Лидл 96 - Новогодишна

• 80 662
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
Термометърът за утре, дето мери температурата на "всичко", дали е читав за мерене на човешка температура Grinning? Инфраред ли е? Няма никакво описание...Предварително благодаря!

Има коментари по-напред..

# 496
Някакви отзиви за възглавниците за  шиатсу масаж? Знам, че са пускани и преди, вероятно са и коментирани, но не съм им обръщала внимание. Заслужават ли си и коя е по удачно да се вземе - за гръб или за врат?
Коментирахме преди един-два дни, потърси си.

# 497
Някакви отзиви за възглавниците за  шиатсу масаж? Знам, че са пускани и преди, вероятно са и коментирани, но не съм им обръщала внимание. Заслужават ли си и коя е по удачно да се вземе - за гръб или за врат?
Аз имам тази за гръб и е жестока, но не масажира врата. Съответно сега ще си взема и другата Grinning
Единствено ме притеснява, че е на Silver crest, а не на Sanitas, но ще пробвам.

# 498
  • София
....
Може ли линк, не го виждам в брошурата. От кога е? Колко вода събира и на каква цена е?
Електрически влагоабсорбатор

Възглавниците за  шиатсу масаж са хубави. Имам за врат, а на свекърва ми съм купувала за гръб. Според мен, възглавницата за гръб е по-удачен вариант.

# 499
Хм, аз ще чакам за по надолу от гърба да пуснат....шиатцу де Rolling Eyes

# 500
Хм, аз ще чакам за по надолу от гърба да пуснат....шиатцу де Rolling Eyes
Ти па, просто сядай върху тая hahaha

# 501
Ти пък....аз за коляното думах, че ме наболява Mr. Green

# 502

Ще чакаш колянцу да пуснат!  Simple Smile Аз пък днес обиколих магазина и нищо не си харесах освен редовните месо, колбаси, кашкавал. А, едни мъжки пантофи само от другото взехме. Peace

# 503
Какви мъжки пантофи?
Уж обикалям и гледам и аз, но явно съм ги пропуснала. Crossing Arms

# 504
Ми ще седнеш върху коленце де. Ейййй, цял живот те уча значи hahaha

# 505
  • София
А някой спомня ли си по коледа бяха пуснали масажираща седалка - дали е била шиатцу, т.е и да нагрява и да масажира с въртеливи движения или само беше вибрираща?

# 506
  • Русе
А някой спомня ли си по коледа бяха пуснали масажираща седалка - дали е била шиатцу, т.е и да нагрява и да масажира с въртеливи движения или само беше вибрираща?
  Купихме си такава седалка. Има функция да нагрява и да масажира.

# 507
Шиатцу беше на Санитас. Много съм доволна, точно нея взех.

# 508
  • Стара Загора

Шиатцу беше седалката, ние  я купихме. Има функции   да нагрява, масажира и вибрира, може и трите неща едновременно. Много сте бързи Simple Smile(Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.)

# 509
Много сте бързи Simple Smile(Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.)
Както майка ми казва "не мога да повярвам колко много жени без работа има" Joy

Общи условия

Активация на акаунт