Лидл 96 - Новогодишна

• 80 768
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
  • Асеновград
Прахосмукачката - днес се зачетох в етикета, дават я за почистване след и при ремонтни дейности. То и окраската й е такава - не е като на домашна прахосмукачка. Предполагам обаче, че ще става и за вкъщи. Имала стоманен контейнер с тръбичка за източване на мръсната вода, понеже е и за мокро почистване.
Аз обаче не разбрах с какъв филтър е-дали с воден или друг. Една дама каза тук, че не била с воден, но не даде повече подробности. И мен ме интересува къде се събира боклука - в торба, контейнер, в контейнер с вода Rolling Eyes
Преди година и аз се бях засилила за такава и тук в темата ме отказаха.От отговорите тогава останах с впечатление ,че само събира вода/ разляна или изтекла/ и е подходяща за обиране на едри  отпадъци след ремонт.Дамата споменаваше нещо за пране, а по мой спомен тогава категорично ми отговориха,че не подходяща за това.
От намалението купих само две блузки от ледена епоха , нищо друго не ми направи впечатление.

# 376
аз от същите кестени в торбичка взех, защото бяха намалени на 50% и наистина имаше доста мухлясали. сега има насипни на 6лв, обаче нещо ми се видяха не пресни

# 377
  • Велико Търново
Разписах се и аз сутринта от намаленията - по две блузки и по клинчета на ледена епоха за момичетата, блузка за мен и кецове за ММ. Всички трябваа да са доволни довечера.
Прахосмукачката мисля е с торбичка.

# 378
  • Бургас
Замъкнах се и аз до Лидл днес. Синът ми искаше да види спортните обувки, че си беше харесал сивите в брошурата. Те се оказаха по-скоро бежови и не ги хареса, но хареса белите и успяхме да вземем последните 45-ти номер. Доволен е. От дамските дънки при нас имаше доволно черни и червени, определено не ми харесаха. Взех от телешката наденица, утре ще я приготвя, дано да става. Взех и омекотител, досега не съм взимала омекотител от Лидл, но не ми се ходеше до друг магазин, дано да е читав и той.

# 379
Мъжките дънки ми се видяха с ниска талия и слим крачоли, та се отказах.

# 380
А някой доволен от тиганите от миналата седмица?

# 381
Много съм разочарована, така им точех зъби на мъжките дънки.
Не ми харесват, изобщо не взех, сигурна съм, че и мм нямаше да ги одобри.
Ако някой търси сешоар, в Пловдив - Смирненски имаше два. Peace

# 382
Мнение за фъстъченото масло от следващата седмица? Като живях по чужбинско се запалих, но в БГ до сега съм купувала 2 пъти от Кауфланд и хич не ми хареса, така го изхвърлих. Това заслужава ли си?  bouquet

# 383
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте някакви менения за ботите с платформа от утре ?
По мое мнение са удобни и меки. Мерих ги...исках 38 номер,но нямаше.
взех мерси

# 384
Взех си от черните дънки, червени нямаше моя номер.Но като ги премерих в къщи ми се получава една чупка на коляното.Вярно, че са ми дълги, дали е от това?На някой друг случвало ли му се е?

# 385
Кате, и на мен ми ставаше една чупка, ама на друго място, по-нагоре от коляното Mr. Green

Фъстъченото масло - по принцип го харесвам и много го ям, но от малките бурканчета. От ХХЛ буркан взех миналото пускане, но не ми хареса хич - беше тъмно на цвят, и имаше вкус на прегорели фъстъци. Тогава се оплаках и в темата. Не бих рискувала и сега сякаш, да не уцеля същата прегоряла партида Confused

# 386
Доколкото се сещам сме дискутирали, но да питам пак.
Фъстъченото масло само от фъстъци ли е или има и други добавки?
Мисля, че съдържаше захар и т.н.

# 387
Да, има примеси ...захар незнам, сол имаше, палмово масло и фъстъци мисля Rolling Eyes Не е чак толкова зле според мен.

Всъщност не съм хич сигурна, да не те объркам. Най-добре етикета да се види.

# 388
Предпочитам "чисто", и на мен по принцип не ми пречи, но мм няма да го яде.

# 389
Аз от намаленията взех два единични коммплекта калъфки за спалня. За 18 лв калъфка за завивка 150/200 и калъгка за възглавница. Обичам д акупувам комплекти за спалня Simple Smile Всичките ни са от Лидл. Само с едни ударихме на камък- няха много хлъзгави. Тях ги ползваме лятото.

Общи условия

Активация на акаунт