Искам да кажа ... (102)

• 54 333
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
Хайде и аз да се разпиша, че само от балкона надничам и ви чета, действате ми страхотно и много ви се радвам  Hug  Честита НГ, много щастливи моменти да имате, а трудните - да минават лесно, бързо и безболезнено  bouquet bouquet bouquet
От две седмици съм си вкъщи, че вече съм в 9-ти месец и девойката може всеки момент да реши да се появи вече. И дай Боже да е по-скоро, че вече се търкалям, буквално  Crazy И тъй като съм си така или иначе вкъщи, не съм пускала малката на градина сега, че е грипаво много при нас, другаруваме си двечките вкъщи, време имам бол, та ще се присъединя към приятната ви компания на раздумка  Hug
За почивките - и аз съм замислила една Гърция, че с по-ограничен бюджет тук явно на нищо читаво не можем да попаднем, а дребната се радва на анимацията в AI, така или иначе предпочитаме да ходим сами семейно, без други деца, та ѝ е малко скучно без анимация, но ще се наложи да посвикне и без. Другото, което е, че аз на почивка не искам да готвя, та сме все навън, а в Гърция ми прави впечатление, че кръчмите не са никак евтини. Абе имаме време, ще го мислим в движение.

# 601
  • София
Много се радвам на новоразписалите се!  Hug bouquet bouquet

# 602
Иии, скоро ще имаме бебе, добре дошла Рали!

Добре дошли и на другите пресрамили се.

Рано ми е да мисля за лятната почивка още. Чака ни кумуване, ремонти, коли... Не мисля, че ще има бюджет за кой знае каква почивка. И аз, като Тони, скоро май ще се разделя с илюзията, че ще ми се случат нещата бързо... Твърде са ни широки пръстите и ще да се озорим със спестяването. Ама когато - тогава.

# 603
Аз надникнах в темата за ранни записвания за море 2017г.
Ами то там се коментират цени от по 1700-2000лв. за 5-7нощувки. Това в България.
Няма как да дам такива пари, а и ОИ вече започна да ми омръзва.
Иска ми се тази година да отидем в малко семейно хотелче, но добре поддържано, с двор, басейнче и възможност за приготвяне на храната. Но при всичките изисквания...ми се струва невъзможно да се намери такова тук.

# 604
Пишете смело, момичета! Не сме страшни Simple Smile

# 605
пиша смело, аз съм от смелите  Laughing

Благодаря Ви момичета, радвам се че попаднах на тази тема  Heart Eyes
просто е хубаво тук  Sunglasses

Sesylle,
това е премного скъпо....
били сме на бунгала/къща с кухня в Корфу, Закинтос, Тасос на доста прилични цена, но с тия бежанци по островите тази година пропуснахме

# 606
  • Бургас
Кате, нашата градина от утре до петък са сборни групи, защото ще правят профилактика на парното. Та Цвети пак извади късмет и ще я пусна чак в понеделник  Tired

Добре дошли на новите момичета!

# 607
Пишете смело, момичета! Не сме страшни Simple Smile
Не сте де, големи сте симпатяги даже  Hug
Благодаря ви  bouquet

Чака ни кумуване, ремонти, коли... Не мисля, че ще има бюджет за кой знае каква почивка.
Еее, това са все хубави работи, така, че и да няма скъпа почивка, все ще имате хубави емоции  Flutter

# 608
  • До морето
Аз онзи ден запазих за Тасос през Септември. Просто ми излезе оферта, а и тогава имаме годишнина, та реших го. В началото на юни също имаме прозорец, за там съм намислила нещо, но си трая още, да не го боли ММ главата излишно  Laughing Сега искахме да идем до Велинград, малко да сменим въздуха, че Самито много се изтормози с тоя вирус и какъвто беше клечо, сега съвсем като сомалийче е, обачеееее то все едно във Версай се опитах да запазя стаи. Ужасно се ядосах. И откога двама възрастни с дете и бебе трябва задължително да са в апартамент???  Какво правят семействата с 3 деца, не знам.

