Лидл 96 - Новогодишна

• 80 667
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря за отговорите! Защо не я взех тогава, а й се чудех и докато се натуткам бяха свършили, та сега се чудя дали да не взема тази за гръб.

# 511
vanian, благодаря  Hug

# 512
Какви мъжки пантофи?
Уж обикалям и гледам и аз, но явно съм ги пропуснала. Crossing Arms

Ивекс, нищо особено не са, топли са просто. Имаше дамски и мъжки, от мъжките само три броя, добре че имаше и търсения номер. Дамски имаше различни модели. Ето ги с лоша снимка връз Тантелена покривка Mr. Green, мисля, че и преди са ги пускали:

Скрит текст:

# 513
Страхотни са, точно такива искам да си взема, защото топлят.
Ще ида утре, може пък да има някой изостанал чифт и при нас.

# 514
  • София
Здравейте,
този ел.влагоабсорбатор
Аз го купих вчера, върши чудесна работа.
Колко е голям горе-долу? И нивото на шум ме интересува?

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 17:32 от Узи

# 515
Аз вчера взех едно детско червено яке, но днес го върнах.Реших, че не си струва 30-те лева, кройката беше много странна.Дължината беше добре, но много по тялото стои, ръкавите-ужасно дълги.Шарените якета които гледах бяха с още по-дълги ръкави.... ooooh!
При нас от няколко дни стои табелата за намалена кайма от свинска плешка, а самата кайма я няма.Имаше само няколко тарелки с пилешко.Зеленчуци и плодове-тук-там.

# 516
  • София/Дружба
Някой знае ли към колко часа започват да подреждат продуктите от новата брошура, за утре?

# 517
Днес и при нас всичко беше празно. Хляб поне имаше   Mr. Green

# 518
Аз се чудя направо утре да се засилвам ли.... newsm78
Харесах някои неща от ХХЛ серията-кремата сирене на Голдеса, и други нещица...ама ще поизчакам май до вторник, да не бия път напразно...

Апропо...намерих бейзболно яке в другия ни Лидл ..за племенника. Утре му го засилвам по пощата Whistling

# 519
Някой знае ли към колко часа започват да подреждат продуктите от новата брошура, за утре?

Късно. Но не ги продават.

# 520
Сигурно не откривам топлата вода, но да се похваля, че току що си изчетках един червен панталон от Лидл, целият излязъл от пералнята във власинки..с ролките за почистване от миналата седмица. Идеално ми се получи, а панталона го бях отписала честно казано...Вероятно и други ролки от други места вършат същата работа, но лично аз за първи път ползвам такова почистващо средство и съм в тих възторг. Търкахме, търкаляхме тук с детето...кеф голям Grinning

# 521
Всичките вършат работа, на мен ми е безценен помощник в борбата с космите хвърчащи от дългокосместия ни котарак. Laughing

# 522
Чувствам се прецакана....що тъй съм се минала... толкова години  мъка newsm78

Сега ще си поднося и двата чифта черни дънки, които така си залежават в гардероба...Ш ги лъсна Peace

# 523
  • Монтана
При нас част от стоката (нехранителна) която е от утре не е пристигнала.

# 524
  • sofiq
Всичките вършат работа, на мен ми е безценен помощник в борбата с космите хвърчащи от дългокосместия ни котарак. Laughing

Незаменими са и за мен покрай 15 см. косми от моя котарак Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт