Искам да кажа ... (102)

• 54 301
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Авария ли, профилактика ли... не разбрах много,че Цвети беше много шумна,изразявайки радостта си,че щяло да е студено в градината Simple Smile

# 616
  • ГО
Моя приятелка, която работи в градината на децата, ми препоръча да ги пусна на градина от понеделник, че нямало да се отоплява през ваканцията и съответно първите дни ще е студено в сградата. Така или иначе съм си у дома, ще я послушам.

# 617
  • София
Дааа, почивките с три деца ще са забавни Mr. Green Ние отсега перем пешкира, защото големият ни е вече в тарифа "възрастен" Wink В двойна стая не се събираме откак малкия спря да се събира в преносимата кошара, та сме на апартаменти. Ние ползваме спалнята, децата - на разтегателен диван в хола. Тази схема ще работи, ЖЗ, още няколко години, докато бебето спи в кошара. После разчитам, че баткото вече ще почне да ходи сам с гаджета по почивки, щото иначе трябва да наемаме по цял етаж Laughing

Цените тук се понадуха заради кризата в Турция и Египет. Търсете непопулярни дестинации, според мен, където още е сравнително евтино. Една Черна гора, примерно, е добър компромис между цена и качество. Кипър също става за плаж още от април Peace

# 618
Написа ли някой рецептата за кашлицата, ако е написана, моля за извинение, но ще я напиша за Жаки:
Черна ряпа издълбана, напълнена с мед, ако има алергия, вероятно със захар, аз съм правила само с мед. Слага се върху чашка да се крепи и после образувания сок във ряпата се изгребва с лъжичка и се пие. Много помага и успокоява кашлицата.

Ние ходим от години в апартамент двустаен с възможност за приготвяне на храна. Приготвянето е нещо лесно и бързо, в никакъв случай не става въпрос за големи манджурляци.
За мен е важно да ми е удобно, да е с поне две помещения, ако някой ще работи, да не пречи на другите и съм за настаняването в апартамент. Нощувките вървят около 90 лева само нощувка, паркинг и басейн, или за същите пари, но без паркинг и басейн, това ако закъснеем с резервацията - това са цени на нашето Черноморие.

По козметичната тема - много ми се напукаха устните, хем си слагам вазелин на Нивеа , но явно не е много добър.

За рибената кост на Захир няма да обяснявам какво си помислих и аз. Точно като Катето  hahaha

Добре дошли на новите момичета Hug

# 619

Чака ни кумуване, ремонти, коли... Не мисля, че ще има бюджет за кой знае каква почивка.
Еее, това са все хубави работи, така, че и да няма скъпа почивка, все ще имате хубави емоции  Flutter

Ааа, аз не се оплаквам, просто си купихме къща и исках да се нанесем на есен... Ама не уточних коя есен Grinning Иначе нашите почивки по принцип не са скъпи, чак ме е срам да кажа, на фона на дискусията, но ние сме айляци без деца, трябва ни само чисто легло с баня.

Коте, намажи устните с мед  Peace

Днес от зор да отида на работа си скъсах лещата (за окото). И слепока тръгна с очила, цял ден се ядосвам. Имам час утре за преглед, че без това ми е време, ама ще пропусна едно кормуване.

# 620
Аз трябва да търся разни рецепти за салати и др. с ябълки. Ама лесни. Без сладкиши.
Не можем да ги изядем наличните много кг ябълки ей така.
Виж това и това, дано си харесаш нещо. Hug
То май си е сладкиш второто предложение, но е лесничко поне.
Не е казано, че трябва да прави точно сладкиша, може да ѝ хареса заготовката за щрудел. Peace
Изказах мнение. Харесах си го, а по горе пише без сладкиши.

# 621
  • Бургас
          Да ви споделя как си оправям аз напуканите устни-първо намокрям на пръста си малко захар и ги търкам,пилинг. После мажа с мед и си лягам. На сутринта са като нови.

