Купувала съм си разни, дори ББ кремовете ми седят мазни и ми е дискомфортно с крем. Намазах се веднъж с кокосово масло, лелеле, след 5 мин. ходих да го мия от лицето си. И него не изтърпях. За сметка на това, всеки, който ме види, отбелязва каква хубава кожа имам. Имам, ама само на лицето, от врата надолу съм нацепена, кат.... Коремът, докато бях бременна, с какво ли не го мазах и пак се нацепих. Sad
Та, до кожа си е.

# 579
И аз не използвам никакви кремове за лице. Което, според кипрата ми майка, е непростимо престъпление спрямо Женствеността и Красотата  Mr. Green
Веднъж в седмицата си правя основно почистване на лицето, плюс някаква подхранваща маска, и това е. Не ми е приятно самото усещане лицето ми да е намазано с каквото и да е. Засега нямам никакви видими бръчки, като бях млада кожата ми клонеше към мазна, след като родих се нормализира и за момента съм без забележки.

Абсолютно съм убедена, че спирането на цигарите и някои дребни промени в начина ми на хранене изиграха огромна роля за настоящия вид на кожата ми, и не само на кожата. Самият ми тен на лицето се промени, и от вечно сивкав и блед, стана прасковен и свеж. Очите ми някак се "избистриха", цветът на устните ми също стана по-изразителен, вкусовите ми рецептори се промениха, възвърна ми се обонянието... Трудно е да опиша всички промени, само който го е преживял, може да ме разбере. Останалите си мислят, че просто ги навивам да откажат цигарите  Laughing

# 580
  • В Космоса
Болна съм! Sad

# 581
Всичко си е до кожа. От повече от десет години ми е закон сутрин и вечер да слагам крем, съответстваш на кожата ми. Отделно почистване сутрин и вечер. И въпреки това имам отвратителна кожа. Имам вече и бръчки, отделно тенът ми никак не е добър, макара да не пуша, и да не ям боклуци.

# 582

Абсолютно съм убедена, че спирането на цигарите и някои дребни промени в начина ми на хранене изиграха огромна роля за настоящия вид на кожата ми, и не само на кожата. Самият ми тен на лицето се промени, и от вечно сивкав и блед, стана прасковен и свеж. Очите ми някак се "избистриха", цветът на устните ми също стана по-изразителен, вкусовите ми рецептори се промениха, възвърна ми се обонянието... Трудно е да опиша всички промени, само който го е преживял, може да ме разбере. Останалите си мислят, че просто ги навивам да откажат цигарите  Laughing

Простете за нахлуването в темата но съм съгласна на 1000% с това мнение. Откакто отказах цигарите, вече над 10 години, има наистина видима разлика. Особено като се се случи така да седна до една приятелка, която е с 6 години по-малка от мен но пуши като комин.
Честита нова година на всички. Желая най-много здраве а другото само се нарежда. Simple Smile

# 583
  • ГО
Да, аз също не пуша, ама съм дебела и за това кожата ми седи опъната.  Mr. Green

Снощи загледах офертите за ранно записване за почивка. Свят ми се зави. До сега минавахме по-тънко, едното дете-бебе, другото под 6г., само за голямото плащахме и то пак с намаление, ама сега само най-малкото влиза в графа безплатно, другото - половин, а третото почти, колкото на нас. Последните няколко години ходим на едно и също място, ама тази година ще ни излезе солено. В голяма чуденка съм, какво да правим, къде да ходим на почивка.

# 584
Това с цигарите според мен също е до кожа. Виждала съм жени, на които сякаш им е изписано на лицето, че са пушачки. И други, които са със супер хубава и свежа кожа.

Камаче, добре дошла.

Общи условия

Активация на акаунт