Лидл 96 - Новогодишна

• 80 666
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
ъъ на кое викате възглавница за гръб  Thinking

Може би визира масажната възглавница. Защото има гръб и за врат.

# 586
  • София
ъъ на кое викате възглавница за гръб  Thinking

Може би визира масажната възглавница. Защото има гръб и за врат.
Да, ще редактирам, за да е ясно.

# 587
 newsm44
Бях обещала да пиша за шиатсу–възглавниците, защото имам Касада, тия дето са от мола, а искахме да вземем за родителите си.
Взехме и двата модела, СУПЕР СА!
Аз харесвам и двата вида, но избирам за моята майка тази за гръб, защото прави една идея по-нежен масаж. Другата, която е за врат, е досущ като моята Касада, която аз ползвам за навсякъде Grinning
Тя се хареса повече на мъжа ми, като той я пробва и за кръста си. Той ще подари нея на неговата майка.
Която и да вземете, няма да сбъркате, но обобщавам така:
- За врат - по-малка на площ, с по-големи топчета, масажът е по-як
- За гръб - по-голяма по площ, с по-малки топчета и по-нежен масаж и по-леко изразена затопляща функция. Но пак я харесвам!

# 588
Добре де, а как закрепвате възглавницата за врат за стол? На моя компютърния не става. Ако просто я подложа, почва да шава навсякъде и накрая падна  Rolling Eyes

# 589
На дивана си слагам възглавницата, а върху нея масажната.

# 590
Ааа ,при нас не е забранено,винаги сме си ги карали до колите тия кошнички

Затуй сега нямате smile3534

Одеве като ходих в магазина и питах пак за количките-пазача ми каза,че щели да докарат нови модели скоро smile3508

# 591
А, и тях да опънете,м?

# 592
И в Лидъл в Младост 2 (София) от НГ няма кошници и казаха, че няма да има вече...затова си нося торбичка (с количка ми е неудобно, а и не мога да преценя колко тежат нещата, а съм без кола).
Замислях се за масажните възглавници, но реших вместо тях да взема турмалинов колан и яка (с подобен ефект е) Simple Smile

# 593
Много съм доволна от новата си шиацу яка. Но колко често може да се ползват тези благини? Да не ми разместят кокалите?

# 594
milanda ,може и да е малко тъп въпросът ми, но може ли възглавницата за врат да се ползва за гръб и други места и обратно - тази за гръб за навсякъде по тялото? Няма как да си купя и двете, а майка ми си има за да си ги сменяме.

И да похваля тиганите с керамично покритие. Чудесни са!

# 595
Издирвам възглавницата за масаж за гръб в София. След работа минах през Лидл на Каблешков (София) и вече нямаше.  Sad

# 596
  • have faith and be patient ..
онези тънките ??? аз изобщо не посмях да им се доверя ..  Rolling Eyes

# 597
  • В една слънчева къща...
milanda ,може и да е малко тъп въпросът ми, но може ли възглавницата за врат да се ползва за гръб и други места и обратно - тази за гръб за навсякъде по тялото?

Аз си я ползвам и за гръб. Направо ми чупи кокалите, обаче... Но не ми обхваща врата добре. Може би защото съм от по-слабичките  Embarassed

# 598
milanda ,може и да е малко тъп въпросът ми, но може ли възглавницата за врат да се ползва за гръб и други места и обратно - тази за гръб за навсякъде по тялото?

Може, защото, както вече казах, тази за врат е със същия ефект като на старата ми: http://www.medishop.bg/product/13961/masazhirashta-vazglavnitsa- … niwell-twist.html  , която не съм купувала като за врат.

# 599
  • Бургас
Доволни ли сте от шампоана за коса на Сиен в бяло и зелено?

Да питам пак...  Grinning
Ползвах го, амииии ... Нищо особено. Няма да повторя. Балсама тоже.

Общи условия

Активация на акаунт