Лидл 96 - Новогодишна

• 80 712
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Да не се омоташ в тез ластици и колани Crazy Осторожно Peace

# 421
Освен и градинарски ножици да купя Thinking Да режа после  Mr. Green

# 422
  • Sofia
Да сте мяркали останали в София някъде от мъжките ски долнища и ръкавици?

# 423
  • София
С възглавницата за масаж на гърба дали ще може да се прави и на врата, че не мога да реша за къде ми е по-нужна? Имам болки и във врата и в гърба.

# 424
  • Бургас

Искам да ви питам пускали ли са уред за готвене на пара? Ако да, спомен за цената някой има ли?
Пускаха. Беше 55 лв. Още ме е яд, че го изтървах.

# 425
С възглавницата за масаж на гърба дали ще може да се прави и на врата, че не мога да реша за къде ми е по-нужна? Имам болки и във врата и в гърба.
Че как! Party
Точно това и е якото, че можеш да си я сложиш, където си поискаш! Peace

# 426
  • София
Че как! Party
Точно това и е якото, че можеш да си я сложиш, където си поискаш! Peace
Защото предлагат две.

# 427
 ooooh!
Не съм догледала!
Мисля че ще стават. Аз не дочаках лидълската и си взех тази:
http://www.medishop.bg/product/13961/masazhirashta-vazglavnitsa- … niwell-twist.html
 и я слагам накъдето се сетиш по тялото си!  Laughing
А това ренденце зеленичкото заслужава ли си?

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 16:07 от milanda

# 428
  • Велико Търново

Ния я ползваме и за врата и за гърба. Бях взела първо тази за врат, но тя по-трудно се нагажда за гръб, затова ги смених.

# 429
  • София
Доволна ли? Твоята е доста по-скъпа и надали може да се сравни с лидълската. Зачудих се дали ако си купя за гръб няма да е широка за врата? Затова попитах.
scrye, благодаря ти! А вие доволни ли сте? Когато имате болки минават ли ви?

# 430
Доволна ли? Твоята е доста по-скъпа и надали може да се сравни с лидълската. Зачудих се дали ако си купя за гръб няма да е широка за врата? Затова попитах.
Не доволна, ами съм влюбена в нея Heart Eyes
Мисля, че ще ти хареса, аз и на лидълската се точа за майка ми, ще я сравня и ще пиша.

# 431
  • Велико Търново
 Да, доволни сме. Предимно мъжът ми я ползва, той е много доволен.

# 432
  • София
Благодаря ви за мнението, най-вероятно ще си взема, ако има.

# 433
  • София
Привет!

Има ли някой, който да е закупил шкафа за перални и да е доволен? Чудя се дали си струва. И въобще, как е качеството на мебелите от Лидл?

Поздрави,
 Hug

# 434
Привет!

Има ли някой, който да е закупил шкафа за перални и да е доволен? Чудя се дали си струва. И въобще, как е качеството на мебелите от Лидл?

Поздрави,
 Hug

Монтирахме шкафа за пералня. Пасна идеално. Много ми харесва как стои. Не пречи нито на бойлера, нито на пералнята. Сякаш мястото за пералнята беше предвидена за този шкаф. Лесно се сглабя и монтира.

Аз писах за шкафа.
Прикачам и снимки:  1

2

Общи условия

Активация на акаунт