# 622
  • Телиш/Плевен
При мен проблема е,че ми изглеждате една сплотена компания,в която ми е малко неудобно да се навирам. Но аз съм си асоциален тип по природа.
По същия начин се чувствах и аз, когато писах за пръв път тук. То и сега понякога така се чувствам, де, защото рядко пиша, повече чета (и по-конкретно - следя за рецепти). Иначе съм казвала, че и аз съм малко асоциална, така че напълно те разбирам. Но мисля, че ще ти е много уютно тук. Hug

Добре дошли и на другите момичета, дано и на вас да ви хареса. Hug

vasq_5, разбрах те, но останах с впечатление, че не си видяла всички рецепти, а само сладкиша във втория линк и затова писах, за да не си помисли и Стейси, че само за сладкиш става дума. Peace

# 623
От кога се жалвам и аз от скъпите почивки. Шегувам се, че ще ходим на хубави хотели като "издадем" щерките  Mr. Green

# 624
Май обявиха удължаване на ваканцията. Ще дебна новините в 19ч, че нищо не разбрах  Rolling Eyes
Във Великотърновска област няма грипна епидемия, но пуснали децата до понеделник, защото щяло да е студено.

Добре дошли на всички  Hug

# 625
Здравейте на новодошлите!
Аз също ще съм режимна, с леки прегрешения засега, които смятам да елиминирам.

Аз от години почивам в Гърция по островите. Не сменям тази си почивка за нищо на света. За България особено..абсурд! Крака ми няма да стъпо повече тук. По островите съм била два пъти на Тасос, Закинтос, Кефалоня, Лефкада..Ако някой иска информация да пише. Цените са повече от добри. Не бих препоръчала ОИ, най-много закуска и вечеря. Или само закуска.

Сега съм хвърлила око на един Хърватски остров, Хвар се казва, но се страхувам да не се разочаровам. За мен лятната почивка в изключително важна и ако е ма гадно място, ще мрънкам много

# 626
Коте, аз това със захарта и ряпата го знам, питах дали има чалъм за илач без захар.

Вчера кой каза такива цени за кола маска в чужбина, ужас Shocked
Лятото беше май, Лято, помисли за инвестиция в домашен фото епилатор. Аз купих за Миа( бившата Мими, да не се чудите:))) и сме много доволни, ама много! Аз триъгълник и мишници съм премахнала отдавана по салони, но сега с домашния правя цели крака и ръце, ами за три процедури ги няма повече от 50% от тези на краката, често ви казвам! Айде аз не съм от най- косматите, но Мария да е жива и здрава има много и при нея резултатата е повече от добър. Аз го купих скъп, но Тарти казва много ниска цена в чужбина, така че има варианти.
И Руми купи, като нашия. Румка, кажи доволна ли си?

# 627
Май обявиха удължаване на ваканцията. Ще дебна новините в 19ч, че нищо не разбрах  Rolling Eyes
Във Великотърновска област няма грипна епидемия, но пуснали децата до понеделник, защото щяло да е студено.

Добре дошли на всички  Hug

М да, между -12 и -17 се въртим нощем, а дават да падне до - 20. И както не са топлили сградите почивните дни, не ми се мисли за тия деца... Аз цял ден бях навлечена като малък Гаврош, че и с шапка и цайси. Добре, че не дойде някой клиент...

Жаки, пусни, моля те линк към епилатора на Мия Wink

# 628
Коте, аз това със захарта и ряпата го знам, питах дали има чалъм за илач без захар.
Да, Жаки, с мед пълни щедро. Аз оригиналната рецепта я знам, че е с мед. Помислих, че за малката Овеликолепна ще правиш илача и да не е алергична написах със захар.

# 629
  • Варна
Ей, днес прелях вече от емоции. Близък човек си показа рогата и не знам как ще имам нерви от сега да сядам на една маса с него.  Crazy А ще се налага. Веднага след тази лоша емоция последва чудесна-ще ходим на сватба на братовчедка ми-по Нова година е получила пръстен от любимия и на пролет ще тропнем хорце.
И нов обект обсъждаме.
Да си кажа и за агнешкото с картофи-става за ядене.  Twisted Evil

Добре дошли и от мен на прописалите тепърва в темата!  Grinning Аз съм на периоди-някой път споделям за световно, друг път се притеснявам да занимавам аудиторията с моите емоции.

Във Варна децата са на училище чак в понеделник-девети януари.

Не знам дали сте гледали този клип  Mr. Green ooooh!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 18:48 от Стейси Грей

Общи условия

Активация на акаунт