Лидл 96 - Новогодишна

• 80 630
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
  • София
LofYou, каква е тази влажна тоалетна хартия? Колко струва, като мокри кърпи ли е? Може ли да се изхвърля в тоалетната чиния?

# 616
Svetla, Tanya,  bouquet Купих шампоана снощи. Пък да видим, ще споделям как е на моята коса  Grinning
Италианският дългозърнест ориз  е много хубав, похвалвам го  Peace

# 617
  • София
LofYou, каква е тази влажна тоалетна хартия? Колко струва, като мокри кърпи ли е? Може ли да се изхвърля в тоалетната чиния?
Да, може, до 3бр наведнъж.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53424

Благодаря за мненията за зехтина, сигурно ще засиля МП да вземе.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 11:19 от Малко Сладко Коте

# 618
  • София
Благодаря! А в един пакет /от четирите/ колко има?

# 619
  • София
има едни замразени манго, ананас и боровинки.
някой взе ли от тях, дали са хубави?

# 620
  • София
Благодаря! А в един пакет /от четирите/ колко има?
Увеличаваш картинката и хоп - 80бр пише Simple Smile

# 621
Видях в Лидл кофи с кисело зеле, някой с отзиви, вкусно ли е?

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 14:56 от Ekatеrina

# 622
И аз хвърлям мокри кърпи в тоалетната, ама само понякога и гузнея, защото многократно е установявано, че именно те запушват каналите и правят проблем, да не говорим, че има малоумници, които хвърлят превръзки и памперси.
За зехтина в кутия, от 43 лв. Ами остричък му е вкуса, ако имах възможност да го опитам, не бих го купила.

# 623
Ама чакайте малко, от мокри кърви до мокри кърпи има голяма разлика.
Тия дето не са за тоалетна не бих си и помислила  Shocked

# 624
  • София
има едни замразени манго, ананас и боровинки.
някой взе ли от тях, дали са хубави?

Аз взех от замразените плодове, но малини - много са хубави.

# 625
  • софия
И аз хвърлям мокри кърпи в тоалетната, ама само понякога и гузнея, защото многократно е установявано, че именно те запушват каналите и правят проблем, да не говорим, че има малоумници, които хвърлят превръзки и памперси.
Мокри кърпи в тоалетната НЕ се хвърлят. Това, че другите правят селянии и "гузнееш" не е оправдание.
Мократа тоалетна хартия НЕ е мокри кърпи.

# 626
  • София
Малко Сладко Коте,благодаря, не съм увеличавала и затова не видях бройката. Мен това ме интересуваше, мокрите кърпи не се разтварят и затова не се хвърлят в тоалетната. Но явно мократа тоалетна хартия е друго.

# 627
Взех си XXL шоколада за торта гараш  chef и фитнес експандърите Peace Това за кошниците е много тъпо,ако ги махнат,аз само тях ползвам  newsm78 има предположение ,че може да е маркетингов трик-кошницата се пълни бърЗо от по-малко покупки в сравнение с количката и подсъзнателно се ограничаваш като я напълниш(поне аз съм така) ...... Thinking

# 628
Взех си XXL шоколада за торта гараш  chef и фитнес експандърите Peace Това за кошниците е много тъпо,ако ги махнат,аз само тях ползвам  newsm78 има предположение ,че може да ер маркетонгов трик-кошницата се пълни бърЗо от по-малко покупки в сравнение с количката и подсъзнателно се ограничаваш като я напълниш(поне аз съм така) ...... Thinking

Ако това им е идеята, е мега глупава. Не си взимам количка по няколко причини - първо, не ми е удобно да обикалям магазина с нея и да се блъскам в други колички. Второ - не винаги имам монети, за да си я взема. Трето - в магазина, където най-често ходя, -трябва да отида да я взема, да изпобутам хората, които се опитват да ползват мястото за личен багаж и след това евнтуално да вляза  в магазина, за да пазарувам (ама го обясних  ooooh!). Изобщо не са в състояние да ме накарат да я ползвам, камо ли да я напълня.  В Лидл ходя за определени неща от брошурите и ако нещо ме впечатли в темата. Има по-удобни магазини в близост до блока ни, където да пазаруваме хранителни неща, количките не са с монети и са отделени от шкафчетата, за да не става навалица на входа.

# 629
Взех си XXL шоколада за торта гараш  chef и фитнес експандърите Peace Това за кошниците е много тъпо,ако ги махнат,аз само тях ползвам  newsm78 има предположение ,че може да е маркетингов трик-кошницата се пълни бърЗо от по-малко покупки в сравнение с количката и подсъзнателно се ограничаваш като я напълниш(поне аз съм така) ...... Thinking

Този шоколад същия ли е като другия за готвене в жълтите опаковки, който си е редовен в асортимента?
Опаковката ли само е друга или и самия шоколад?

Общи условия

Активация на акаунт