Лидл 96 - Новогодишна

• 80 563
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
И от двата вида ще има.

# 61
нашата е с кутии от лидъл,като гледам в брошурата от 2.01.ще са същите по 4 броя които са. Лего е наредено в тях, на няколко пукнаха капаците децата,иначе са здрави. 
Една и съща брошура ли гледаме  newsm78, не ги виждам, на коя страница са?
На страницата с ютиите са кутиите. 5литра са моите , по 4 броя в комплект
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=52828

Ето и моя снимка на стелажа:
http://tanyap.snimka.bg/family/razni2.125524.37693514

на снимката се вижда колко място остава остава отстрани и по размера на лидълските може да се ориентирате и за други подобни
Тези етажерки дали ще ги пускат скоро? И каква цена са горе-долу?
Някой да има представа?  Flutter

# 62
Около 40 лв бяха..

# 63
  • Варна
На мен ми се върти над 50 лева. 40 бяха на първите зареждания, после коментирахме, че са вдигнали цената доста. През няколко месеца ги пускат, скоро май пак имаше.

# 64
Аз пък мисля, че 45лв. дадох точно последния път, над 50 вече ми се струва много и сякаш не бих купила.

# 65
  • Варна
За 44 лева я купих и аз миналата година, но ми се струва, че после пускаха същите, но с някакви картинки отстрани и бяха по-скъпи. Не съм сигурна де, може и да бъркам.

# 66
  • have faith and be patient ..
аз пък от лидълската кухненска хартия съм доволна една голяма много  .. само дето не знам от коя взимаме , все се пада приятеля ми да ги купува , а и не ми прави впечатление като ги разопаковам .. дори не помня кога последно я слагахме тази .. ами то отива с месеци , дразни ме само ,че на много големи листи е разграфена , а понякой път ми трябва половината или дори 1/3 от листа , но няма как да откъсна точно толкова и половината лист заминава , и пак ме изкарва много дълго време

# 67
И аз много се чудя на четката 4в1 от другата седмица. Някой дали я има да сподели мнение?

# 68
  • Бургас
Аз ще мина да видя дънките. Сигурно и ще забърша няколко. Също подрафтовите кошници искам да видя на място.

# 69
Някой питаше за тампоните да грим. Купувам от тези с някакво количество памук. Трагедия. Толкова са груби, чак дерат. Бях купила веднъж кауфландска марка и бяха доста по добри.  Повече не мисля да купувам от Лидл.
Тази вечер пържолите ХХЛ бяха намалени на 5.50 някъде.  Чудих им се и не взех. Май малко съжалявам.

Френската бира не е лоша. Гръцкия локум с мастика също ми харесва. Пробвах с бадеми, но не ме накефи.

# 70
  • Mediterraneo
Също подрафтовите кошници искам да видя на място.

Аз съм изключително доволна от тях. Ползвам ги доста години вече, не са мръднали, а са доста натоварени.

# 71
  • Пловдив
И аз се чудя между ютията и четката, за пердата и ризи ще я ползвам, ще се взима едно от двете Peace

# 72
  • Бургас
Тарталета, благодаря.

# 73
  • shumen
Аз гледах брошурата онлайн и там видях детските тениски.Пише,че ще има големи намаления от 5 до 8,01,и там са тениските.За размерите обаче не знам какви ще има и дали ще успея да се докопам за моя дзвер.

# 74
Благодаря за отговорите.
Ще се оглеждам, но не мисля, че последните 2-3 месеца са я пускали..то аз и толкова гледам, така че не е изключено да съм я проспала  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт