Лидл 96 - Новогодишна

• 80 670
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
  • shumen
Хера,аз тази вечер ходих и видях и при нас някакви нахвърлени,но не погледнах размера.
При нас ягоди нямаше.Аз уж за тях отидох,а забърсах тениски за детето,портокали и още куп неща.
Аз искам да питам понеже гледам,че има детски пантофи от 12,01.дали си отговарят на номерата?

# 481
Здравейте,
този ел.влагоабсорбатор дали си струва цената? Налага се да търся такова чудо, а видях.че тук е на промо и се зачудих да го взимам ли? Някой да каже нещо за него?

# 482
И нашия Лидъл беше полупразен.Явно наистина има проблем със зареждането.

# 483
  • Русе
И в един от нашите лидъли плодове, зеленчуци, хляб и месо бяха опустошени, но пък колбасите и млечните се "пукаха по шевовете".
Не се учудихме въобще, че е обрано. Вчера Русе беше изолиран от света. Не, че днес пътя към София пак не беше затворен.

# 484
Аз сега влизам в 36 номер дънки, но за обувките не мога да се класирам, техния 36 номер ми хлопат сериозно.
И в Бургас няма зареждане.Сланина от Лидл купували ли сте, хубава ли е и колко струва?
има сланина с подправки. 8-9 лв ли беше,по горните рафтове я търси,на нивото на очите.

Колко си висока?

154 см

# 485
И аз се интересувам от пантофите . Удобни ли са? Здрави ли са? Отговарят ли си на номера? Благодаря!

# 486
  • Varna
Здравейте,
този ел.влагоабсорбатор дали си струва цената? Налага се да търся такова чудо, а видях.че тук е на промо и се зачудих да го взимам ли? Някой да каже нещо за него?

Аз го купих вчера, върши чудесна работа. В къщи има страшно много влага, кухнята ми е постоянно мокра цялата, от както е включен вчера няма капка влага. Не е много шумен(не повече от климатик). Заслужава си парите определено.

# 487
  • София
Термометърът за утре, дето мери температурата на "всичко", дали е читав за мерене на човешка температура Grinning? Инфраред ли е? Няма никакво описание...Предварително благодаря!

# 488
  • have faith and be patient ..
Може ли линк ? На мен ми трябва за мерене?на-т на вода , въздух и т.н. дали ще?става ?

# 489
# 490
Ние хубаво се готвим да пазаруваме утре, а дали магазините ще са заредени?

# 491
  • have faith and be patient ..
На владислав във Варна нямаше нищо прясно - месо , плодове и зеленчуци , рафтовете и витрините бяха като нови  Mr. Green

# 492
Здравейте,

Аз го купих вчера, върши чудесна работа. В къщи има страшно много влага, кухнята ми е постоянно мокра цялата, от както е включен вчера няма капка влага. Не е много шумен(не повече от климатик). Заслужава си парите определено.

Може ли да ми кажете с каква мощност е и колко литра вода може да събере?

# 493
Здравейте,

Може ли линк, не го виждам в брошурата. От кога е? Колко вода събира и на каква цена е?

# 494
  • София
Някакви отзиви за възглавниците за  шиатсу масаж? Знам, че са пускани и преди, вероятно са и коментирани, но не съм им обръщала внимание. Заслужават ли си и коя е по удачно да се вземе - за гръб или за врат?

Общи условия

Активация на акаунт