Лидл 96 - Новогодишна

• 80 693
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, има ли някакви отзиви от този Блендер за смути, който е от 09.01? От известно време ми се иска Нутрибулет. Цената на този  е доста по- приемлива и се чудех каква ли работа върши..

# 466
Много е хубав блендерът  Peace

# 467
Аз сега влизам в 36 номер дънки, но за обувките не мога да се класирам, техния 36 номер ми хлопат сериозно.
И в Бургас няма зареждане.Сланина от Лидл купували ли сте, хубава ли е и колко струва?

# 468
  • Щастлива мама на 3 слънца
Сокоизстисквачката хубава ли е, имате ли идея? Изглежда ми компактна и лесна за миене Laughing
Прекалено е слаба . Две имах спряха да работят и не бях доволна .сега си купих 3 пъти по мощна и се родих с нея
За цитруспресата ли иде реч? Thinking
Да

# 469
Аз сега влизам в 36 номер дънки, но за обувките не мога да се класирам, техния 36 номер ми хлопат сериозно.
И в Бургас няма зареждане.Сланина от Лидл купували ли сте, хубава ли е и колко струва?
има сланина с подправки. 8-9 лв ли беше,по горните рафтове я търси,на нивото на очите.

# 470
  • Стара Загора
Момичета търся от скиорските якета размер 122/128 за момчета...Знам, че е изтекла промоцията но да сте виждали във вашите Лидл-и. В Стара Загора няма и в двата. Само панталони има при нас.

# 471
При нас мярнах някакви детски нахвърляни, но не ги загледах. В понеделник ще погледна...

# 472
има сланина с подправки. 8-9 лв ли беше,по горните рафтове я търси,на нивото на очите.

Колко си висока?

# 473
  • Стара Загора
При нас мярнах някакви детски нахвърляни, но не ги загледах. В понеделник ще погледна...
Благодаря. Ще чакам да пишете

# 474
122/128 значи....ще се огледам. Peace

# 475
  • Стара Загора
122/128 значи....ще се огледам. Peace
Да

# 476
А някой доволен от тиганите от миналата седмица?
Този ли? Имам го от предишния път, ползва се ежедневно оттогава и не е мръднал. Веднъж като се нагрее, поддържа много висока температура при затворен капак, дори на намален котлон. Доволна съм много, всичко правя в него. Peace

Единствено не ползвам функцията за наливане на течност през капака, намирам я за крайно безполезна. Даже малко ме дразни, че няма нормална дръжка, а се нагрява и трябва да се сваля с ръкавица. Това определям като единствен минус.

# 477
  • WonderLand
Преди време бяха пуснали почистващи четки за лице за около  20 - 30лв и помня, че доста от вас си купиха. Искам да питам дали сте доволни, четката с ултразвук ли е и случайно някъде дали не сте забелязали някоя изостанала по магазините. Сега нещо се вдъхнових, че искам такава, но скоро не съм виждала  Simple Smile

Мисля, че изглеждаше така

# 478
  • Варна
Преди време бяха пуснали почистващи четки за лице за около  20 - 30лв и помня, че доста от вас си купиха. Искам да питам дали сте доволни, четката с ултразвук ли е и случайно някъде дали не сте забелязали някоя изостанала по магазините. Сега нещо се вдъхнових, че искам такава, но скоро не съм виждала  Simple Smile

Мисля, че изглеждаше така

Четката, която пуснаха, е подобна на тази, само дето е по-компактна, на батерии, няма поставка. Не е с ултразвук. Върти се в една или в две посоки, бързо или бавно, в зависимост от желанието ти. С три четки е, за различен тип кожа и почистване. Аз съм много доволна, заслужава си покупката.
P.S. Не съм я виждала отдавна.

# 479
Имам такава четка на друга фирма. Много ми харесва как чисти лицето. Въпреки, че съм изчистила лицето с мляко за махане на грим след това четката маха още фон дьо тен, който е останал по лицето.

Общи условия

Активация на акаунт