Лидл 96 - Новогодишна

• 80 711
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Инхалаторът от понеделник изцяло портативен ли е, или може да се ползва комбинирано на ток и батерии? Няма подробно описание на сайта и не мога да преценя, но изглежда сякаш е само на батерии.  Thinking

# 436
Инхалаторът от понеделник изцяло портативен ли е, или може да се ползва комбинирано на ток и батерии? Няма подробно описание на сайта и не мога да преценя, но изглежда сякаш е само на батерии.  Thinking

Само на батерии е този сякаш. Върни малко назад, имаше коментар за него Peace

# 437
  • shumen
Май е само на батерии.
Някой питаше за детските дрехи от другата седмица-не знам дали си отговарят,но по принцип лидълските дрехи са уголемени.

# 438
  • София
Сокоизстисквачката хубава ли е, имате ли идея? Изглежда ми компактна и лесна за миене Laughing

# 439
  • Бургас
Моята преса за цитруси изкиха преди дни и аз мисля да взема една такава.
Ние имаме http://www.medishop.bg/product/13274/masazhirashta-sedalka-za-sh … 825-germania.html. Вече две години дори спрях да ходя при масажистка. Понеже съм с мигрена, тази седалка ми прави чудеса.  Hug

# 440
С възглавницата за масаж на гърба дали ще може да се прави и на врата, че не мога да реша за къде ми е по-нужна? Имам болки и във врата и в гърба.

Ния я ползваме и за врата и за гърба. Бях взела първо тази за врат, но тя по-трудно се нагажда за гръб, затова ги смених.
[/q

С батерии ли работят възглавниците или са на ток?

# 441
Ягодите са 2.49 . Обвинявам само Тета.

# 442
  • shumen
Аз пък днеска си взех чудесни ябълки от Лидл.

# 443
  • София
Аз писах за шкафа.
Прикачам и снимки:  1

2

Шкафът изглежда доста приятно. И мисля, че ще ни се върже идеално. Колко рафта има в горната част?

# 444
Детските якета са намалени на 29,99.Искам да взема едно.Дайте отзиви при пране става ли им нещо.Харесаха ми шарените, но май ще взема червено, че първите са с ужасно дълги ръкави.

# 445
Аз писах за шкафа.
Прикачам и снимки:  1

2

Шкафът изглежда доста приятно. И мисля, че ще ни се върже идеално. Колко рафта има в горната част?

2 рафта.
Долу също има 2, но не ги сложихме

# 446
  • 1st floor
Купих две мъжки тениски, но или ММ се е смалил или те са по-големи от размера си. Преди му купувах М от Лидл, сега е за S.

# 447
  • shumen
НеПоКоРнА,дрехите на Лидл са уголемени.

# 448
За спортните дрехи със сигурност мога да кажа, че са уголемени. При носен иначе 40 размер панталони, на клиновете съм S  Rolling Eyes

# 449
За спортните дрехи със сигурност мога да кажа, че са уголемени. При носен иначе 40 размер панталони, на клиновете съм S  Rolling Eyes
Така се повишава настроението  Wink....поне при мен е така Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт