Лидл 96 - Новогодишна

• 80 648
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
Издирвам възглавницата за масаж за гръб в София. След работа минах през Лидл на Каблешков (София) и вече нямаше.  Sad
За шиатцу възглавницата ли имаш предвид?

# 601
  • shumen
Аз ще ходя до Лидл в четвъртък.

# 602
Издирвам възглавницата за масаж за гръб в София. След работа минах през Лидл на Каблешков (София) и вече нямаше.  Sad
За шиатцу възглавницата ли имаш предвид?
Да, точно тази, но за гръб. За врат имаше останали две когато отидох, но от другите нямаше и следа.  Thinking

# 603
Днес на Вардар беше пълно май с точно тази, която търсиш. Пишеше "шиатцу възглавница....", ама за какво, не съм сигурна и май цената беше 55лв. Отиди на място и провери, имаше много. Simple Smile

# 604
  • софия
Днес смятам да отида да им върна гнусните кестени. Не ми е за парите. Безобразие е да продават подобно нещо. Тези, които не са мухлясали са отвратително сухи. От цялото това количество има 1 немухлясъл кестен - сбръчкан и сух.
Скрит текст:
Купих ги миналата седмица, онзи ден ги сварих и снощи започнах да ги беля. Няма такава гнус. Съхранявала съм ги на затворен балкон в отворено пликче.

# 605
  • Перник
Доволни ли сте от шампоана за коса на Сиен в бяло и зелено?

Да питам пак...  Grinning
Ползвах го, амииии ... Нищо особено. Няма да повторя. Балсама тоже.

И аз съм на същото мнение. Виж, шампоана и балсама с кератин са доста добри.

# 606
Ей, като ви чета и така зарибявате. Минах вчера  уж само за гела за канали (препоръча ми го колежка и аз го препоръчвам вече горещо!) и си тръгнах с две пилета и 1 мрежа с портокали. Портокалите са супер за фреш - с тънки кори и много сок, може да сте го коментирали, но не срещнах в последните няколко страници, за това да ги похваля като заслужават. Шампоан и балсам от Лидл не купувам. Не ми вдъхват доверие техните марки козметика, ползвам си наколко други, от които съм доволна.

И на Стамболийски в София нямаше кошници, а не даваха да се изнасят и пищяха.  Оплезих език докато стигна касата с две пилета по 1.500 кг, 1 л гел и ... не знам колко тежаха портокалите и без торбичка. По тази причина не взех тежести. Като ви прочетох сивите отпадат, защото ще имам същия проблем като описания, значи розовите да търся, ако правилно съм разбрала  newsm78

Скрит текст:
И сЯ защо махнаха кошниците? Става страшна бутаница с количките в магазина и половината са празни, защото хората са взели по 3-4 неща в тях. Дано измислят нещо разумно, така не ме кефи  Crossing Arms

# 607
  • have faith and be patient ..
може ли някакво описание на гела за канали , бях взимала едно шише жълто , него ли хвалиш ?

# 608
И аз се бутах доста снощи, всеки запречил количка...ужасно

# 609
може ли някакво описание на гела за канали , бях взимала едно шише жълто , него ли хвалиш ?

Същият!

Скрит текст:
От няколко дни се опитваме да отпушим сифона в банята абсолютно безуспешно. Всякакви прахчета взимах, не, само че не се отпуши, а стана по-зле.  Вчера търсих фирма. Реших, че сами няма да се оправим. Колежката като чу, каза да пробвам с него (изобщо не знаех за съществуването му) Сипах по указанията около 400 мл, след 2 ч пуснах водата и всичко изтече без проблем. Да съм знаела да купя първо него.

# 610
  • София
Идвам да попитам за зехтина в тенекия дали е хубав? Той е 5л. Другия го харесваме, но този ми е леко множко за проба...
Вчера обикалях сума време в Лидл Ринг Мол, не видях никъде ориз от XXL, питах и служителка - ей там бил. Ами на, ей там го нямаше, ама докато се върна да й кажа, беше изчезнала... Днес ще хвана някой под ръчичка да ме заведе, защото явно не го виждам. ooooh!

# 611
Хубав е на вкус, иначе ми замръзна на балкона  Embarassed та г размразявах

# 612
  • Русе
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53393
Сладкарска е нали?

Препоръчвам и аз препарата за канали, много много е добър.

# 613
Снощи минахме на пазар и успях да взема малкото набелязани неща от ХХЛ седмицата - портокали, които да много хубави за фреш  Peace, ориз италиански дългозърнест, не съм го пробвала преди но се надявам да ми хареса, влажна тоалетна хартия с кутия, спагети и май това е  Rolling Eyes

Много се чудих на едно сирене Софра, което беше намалено заради изтичаш срок на годност, но не съм купувала от 2 години и не знам как е сега  Tired

# 614
  • have faith and be patient ..
Идвам да попитам за зехтина в тенекия дали е хубав? Той е 5л. Другия го харесваме, но този ми е леко множко за проба...

лично аз не посмях да взема , понеже съм забелязала , че гръцкия зехтин малко ми нагарча , не малко ами доста , иначе от турция или албания ми харесва зехтина , и за този специално чакам някой да каже че не горчи и веднага си го взимам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт