Лидл 96 - Новогодишна

• 80 731
  • 780
  •   1
Отговори
# 390
Ивекс, виж какво намерих..за фъстъченото масло

Съдържа:95% печени фъстъци,нерафинирана кафява захар,растителна мазнина(не пише че е хидрогенирана),морска сол.
23гр-белтъчини
12гр-Въглехидрати(не пише каква част са от захар)
50гр мазнини

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54892

Ти помниш по-добре от мен ..за захарта. Мен ква сол ме подгони Crazy
Мен ме устройва като съдържание иначе.

# 391
Благодаря.
Съвсем добре ми изглежда на мен откъм състав, но ние вкъщи купуваме само от фъстъчени ядки, както писах благоверния друго не признава. ooooh!

# 392
Растителната мазнина сама по себе си не е вредна. Вредна е хидрогенираната. Това го знам от една друга тема. Същата работа и с какаовия тахан от Лидл- повечето скочиха, че имал вредната палмова мазнина. Тя не е вредна сама по себе си, вредна е, ако е хидрогенирана....Малко оспамих Blush

# 393
Напротив, тези неща е хубаво да се знаят.

# 394
Очаквах постна разпродажба и такава намерих. Купих само три тениски за малкия ми син.

Гледам кестените от доста време. Оня ден на кауфл. си бяха откровено целите мухлясали. Днес в Лидл изглеждаха добре, но нямах време и не купих. Явно добре че не съм.

# 395
Преди около месец купих кестени в торбичка. Съвсем наред си бяха. 

# 396
Днес ги видях кестените - съвсем нормално изглеждаха, но са дребни за тази висока цена / над 8лв за кг/и не взех

# 397
Мен още ме е яд, че не взех от кестените в торбичка, а награбих насипните, защото бяха на прИмоция. И тези изглеждаха много добре на външен вид - с нормален цвят, без никакви белези, подсказващи за "бонусите" в тях. Е, здраве да е ... Останаха и за хапване, а половинката не е очарована от тях. То и аз не съм им особен фен ама реших да му направя, че не беше ял Laughing

# 398
Момичета,от ботите на разпродажба имаше два модела черни(велурени и кожени) и кафяви...Някой с отзиви за кафявите?

# 399
  • Пловдив
Кога горе долу са го пускали? Иначе въпросният, който имаш върши ли работа? Добре ли пасира плодове и ядки?
Скрит текст:
Тези дни се чудих дали да не си поръчам някоя реплика на нутрибулет от ОЛХ, на по-сносна цена де. Пък това си е ново с гаранция. Точно за смутита и шейкове ми трябва. Та му се чудя  Thinking
Края на август или началото на септември някъде беше newsm78
Моят е чудесен - справя се перфектно с всичко, което ми е хрумнало да го пробвам  Mr. Green
...скромният ми опит е, че подобни машинарийки най-се тормозят от магданоза (не махам дръжките и точно това е проблема) - справя се идеално с две връзки и лимони наведнъж в голямата чаша Whistling

За прахосмукачката - взехме такава през 2010 за свеки - дърпа много здраво, но е адски шумна. Не пере, просто смуче вода, което е супер удобно за апартамент с теракот Peace
Боклука събира в торбичка - книжна. Мисля, че 3 бяха в кутията (не съм сигурна).
Водата събира в металния контейнер Peace

# 400
А някой с мнение за инхалатора от следващата седмица?

# 401
  • Пловдив
За този не знам, но този който пуснаха преди коледа е супер  Peace Не вярвам този да не  Peace

# 402
  • shumen
От този преди Коледа и аз съм доволна.
Кристи,мисля,че и този ще е добър.

# 403
Имате ли впечатление от термометрите от другата седмица? Подходящи ли са за новородено бебенце?

# 404
  • София
Преди 1-2 дни някой писа, че мандарините са сухи и гадни, но беше от друг град. В нашия магазин изглеждаха хубави на външен вид. Е, на по-стари и сухи мандарини не съм попадала от години. Магазинът е на ул."Екзарх Йосиф" в София, но явно цялата партида е такава.

Общи условия

Активация на акаунт