# 609
Велинград са потресаващи цифри в момента

Версай казваш  Laughing
де да беше

# 610
Добър ден и добре дошли на новоразписалите се момичета:)

Къв е тоз студ, ужасно е! През ноща е било минус 16 ли 18 ли, не знам, но парното не смогва и ми беше хладно. С огромно удовлствие ще ви оставя да се радвате на снега и хич няма да ми липсва.

Какво беше за кашлица, ряпа ли настъргана? Всички рецепти, които се сещам са със захар, а аз от днес няма да близна такава! Супер стриктно си минавам на режима, обядвах пържола ще вечерям риба и салата. Както прочетох вчера във Фейса- Нека игрите на глада започнат сега:) То моето не е глад, а чиста лакомия. Ама няма вече, нямааа, кой ял, ял, пак на Нова Година:)
Че и по бански трябва да се събличам, ужас!

Мари, "Префектните непознати" мисля се казваше филма, хич не помня.

Някой знае ли какво решиха с почивните дни за тази година, че трябва да подготвя пакети преди заминаването. Ако да речем националният празник в събота, понеделника почивен ли е?
Трети март е петък, само той е неработен нали? В понеделник на работа? Търсих информация но не намирам точна.

# 611
  • sofia
Марипоса, веднъж си играх през сайт за резервации да проверя цените в хотел за нас четиримата (тийн и 10 годишно). Най-добра оферта скалъпих с две двойни стаи  Laughing Като децата ги "писах" възрастен с дете.
Обаче с малки деца не знам дали ще стане тоз номер.

Големият тази година е седми клас и всякакви срокове и простотии съвпадат с периода, в който ходим на море...ще го мислим в движение.

# 612
  • ГО
Сложно е резервирането с 3 деца, че и по-сложно ще става и по-скъпо. Ама никой не ни е виновен, че имаме 3 деца, де. На нас не ни пречи, до сега и в двойна стая сме се събирали без проблем, проблемът е в хотелиерите, че се опитват да ни минават.

Последно, преди 2 седмици бяхме отседнали в " Парк - хотел Москва". Бяхме само с големите деца, изрично поисках апартамент, че да е удобно на всички, а като отидохме бяха постлани само 2 единични легла в спалнята. 4 човека на 2 единични легла  ooooh! Няма да казвам колко пари ни взеха, отделно на това имаше куп неудобства и проблеми.
Мисълта ми беше, че искаме, като плащаме за дадена услуга, то поне тя да е качествена.

За родното ни черноморие, само от 1 хотел сме доволни.

# 613
  • До морето
Не, аз просто недоумявам. В Букинг цените са безумни, отделно някои хотели са пуснали ваучери, обаче като цъкнеш на офертата, то не било компютри, ами компоти. Цената е Х, ама в икономична стая, ама в делничен ден, ама без деца или ако е с деца, ама не може сега, може след Ивановден (?!?!?!?) и през февруари може, ама всъщност през първите 10 дни не може, че е ученическата ваканция, и после пак не може, щото е 14.02.......... #Cussing out

На Тасос - 6 нощувки - 600 лв. с някаква смешна закуска. Семеен хотел на брега на морето. Идеално ми е, не им ща изхранването на гърците, хич ги няма в ОИ . Само закуска е ок, после обяд на плажа и вечеря в някоя таверничка.

# 614
Кате, нашата градина от утре до петък са сборни групи, защото ще правят профилактика на парното. Та Цвети пак извади късмет и ще я пусна чак в понеделник  Tired

Добре дошли на новите момичета!

Лина, то и при нас сигурно ще е така.Отърва Вайлето градината, на 9-ти ще тръгва.Има авария на Топлофикация и 2 дни няма да има парно, спират го в целия град.Аз съм във ваканция и не е драма, ще си починем още малко Mr. Green

Добре дошли момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт