Лидл 96 - Новогодишна

• 80 766
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
А, добре....тумору преди работа ще се подпътя Peace

# 196
И ние минахме днес през Лидл. Взех си две блузки, клин. Мъжът ми някакви отвертки. А за вкъщи- шкафа за пералня. Сега го сглобява.

# 197
Аз имам от блузките по две в ка от предишното зареждане. Идеални са за дънки, под пуловер, жилетка или суичер. Плътно е трикото и не са мръднали от прането.

# 198
На мен дънките много ми харесаха на пипане и като модел, но имаше само малки номера останали.
Взех си малката дъска и парната четка, но все още нямам впечатления.

Да похваля ягодите! Многооооо хубави Simple Smile

# 199
Дънките ластични ли са?

# 200
Сините поне да.

# 201
Дрехите за деца от следващия четвъртък за каква възраст ще са?

# 202
  • shumen
И аз щях да питам за дрехите за деца от каква възраст ще са?
За блузките-и аз мисля,че са идеални за училище,ако се носи по спортно.

# 203
Аз си взех клин днес, на мама червената блуза, която е с цип отзад, ММ си взе бургии, взех и парната четка и се опитах да изгладя пердетата, както са закачени, но не ми се получи. Чак днес ядох ягодите, които взех в събота - много са хубави Simple Smile

# 204
Дрехите за деца от следващия четвъртък за каква възраст ще са?

И аз това се чудя  newsm78 Но съдейки по картинките на тениските - за малки ми изглеждат.

# 205
Ако пише на плакатите Лупилу, значи ще са до 116 р-р. Ако пише Пепъртс, ще са от 122 размер нагоре.

# 206
Момичета някой купил ли си е дъмбелите за 30лв? Как са?

# 207
Къде са тези дъмбели?

# 208
  • 1st floor
Дъмбели гледах в брошурата на Кауфланд, за Лидл не знам.

# 209
  • София
Успях  да си в зема 2 чифта дънки (с високата талия) - 42 номер от сините и 44 - от черните. И двата ми станаха, но не ми харесаха при пробата. Сините бяха ужасно дълги, за пръв път ми се случва, а аз съм 1,75 м. Черните бяха по-добре, но платът стоеше като овехтял и ме отказа. Та ги върнах и двата.
Много лошо ушиване при сините - особено отзад горе на колана, криви шевове и несъвпадащи линии.
Май вече няма да рискувам с дамски дънки от Лидл. При мъжките обаче има попадения...

Общи условия

Активация на акаунт